Už davnejšie som si všimol že prečo ked napriklad zadate domenu www.nieco.sk po kliknuti sa vam normlane načita stranka ale už mate hore napisane » niecoine.sk takym dobrym prikladom je napriklad www.rha.fm a po klknuti ste akokeby presmerovani na ht
no a technicky.. ak berieš server ako 1 konkrétny počítač, tak tam sa to dá nastaviť že proste budú obe adresy smerovať na tú istú ip toho 1 počítača..
ale zase napr jedna doména môže bežať na viacerých serveroch, tj napr birdz určite nebeží iba na jednom
To je co za blud, ze musis mat zaregistrovane obe domeny www.nic.sk a nic.sk? Registrujes si jednu domenu a to v tvare nieco.sk.
www ti k domene automaticky nastavi tvoj registrator, mas vsak moznost pouzit jednu alebo druhu verziu, ale platis za jednu domenu druhej urovne nie za dve...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no a technicky.. ak berieš server ako 1 konkrétny počítač, tak tam sa to dá nastaviť že proste budú obe adresy smerovať na tú istú ip toho 1 počítača..
ale zase napr jedna doména môže bežať na viacerých serveroch, tj napr birdz určite nebeží iba na jednom
www ti k domene automaticky nastavi tvoj registrator, mas vsak moznost pouzit jednu alebo druhu verziu, ale platis za jednu domenu druhej urovne nie za dve...
napr. www.localnet.sk ide aj ako » localnet.sk ale freedom.localnet.sk nejde s www lebo to nie je povolene...
nepovoli to regnut dve rovnake domeny
subdomenu na regnutu domenu nemozes regnut
a ja som reagoval na jeho prvu vetu...
nieco.sk a www.nieco.sk
alebo chce nieco.sk a neviemco.sk ?
ak chce DVE DOMENY NA jeden web to sa da len z jeho kecov nikto nic nepochopi
jakpsatweb.cz este funguje ak sa nemylim a to je odrazovy mostik pre kazdeho zaciatocnika...
nemylte si domena a server ano musis mat obe domeny
proste nieco1.sk aj ked presmeruje na nieco2.sk musis ich vlastnit alebo niekto iny, ktory smeruje z jednej domeny na druhu.
to co nazyvas "hore" je url niekto ktomu » en.wikipedia.org/wiki/Help:URL...
ak mam nieco1.sk a chcem aby z nieco.sk mi to redirlo na nieco1.sk/prd ci musi mat regnute obe a dost zlozito to tam popisuje
Ty už musíš byť za tým kompom riadne dlho.
mierna schyzofrenia, ci mas titul Lord?... lebo inak to my tu nesedi...
a vyjadril som sa skor, takze koment 5 po 12-tej je pase...