Bude mi chýbať všetko. Od pizza rožkov v šk. bufete, cez stresújúce psycho stavy cez prestávky, až po trápne zvonenie "červenýý šáátečku kolem se toooč "
A najmä ma serie pocit, že sa tam ani po tých dvoch mesiacoch už nevrátim
Moji spolužiaci... a niebudú mi chýbať len tie dva mesiace, ale keďže sme už skončili v našej škole nadobro, už teraz mi je ľúto, že v budúcnosti asi všetci nebudeme všetci naraz spolu... Bude mi chýbať, ako sme sa dokázali spojiť proti jednej veci, aj keď nám to nie vždy vydržalo...
Celá škola mi bude chýbať, strávila som v nej predsa nádherné 4 roky
mne ani nebude tak chybat skolu pretoze ju mam hned za domom ale skor nasa trieda bo nas stahuju...: disappointed:..nasa 30 cm diera v dverach,nase rozbite okno,moja stolicka bez operadla,rozhlas co visí na jednej šnúrke,nasa krásna biela stena a na nej z farbou z lavice nakresleny modry smilovia,moja dovyryvana lavica a stolicka,nasa osamotena chodba,vsetko : disappointed:
moje spoluziacky s ktorymi uz budem len rok jeden uzasny chlapec co sa cez prazdniny stahuje bez ktoreho si nasu skolu neviem predstavit..dokonca mi budu chybat aj niektory ucitelia ale len koli tomu ze vzdy vedia co zahlodit...aj ked mam skolu rovno pod nosom je to divne lebo prejdem okolo nej ale nebudem moct vojst dnu..cize vobec nechcem prazdniny chcem spät skolsky rok mne je v skole dobre az na to ucenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a tiez to, ze po prazdninach to uz nezazijem..
Bude mi chýbať všetko. Od pizza rožkov v šk. bufete, cez stresújúce psycho stavy cez prestávky, až po trápne zvonenie "červenýý šáátečku kolem se toooč "
A najmä ma serie pocit, že sa tam ani po tých dvoch mesiacoch už nevrátim
Celá škola mi bude chýbať, strávila som v nej predsa nádherné 4 roky