Ahojte, mám takú zvláštnu otázočku Chcem sa spýtať, či existuje nejaké právo od určitého veku, kde môžem rozhodovať sama za seba, Napr výzor. neviem či ma pochopíte.
povedal by som asi že od 18 roku maš pravo sa plne rozhodovať o všetkom čo sa tyka tvojho života, čiže malo by to tam spadať, keď uradne tak aj oficialne všeobecne
@2 mas pravo sa rozhodovat, ale musis samozrejme niest nasledky
napr. mas 18, skoncenu SS a nesla si na VS. das si tetovanie, je to tvoje rozhodnutie. ale musis pocitat s tym, ze rodicia ta mozu vyhodit z domu (ak uz nestudujes) a potencialny zamestnavatel sa nemusi prijat.
od 18 je legalna dospelost, mozes robit prakticky hocico, co nie je protizakonne, ale musis pocitat s tym, ze to teda bude mat aj nejake nasledky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mamka nechce dovoliť roztrhané rifle?
napr. mas 18, skoncenu SS a nesla si na VS. das si tetovanie, je to tvoje rozhodnutie. ale musis pocitat s tym, ze rodicia ta mozu vyhodit z domu (ak uz nestudujes) a potencialny zamestnavatel sa nemusi prijat.
od 18 je legalna dospelost, mozes robit prakticky hocico, co nie je protizakonne, ale musis pocitat s tym, ze to teda bude mat aj nejake nasledky
Btw fakt si myslíte že napríklad 15-ročným by mali rodičia hovoriť ako sa obliecť?
» zpravy.aktualne.cz/domaci/nocni-mu...
@tarassaco