Iste poznate vsetci hru pravda-odvaha (flasa). O niekolko dni budem na jednej party, kde sa bude asi hrat . Potreboval by som nejake dobre otazky pretoze ja som sa uz vsetky svoje opytal. Ake su vase najzakernejsie?
Podľa mňa také tie intímne sú najzákernejšie. Alebo ak vieš o niekom nejaké sračky, tak sa skús tak pomimo opýtať. Ale kde máš záruku, že ti povie pravdu?
Gang bang (alebo gangbang ) je situácia, v ktorej jedna osoba má pohlavný styk a vykonáva ďalšie sexuálne akty s radom ľudí, či už v poradí, alebo v rovnakom čase.
mna napada len to ze ked som bola mala hrali sme to na dvore u nas a ja som kazala kamosovi pobozkat zahradneho trpaslika a vyznat mu lasku potom ze mi ma oblizat nohu,ma zazvonit susedom a tak
Nooo... povedz ze chod k susedke a vyznej jej lasku Alebo dalej chod k susede a povedz ste strasne sexi (teda mi sme to hrali minuli tyzden a chalan sa s nami nebavil hodnu dobu pravdu faaakt nwm lebo ja nedavam dobru pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale keď si niekto vyberie že "odvaha" tak mu povedz: Vyjeb si oko a nasaď gaštan.
Uvidíš ako v piči z toho zostane
Gang bang (alebo gangbang ) je situácia, v ktorej jedna osoba má pohlavný styk a vykonáva ďalšie sexuálne akty s radom ľudí, či už v poradí, alebo v rovnakom čase.
proste keď to nespravíš tak musíš zo seba odložiť nejakú vec ni?
@lawey no som kreativny no uz nemam ziaden napad :/
Pozri sa do komentu, ktorým si otvoril toto fórum
a šak... nie ja už nehrávam takéto hry pre deti (tvárim sa že som dospelá )
ale ja niesom dostatočne kreatívna na vymýšlanie otázok