vieden poznam iba trochu a nikomu tam nerozumiem .......na nemcine som nedavala pozor.....a chlapik na informaciach na sudbahnhofe nevedel po anglicky..........praha je super.......idem tam tento rok uz druhy krat.....a bratislava je moja ale este sa ma co ucit..........aj od viedne a prahy.
ooooooo dakujem za prispevyl aj za basnicku som dojata=DDD nooo aj ja si myslim ze bratislava ma co obzerat ale zasa to stare mesto je krasne do viedne idem tak som zvedava ci aj ja budem mat taketo problemy...=D a prahu milujem na dovsetko a to som tam bola iba raz
Ooooooo dakujem za prispevyl aj za basnicku som dojata=DDD nooo aj ja si myslim ze bratislava ma co obzerat ale zasa to stare mesto je krasne do viedne idem tak som zvedava ci aj ja budem mat taketo problemy...=D a prahu milujem na dovsetko a to som tam bola iba raz
hm. osobne Blavu nemusim, fuj, skarede spinave mesto, Vieden, no, to je uz lepsie, ale trapi ma jazykova bariera ktoru mam..
PRAHA, to je mesto mojho srdca.. este tam tuzim ist, nadherne mesto, treba ist, pokukat co sa da.. odporucam urcite, teraz v lete ako stvorena na dovolenku na 3-4-5 dni.
len je tam draho. napr. v centre mesta nejde cena hlavneho jedla pre 1 sobu pod 200 KC. europske ceny.. pre europskych turistov. ale zase, da sa vystravovat aj na vifonoch, rozkoch atd.. a ubytko zohnat celkom lacno na intrakoch (nijaky luxus)
Miska1987 ta tvoja považska bystrica bude asi lepšia jak blava ne?prečo neni hl mesto.. zapadakov?
nenavidim takych jak si ty..všetci čo nejsu z blavy tak len hustia do blavy že otras,paštekari a neviem čo všetko a predsa sem lozia študovat a či pracovat..sa otoč smerom na prahu a dufam že tam budeš vravet ako je na slovensku zle..hlavne v bratislave..
praha aj vieden su vyspele mesta ale aj bratislava ma niečo do seba..
mne sa moc nepaci tamojsia architektura to asi zostavili model popadanich zapalkovich skatuliek a spravili podla neho mesto ale vyhody toko mesta su nedocenitelne najma preto ze je tam vsetko co ma hlavne mesto mat
a co sa tyk tej blavy netvrdila by som ze je shit, blava bola shit este pred par rokmi, ale zacina sa to tu vylepsovat... aj ked dost oneskorene, sme trochu prispati, ale dufam ze to tu bude len lepsie a lepsie... nahodou ked sa popozerate po centre mesta ocami turistu, tak je celkom pekne, aj ked male... ale na prahu alebo vieden urcite nema
typek - ništ si nenahovaram.. ale ked sa jej blava nepači a je to pre nu odpad tak nech sem ani nelozi - možno sem nechodi ale poznam mrte ludi čo na blavu si otvaraju chrap a su tu viac jak doma..
nech sa zameraju na svoje zapadakovi a porovnavaju s blavou.. len tolko.. je mi jasne že blava nema na vieden či prahu ale uzavret to slovami že je to špinavy shit tak mi to robi nervy..
nech porozprava o svojej považskej aka je krasna..
ty byvas v prahe????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????aj ja chcem
newiem prečo vychvalujete cudzie mestá vari slovensko nemá mestá? npr. Bratislava , Košice , Nitra či nádherná Kremnice alebo Banska Stiavnica... mala si dat tutuo diskusiu do WORK AND TRAVEL a nie do diskusie Krásy SLovenska ! ja som v prahe aj vo viedni bol a su to nadherne mesta! A BRATISLVA je velmi pekna !Slovaci ach jaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Praha není jenom most a hrad,
Praha je matka měst a nálad.
Praha co víc si můžu přát?
Ale aj Viedeň je úžasná...a Blavu nekomentujem..
s h i t
PRAHA, to je mesto mojho srdca.. este tam tuzim ist, nadherne mesto, treba ist, pokukat co sa da.. odporucam urcite, teraz v lete ako stvorena na dovolenku na 3-4-5 dni.
len je tam draho. napr. v centre mesta nejde cena hlavneho jedla pre 1 sobu pod 200 KC. europske ceny.. pre europskych turistov. ale zase, da sa vystravovat aj na vifonoch, rozkoch atd.. a ubytko zohnat celkom lacno na intrakoch (nijaky luxus)
nenavidim takych jak si ty..všetci čo nejsu z blavy tak len hustia do blavy že otras,paštekari a neviem čo všetko a predsa sem lozia študovat a či pracovat..sa otoč smerom na prahu a dufam že tam budeš vravet ako je na slovensku zle..hlavne v bratislave..
praha aj vieden su vyspele mesta ale aj bratislava ma niečo do seba..
nech sa zameraju na svoje zapadakovi a porovnavaju s blavou.. len tolko.. je mi jasne že blava nema na vieden či prahu ale uzavret to slovami že je to špinavy shit tak mi to robi nervy..
nech porozprava o svojej považskej aka je krasna..