Ahoj, kamarát mi stúpil na notebook a prasklo mi sklo na obrazocke notebooku. Dotyk funguje, je to len estetická vada. Povedala som mu, nech sa s tým netrápi, ale bohužial, vždy ked te ntb otvorím, tak ma tá prasklina sere, lebo je cez celú obrazovku.
@mousisitka našiel by som si koľko stojí nový displej. ak by bola cena DO povedzme 20% môjho mesačného príjmu a ak by to bol kamarát ktorého mám veľmi rád, zaplatil by som si sám. ak viac alebo ho nemám až tak rád, dal by som to zaplatiť jemu.
objednal, dostal, vymenil.
lebo najväčší náklad by aj tak asi bola cena servisnej práce a výhoda je že to by som si vedel spraviť aj sám
ale možno by si takú výmenu s trochou odvahy a pozornosti a opatrnosti zvládla sama aj ty, najťažšie je na notebookoch obvykle aj tak zistiť ako rozobrať to najvonkajšie telo, potom vnútri už je to len také menej child-friendly lego
@mousisitka Ahoj, oprava je drahá, už len na telefón stojí okolo 55€. Určite sa opýtaj najbližších, či náhodou nevedia meniť sklo, alebo displej, skús obehnúť známosti. Ak niekoho nájdeš, stačí z ali alebo ebay objednať sklo/displej na daný produkt a máš to. Ak sa ti to i tak bude zdať drahé, mne s týmto pomohla stránka kuponyzdarma.sk , tak dúfam že som ti aspoň trochu pomohla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
objednal, dostal, vymenil.
lebo najväčší náklad by aj tak asi bola cena servisnej práce a výhoda je že to by som si vedel spraviť aj sám
čiže asi som ti veľmi nepomohol.