Caute hlavne baby...kde všade by sa mal chalan podľa vás holiť? A ako sa vám páčia zarastené/upravené/oholené konkrétne časti chlapského tela?
Celkom ma zaujíma, čo si o tom myslíte..lebo mám dilemu čo holiť a čo nie.
veď pokial nie si uplne jak šimpanz, tak sa nemusiš nikde. a každému sa páči niečo iné. mne sa napríklad nepáčia chlpaté hrude. ale to je fakt len na tebe. alebo sa opýtaj tej holky ktorej sa chceš páčiť,
čo ja viem...
pokial muž nevyzerá ako niečo čo by si človek mohol pomýliť v zoo ako zviera na slobode tak mi to nevadí...ale treba sa o seba starať...aj trávnik je pekný len v tedy ked je pekne pokosený
mne sa páčia chlpaté bruchá a môj chlap by sa mal holiť v podpazuší,nič iné nevyžadujem ,nech si je chlpatý aký chce,budem akceptovať jeho chlpatosť,aj keď sa mi husté,dlhé,kučeravé,ochlpenie trochu príkri. ale aj chlpy majú niečo do seba
@Delica a @Demoniqangel Ved to hej, gulky a pazuchy holim pravidelne..to neni o čom..aj ked fakt musim ze casto, lebo rychlo to zarasta.
Len mi islo skor o vrchnu cast tela
@juri2015 Co sa tyka tvare, zavisi ako zarastas. Brady su super, ak vyzeraju upravene. Co sa tyka hrude, ak nezarastas ako opicak, tak si to holit isto nemusis
Ako hovorí @delica oholené gule si môžeš tematicky maľovať. Blíži sa valentín, takže namaľuješ srdiečko, na veľkú noc z nich sprav kraslice, helloween alá dyne, no a vianočné gule sú klasika. A pomedzi to ich sfarbíš do národných tímov pri MS v hokeji, či v kolorite futbalového klubu vo finále Ligy Majstrov.
Tvár, prirodzenie a podpazušie sa mi u mužov páčia oholené... A ja vlastne nemám rada ani chlpy na hrudi... proste sa mi nepáčia chlpy na chlapoch nikde okrem nôh a rúk
To je asi dosť individuálne... určite by som nechcela, aby si môj chlap holil nohy (nieto ešte ruky ) a prehnane trhal obočie... to ostatné či už má, alebo nemá oholené nechávam na ňom, mne sa tiež predsa nechce furt holiť
(a jemné strnisko je supeeer)
nohy nikdy pokial to nie je kvoli sportu alebo co, a taky zarasteny chrbat musi byt pre dievcata zaujimave holit kedze sam si to moc chlap neoholi ale nastastie mne na chrbte nerastie tiez by som to nechcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
čo ja viem...
a inak hruď by som určite neholila, však to musí byť úplne nepríjemné, keď to tam pichá a tak
Len mi islo skor o vrchnu cast tela
(a jemné strnisko je supeeer)
D