Debilná otázka... Ale zaujímalo by ma čo si predstavuješ pod slovom PARTNER?! Sexuálny partner (na jednu noc) alebo stály partner??? S tým na jedno noc nemám a ani nechcem mať skúsenosť(nech sa vyjadria ostatní)... A keď je to partner, s ktorým máš vzťah, tak myslím, že sú dôležitejšie veci ako dĺžka... Hádam ťa baba nenechá kvôli tomu, že máš o 2cm kratší penis ako by chcela...
Kristepane naozaj toto riešiš??? Ak sa s tebou nejaká baba chce vyspať, a nie je to ku*va, tak jej nejde o to, ale o niečo úplne iné. Baby to vnímajú inak ako chalani. Nerob si ťažkú hlavu kvôli dĺžke, radšej kvôli správaniu
wi tu fakt riesite kkty ? wed to nehra ziadnu rolu sak ked sa stebou baba bude chciet wispat tak jej natom zalezat nebude sa stebou len wispi a bude strasni problem
pochibujem ze to niaka baba riesi a ak hej tak je to stetka a ak to neni ani stetka tak sa pozri co wsetko riesite na babach wi chalani a zráátaj si kto je wnewihode
Ženská vagina má 9cm,všetko nad je nad priemer, len otázka je prečo mnohé dievčatá hľadajú mužov s nadpriemerným údom,a ak takého najdu a vyvalí na ne svoj vercajg tak majú z toho nepríjemný pocit, pretože súložiť s chlapom, ktorý má veľkého vtáka nie je vždy príjemné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale chcela by som poznať ženskú, čo skúšala každému kokot podľa veľkosti.
"je mi ľúto chlapče, ale so 17-centimetrovým už skúsenosti mám. skúšam ďalej.."
nie je to jedno?
Proste sa pozrie a vidí: Ty kokos utekám stiadiaľ alebo okey zostavam .....Nie presne na cm