mám asi dve a ani tie nepoužívam.... neviem ja sa potom cítim až taká moc prevoňaná všetkými vôňami. Veď antiperspirant, aviváž z oblečenie a aj vlasy (používam balzám a iné veci na už suché vlasy takže to cítiť celý čas) takže kebyže mám používať aj voňavku...
@mielikki u mňa to tiež začalo takto, že som ich dostávala a potom som zrazu pred 20kou uvedomila, že jeden chcem už od základnej školy, tak som mamu nahovorila, nech mi ho kúpi ako darček a teta mi dala ďalší a zrazu ich bolo veľa
@side3 nie, jednu mám už niekoľko rokov, ďalšie dve som dostala ani neviem prečo (kus som sa na to pozerala, načo mi budú) a dobre, tú jednu som chcela, lebo sa mi páčila fľaštička
jednu.. tú od Fergie a ešte som mala Enigmu z avonu, ale spadla mi na dlážku a ten sprej sa odondil a už sa nedá použiť, čo je mi veľmi ľúto, lebo bola nová a tú vôňu som milovala
jednu v kabelke, jednu v práci a dve doma... čiže štyri. Každá vonia inak a najdrahšiu nosím v kabelke ... ale občas mi stačí aj dezodorant bez voňavky či parfumu...
ja mam 5 ale ratam v tom aj vonavky aj parfem a ete 2-3 su na ceste ku mne. len skoda ze sa mi rychlo zunuju a neviem potom kam s nimi vzdy ich dam kamoske ale je mi to aj luto v kutiku zavidim tim co si kupia vonavku a maju ju az do konca a vobec sa im nezunuje ked som bola mladsia tiez som vedela byt len pri jednej ale teraz... stale hladam tu spravnu pre mna ale ked ich je tolko kraaasnych ze to je tazko im odolat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
jeden v brne, tri doma, neviem, načo mi ich je toľko, ale nemôžem za to, že mi to stále dakto kupuje
ale takých náušníc, tých mám aj 4-5násobok svojho veku
a bavíme sa celkovo o voňavkách, nemusí to byť hneď ultra značka "neviem čo s peniazmi, kúpim si drahý smrad"
nieco dakde je co som dostala ale pfff
Napríklad toaletná voda sa dá kúpiť relatívne lacno, no je tam otázna kvalita. Tam sa cena tých lepších tiež začína na 20€
Ale ak sa počítajú aj tie playboy voňavky za 8€ tak to potom hej. Lenže to je podľa mňa lepsšie riešenie sprej
a možno to tak rýchlo nevyprchá, ale zas, stále vyjde lacnejšie to na seba naliať viackrát ako hentak
proste príde mi zbytočné míňať toľké peniaze za smrad vo fľaštičke (expresívne povedané)