toto su podla mna veci ktore sa musia stat aspon raz v zivote kazdemu no a ako zahanbil som sa ked sa mi to stalo nekde v spolocnosti, ale zas neni verejnost ako verejnost ked si prdnete v krcme plnej notorikov nikdo sa nad tym nepozastavuje
no jako doma bežne....ale pred mamou,bratom,ocom....babkou...potom luciou...a pred inymi ludmi nie. okrem toho ked som raz bola behať a preskakovala som taký plotík,kde sa deti hrali a jebla som strašnú ranu....uplne som sa hanbila po tam bolo plno ludi...a bečala som ´dalej...a raz na jednej oslave pred dosť vela ludmi...a šla som len otvoriť okno akože mám pičui,ale hanbila som sa a potom ešte velakrát,ale furt som to na niekoho zvalila....najradšej v autobuse a tak,aletejto uchylkly už som sa vzdala....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
sme sa uchechtli a o minutu si na to nikto nespomenul...iba ja bo mi bolo trapne este trosinku dlhsie