Stava sa vam, ze v spanku, alebo polospanku vam zrazu ujde sam od seba prd a potom trpnete ci to spolubyvajuca/i nepocul/a? Alebo stalo sa vam, ze ste boli dlhsie hore nez ten druhy clovek co je s vami na izbe a poculi ste po jeho zaspani ako pusta prdy?
Čo ja viem..počula som raz kamošku,keď sme spolu spali na jednej posteli..a spala alebo teda "polospala". A raz nie som si istá,sa mi to možno tiež stalo,ale potom som hneď zaspala takže nevííím..ale to som vypila veľa veľa piva a žalúdok protestoval (ach)
Sama sa priznám že mi brucho robí kadejaké hudobné scenérie, ale vždy sa snažím udržať to na uzde. Možno by som mohla mať zadrživanie plynov ako profesiu
keď spíš, tak s tým aj tak nič neurobíš... takže nerieš... celý svet je plný prďochov tak čo ... neni sa za čo hanbiť... aj keď v bdelom stave, na verejnosti, je to lepšie udržať ...
A k téme...áno, počula som to u viacerých ľudí a bolo mi to vtipné. A mne sa stalo, že som sa na vlastný prd zobudila, po nejakom strukovinovom jedle, alebo počas krámov, keď som nafúknutá. A strašne som sa smiala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
čo ja viem, moc sa v spánku nepočúvam
» blog.kokolia.eu/node/116...
A k téme...áno, počula som to u viacerých ľudí a bolo mi to vtipné. A mne sa stalo, že som sa na vlastný prd zobudila, po nejakom strukovinovom jedle, alebo počas krámov, keď som nafúknutá. A strašne som sa smiala.
Teda s tými najbližšími z blízkych.