Ako riesite vetry pred partnerom? My sme spolu 3 roky, ale nikdy sme si jeden pred druhym neprdli. Teraz sme spolu zacali byvat a ja sa tak hanbim jednak pokym pridem na wc sa mi uz neda a navyse sa bojim, ze to bude pocut a potom taky trapny pocit ...
... taky trapny pocit, ked odtial vychadzam a bolo to hlasne som divna, viem, ue je to prirodzena vec a keby to aspon robil aj on, tak by som sa tak nehanbila ako ked on to vobec este neurobil (minimalne nie tak, zeby som o tom vedela/pocula)...
Ja ťa náhodou chápem, keď sme sa k sebe sťahovali, mala som z toho mindráky, normálne som sa ho na to opýtala že čo s tým a sme sa dohodli že budeme no.. ehm.. to robiť pred sebou a niekedy sú to fakt šupy a je z toho aj sranda
To mi pripomína historku čo mi kamarátka vravela Išla v aute s frajerom a jeho psom. Ona si súrne potrebovala uľaviť tak pustila špióna a asi po minúte on otvorí okno a že: "Fuj ten pes hrozne nechutné vajčáky púšťa" a že ona hneď do újebu a on nechápal a vraj doteraz nevie že to nachudáka psa hodila
jednoducho, buď som to zahral na tajného ticheho...alebo keď sa nedalo tak som mal mega kŕče v bruchu a ked to na mne videla tak povedala ,, no tak si prdnii ved,, a tak som si
ale inak som sa snažil mimo miestnosti vzdy,veď niesom jebo..ale toto je môj večný problém keď mám dámsku spoločnosť (na dlhšie ako 7 hodin) ... mám neskutočne kŕče a je to utrpenie...zle to ten boh vymyslel
Od zaciatku da sa povedat. Ked viem ze to bude Rana CO sa tyka smradu tak idem inam. Inak da sa povedat ze to viem maskovat lezto frajer sa s tym musi vystatovat. Jednoducho nevadi Nam to ale zas odtal potal
a zena si predomnou ziadna este neprdla, neviem si to ani predstavit ale ako minule som si v posteli grgol a bol som oznaceny za prasiatko, ale ja grgnutie vobec neberiem ako ten isty level, podla mna je to ovela normalnejsie
ja ked zjem na ranajky 300g ovsenych 3 mandarinky 4banany pol kila jahod a 250 gramou tvarohu, cottage + nejaké čierne pečivo a pareničku tak koniec ale naobed uz pohode potom mi to prejde no do obeda prdím jak blázon občas chi chi chi cha cha cha
nemam rad ked predo mnou hocikto prdi, ale o to viac mi vadi, ked vajcaky a blizki mna, ze idem skapat. Predo mnou tiez baby neprdia, ak sa stalo tak len pardon. Ja napriklad vydrzim dost drzat, ale dakedy som v autobuse a strasne mi treba, to je hrozne, nielen kvoli ludom, ale aj mne mohe vlastne smrdia, preto na hajzli nepresedim vecnost ako podaktori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale inak som sa snažil mimo miestnosti vzdy,veď niesom jebo..ale toto je môj večný problém keď mám dámsku spoločnosť (na dlhšie ako 7 hodin) ... mám neskutočne kŕče a je to utrpenie...zle to ten boh vymyslel
@19 ppci zasmial som sa
@25 ha
od kapusty rit popusti
od hrachu je riť v strachu
od polievky prdia dievky.
Horšie je,keď chcete spolu piť káwe a on potrebuje na veľkú.