Ahojte no čo sa chystate podniknúť cez leto..??Bude to len net teda birdz alebo toho bude viac??Nejaké tie koncerty ,kúpka alebo niečo iné??? D Nejaka ta dovolenka??
hh no mate dobre vsetko naplanovane to sa mi paci cez prazky by sme si mali oddychnut ..nacerapt sill..a pravdaze raz za cas taka brigada tiez dobre padne
Fúha, tak na tieto prázdniny mám toho celkom dosť...Hádam postíham všetko čo chcem Dva týždne v Chorvátsku..rôzne tanečné akcie, chaty, stanovačky, chcem ísť konečne aj na nejaký festival..Pak na týždeň do Prahy..pak Štúrovo a koniec augusta v Španielsku....Toto leto si chcem poriadne užiť
hh no tak toho mas asi tak isto vela jak ja...mozno aj viac..ale znie to zaujimavo..ale konecne by som sla na nejaky dobry festival z nejakymi novymi ludmi
No, tak moje leto musí obsahovať veľa, veľa vody, hudby, tanca, slnka a super ľudí! To ostatné príde nejak samo... Nechávam tomu voľný priebeh, nejak veľmi veci neplánujem, rada robím všetko tak prvoplánovo a odviazane... Proste si chcem užívať život a rozhodne neplánujem doma kysnúť na zadku
No tak sa mi páčia plany kazdeho..tak to ma byt ..nie sedet doma za kompom..aj ked raz za cas . ..je to dovolene hlavne ked ides sem no ja mam toho vela...hlavne tych koncertov...a ptm idem ako veduca do tabora s mojimi deckami zo zboru čo ich ucim spievat..nejaka ta brigada..mozno more aj ked uz som bola v Italii
prvy julovy tyzden na aklimatizaciu pradzninovu.. doma v bazene.. ptm 2 tyzden Chorvatsko,to uz bude vlastne koniec jula kedy budeme mat doma mensiu party cca tyzden... s haluznymi znamymi.. a 31.jula odchadzam do jedneho hotela cca 250km od domova,jupii.. pracovat na cely mesiac,cize asi tak......o kazdy den mam postarane... ale tesim sa.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Na nete budem minimalne... (snaha bude