tak podla mna ked sa to rychlo nevyriesi tak urcite to pride aj knam lebo bohuzial ked sa to siry ako obicajna chripka a je nas tolko vela ludi na zemi ktory aj cestuju tak skor ci neskor to bude aj tu
Symptómy sú teplota nad 39 stupňov, častý kašeľ, bolesti hlavy a svalov, nádcha, zápal hrdla, slabosť a únava. Prenos je kvapkami z nosa a úst alebo priamym dotykom. Inkubačná doba je 1 až 8 dní. Choroba je vysoko nákazlivá. Vakcína špeciálne na tento typ vírusu zatiaľ neexistuje, účinok bežného očkovania proti chrípke pre tento typ vírusu nie je známy, ale na vírus pomáhajú látky Oseltamivir a Zanamivir.
samozrejme, že sa jej bojím.. veď si len vezmite, koľkí z vás cestujú vlakom.. niektoré tie vlaky jazdia po celej Európe.. akaá je pravdepodobnosť, že sa v tom vlaku neviezol niekto nakazený?
o čo sa jedná? dnes som si na obede (máte čas hádať, čo som jedla) vypočula kamošku, že doma máme nejakú chrípku a na centre mi niečo ukazuje, čo je ďalšia kríza? najprv potrubie, radičová, teraz prasa... no pochutnávala som si na mňam mňam bravčovej kotletke aj s kosťouuuuuuu
@athelasil pokial viem co sa tyka tychto chripok tak sa najskor zdy prenasali len jedlom, a az obavy boli ohladom toho zeby to mohlo zmutovat a potom sa prenasat ludmi
teraz spravia veľkú paniku, povedia, že ak sa zaočkujeme proti normálnej chrípke, tak sa tomu môžme vyhnúť (tak ako to bolo v prípade vtáčej chrípky) a pekne sa na tom nabalia
@athelasil zabudla si este ryby...oh,a este ze vie sa prenasat aj internetom
@emotoy mas pravdu...cele media su zmanipulovane,cele to je o cele to je o hubach humunu funghia ktore rastu iba v mexiku a na nich sa tvori cely virus
ked vidim na namesti evidentne chore (nasuchorene,bez reflexov.. unavene) holuby.. neni mi secko jedno.. mavam panicku hrozu z chorob a virusov.. fuuuj.. a tie nase bakane vécka skolské.. uz je len otazka casu kedy to dojde k nam z rakuska... nech nas ochranuju seci svati aj ti ostatnyy..
necitala som osatne prispevky, takze ak to tu bolo pardon..media vsetko zase raz ako inak nafukuju..ludia nezomieraju kvoli chripke ale kvoli imunite a kvoli liekom a okrem toho nezomrelo ich zatial tak vela aby som sa mala zacat bat..proste clovke dostane chripku, hned ide zozrat vsetky lieky sveta, dostane nejaku virus zato ze nema obranyschopnost a je to pekne povedane v zadnici..ropny priemysel klesa, tak ti vyssi chcu zarabat na ludoch a liekoch..aj clovek ktory bude na smrtelnej posteli si preda kupi to posledne balenie liekov takze treba im uznat robia dobry biznis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Nemyslim si ze to aj u nás prepukne..
len trocha ked niekto začne hovoriť že ju asi máá !
a najviac sa chrípke darí v mladom organizme
teda mi to moze byt uplne jedno.. tak ako kazdemu z nas.. uvidime ci to pride alebo nie.
boli sme k sebe zli a navratu uz niet
zahrala sa snami sila prirody - prava ruka smrti
nemame sancu pokapeme vsetci a postupne spustne vsetko co sme vytvorili
zhasnu poulicne svetla nastane temnota
nebude jedlo nastane panika
demon zvany pud seba zachovy usadi sa v nasich hlavach
budeme sa zabijat hlava nehlava
stres a panika prezenie sa svetom
zanecha po sebe nicvivu spust bez zivota
vsade kopa mrtvol nakazenych
a my co prezivame nemame sancu na unik
a pokiaľ viem, vo väčšine prípadov to nie je smrteľné
tekutinu mazaciu
nevedel však čo v nej bolo
dostal chrípku prasaciu
100 ľudí si nevybralo
on nebude výnimkou
tento vírus nepoznaný
rýchlo doňho prenikol
zrátané má dni života
kvôli chrípke prasacej
mohol však mať dlhý život
nebyť tej
tekutiny mazacej, nebyť jej
objednanej pred objavom
tamtej pliagy prekliatej
@emotoy mas pravdu...cele media su zmanipulovane,cele to je o cele to je o hubach humunu funghia ktore rastu iba v mexiku a na nich sa tvori cely virus
Ja keď vidím kašľajúceho brata, uff ... Už chystám všetko na jeho utratenie, v záujme prežitia väčšiny ...