» sk.m.wikipedia.org/wiki/Pravica_(p... a sk.m.wikipedia.org/wiki/Ľavica_(politika) skrátka po prečítaní tychto dvoch článkov k čomu viac inklinuje som musel odbehnut tak som nestihol napísať bližšie čo myslím sorry
Všetci sa idú do politiky obohatiť , nikto tam nejde s cieľom pomáhať ľudom, pár takých bolo, ale už nie je... Všetci politici, a to nielen na Slovensku, sú najväčšie špiny štátu. A tieto špiny nás (celú Európu) doviedli tam, kde sme.
@marek2031 nie celá Europa je na tom zle.. Švajčiari , Rakúšania alebo niektoré Severské štáty to majú priam kráľovské. Takže prosím ťa nezovšeobecňuj.
pravica, ľavica, konzervatívci, liberáli, je to jedno... nezáleží na tom akú nálepku si kto drbne na čelo. všetky tieto slovíčka a izmy majú za následok jedine to, že bežní ľudia sú rozhádaní a segregovaní, zatiaľčo vrchnosť si veselo popíja na svojich jachtičkách a smejú sa našej prijebanosti.
Ja by som seba označil za ľavicového liberála v širšom slova zmysle, teda niečo podobné ako Noam Chomsky a Ronald Dworkin, v našich zemepisných šírkach napr. Václav Bělohradský. Samozrejme, moje názory sa od ich názorov v mnohom značne líšia, ale nenapadá mi nikto všeobecne známy ku komu by som sa prirovnal :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Mám obidve ruky rovnako rád
Mali sme sa možno dobre, už to bude len a len horšie, až príde jeden veľký zlom a vtedy sa začne celá ekonomika budovať úplne od začiatku