Právnická fakulta - bakalársky program: ekonómia a právo
Ahojte, chcela som sa spýtať, že či tu niekto študuje tento odbor, kedže ma veľmi zaujal a chcela by som sa dozvedieť, že ako veľmi náročné sú prijímačky a štúdium samo o sebe. Ďakujem
co sa tyka prava tak pravo nemoze kazdy studovat pretoze nie kazdy ma nato hlavu, sice je pravda ze sa da vystudovat aj za prachy a titul sa da kupit. Poznam 2 ludi ktori vystudovali pravo jeden vyštudoval kvôli tomu ze ma fotograficku pamet takze vsetky paragrafy, zakony a dodatky zákonov ma v hlave, a druhy vystudoval za prachy. Problem je ze ked vystudujes tak budes par rokov nepouzitelna a nikto si ta nezaplati myslim ako pravničku . Kazdy clovek potrebuje dobrého a skuseneho pravnika a nie začiatočníka.....a co sa tyka nazvu studijneho programu tak ide vlastne LEN o obchodne pravo.
no ked clovek ovlada aj pravo aj ekonomiu tak je to pre neho plus... na prave sa ekonomia ako predmet vyucoval aj tak... ale nechapem, ze ked je právo čoraz zložitejšie, prečo ho chcú ešte spájať s niečim iným...
Neodporúčam ako clovek co si presiel celou pravnickou. Skratka neda sa pichať do dvoch hniezd, najlepsie je si hned na zaciatku studia sa specializovat a vzdelavat v tom co ta zaujima.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty