Baby mate so seba komplexy s toho ako vyzerate??Aj ked druhy vam tvrdia ze ste chuda tak vy sa vidite stale tlusta?? stava sa aj vam to??Neviete inak o dajakych super cvikoch s ktorymi by som paradne schudla na stehnach ???
Heh mne zas hovoria úplný opak ...
Poraďte mi nejaké cviky na pribratie
...a je pravda, že chalanom sa chudé dievčatá skôr NEpáčia
To len dievčatá sú pribrzdené...denne počúvam najmenej od 3 dievčat aké majú veľké brucho a zadok...chcela by som mať ich problémy ...
Načo sa trápiť postavou?...keď to len my sme k sebe také kritické ...
no čo ja viem.. ani nie v triede som najchudšia.. nájdi si nejaký objekt s ktorým sa budeš porovnávať(samozrejme tvoj objekt musí byť tlustejší ako ty .. potom si budeš myslieť že si chudá.. no kus hnusné ale mne to pomáha. .ale tak momentálne si vôbec nemyslím že som tlustá mám takú svalovku že sa sama sebe čudujem že sa ešte hýbem..
p.s- na nete sa dá nájsť kopu cvikov.. viem to lebo som ich jeden čas sama hľadala..
ide o to ze brucho chude s tym som spokojna zadok nemam skoro ziadny ale mne sa stale zda ze mam velke stehna aj ked kazdy mi rvai ze to neni pravda....ale ja to tak vidim
Nemám zo seba žiadne kopmlexy a ani som nikdy nemala vraj mám podváhu (tak mi to počíta BMI) čo samozrejme nie je pravda...ale na postavu sa snažím dávať pozor
niekedy si aj ja myslím že som tučná keď sa pozriem do zrkadla v mojej izbe ale aj za to nemožem,ono pridáva kilá,keď sa na seba pozriem hocikde inde v zrkadle tak mám zas super postavu hlavne v našej škole na WC vyzerám skvele
ja by som tiež potrebovala asi 2-3 kg pribrať,ale inak nerobím tragédiu...
mám sa rada taká,aká som...a to je dôležité,lebo potom ťa tak budú brať aj ostatní...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Poraďte mi nejaké cviky na pribratie
...a je pravda, že chalanom sa chudé dievčatá skôr NEpáčia
To len dievčatá sú pribrzdené...denne počúvam najmenej od 3 dievčat aké majú veľké brucho a zadok...chcela by som mať ich problémy ...
Načo sa trápiť postavou?...keď to len my sme k sebe také kritické ...
p.s- na nete sa dá nájsť kopu cvikov.. viem to lebo som ich jeden čas sama hľadala..
a couz xD
ked som skareda a tlsta
a schudnut nemozem
thak co sa zabijem??
nieeee len budem zakomplexovana xP
mne sa chudé baby páčia...
A vidím sa byť zhruba tak isto chudá ako aj naozaj som
tato tema tu bola vcera alebo predvcerom, uz sa k nej nebudem vyjadrovat
a cviky na stehna? tak drepy, svihadlo..to robim aj ja, ale z toho neschudnes, len spevnis...co je podla mna lepsie ak fakt netrpis nejak nadvahou..
mám sa rada taká,aká som...a to je dôležité,lebo potom ťa tak budú brať aj ostatní...