ja som mala v pláne celé prázdniny stráviť na kurtoch, ale bohužiaľ mám zdravotné problémy vyše mesiaca tak nemôžem ale aspoň som bola v Londýne a o 2 týždne pôjdem do Chorvátska
no ja som mala plaaanov a nič z nich..ale ked som sa tak zamyslela..bolo dost srandy,,,a predo mnou este mesiac a pol takze casu dost na to, aby bolo super
Heh sa stazujes a ja mam len dva tyzdne dovolenky a ty mas dva mesiace..tak buc ticho pockaj ked budes mat len tu dovolenku potom som zvedavi co povies
jejo haluz toto je za stranka ...........koksooo ja cem dlhsie prazdniny posledne dva roky mam genialne prazdniny ja necem spet skolu a ten stres ja cem kupaliska,stanovacky,koncerty to je moje ZABAWA 4ever
K babke,ku kamoske,kamoska k nam,zas ku kamoske,zas babke na dalsi tyzden zas babke obcas medzitym na kupko,zajtra na strojcek,pozajtra koznej super ..ale radsej takuto polonudu si uzivat ako ist do skoly ..s tymi spoluziakmi co mam rada sa mozem stretnut aj niekde vonku na kofole nepotrebujem na to skolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja mam prazdniny akurat tak v robote,vonku a doma
perfektne to začalo festivalom, pokračovalo pitím, chatou, stanovačkami, opekačkami, koncertami a ide opäť do pijatiky, fesťáku a dedinského života
prázdniny sú náhodou skvelá vec len si ich treba vedieť zariadiť...
hoci tie minuloročné boli lepšie...
ale ešte mám mesiac, tak si ho užijem 100%!!