účes asi si natočím vlasy aj s príčeskami a do toho si dám niečo strieborné (teda, bižutériu vo farbe striebra)
mejkap normálny, len kus širšie linky ala kleopatra, červený rúž a umelé mihalnice toť vše
@alex458 omg. to ideš na ples v hornejdolnej? lebo na ples sa nosia zásadne a jedine dlhé šaty po zem. (a to viem, aj keď som nikdy na žiadnom nebola.)
@1 ale keby idem tka berem šaty zo štužkovej lebo sú najsamdokonalé! som maličká, tak v dlhých šatoch by soms a stratila... a oni sú krátke ale zároveň aj dlhé!
@alex458 súhlasím s elemiou.. ako zasa myslím si že teraz to nie je až tak striktné, znesú sa aj kratšie...ale toto je tak na diskotéku alebo čo a nie na ples...ale tvoja volba
ja by som chcela ísť na ples, ak pôjdem tak si dám šaty zo stužkovej... vlastne aj makeup taký (mala som jednoduchý make up, bielo-sivé tiene, čiernu linku...)
@lawey akože to je taký ples že si nemyslite teraz že neviem čo proste to neni to čo bývalo, nám povedali že si môžeme čokoľvek zobrať, daktoré idu v nohaviciach takých tých čudných šak viete jaké myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja nechodím tiež!
účes asi si natočím vlasy aj s príčeskami a do toho si dám niečo strieborné (teda, bižutériu vo farbe striebra)
mejkap normálny, len kus širšie linky ala kleopatra, červený rúž a umelé mihalnice toť vše
@alex458 súhlasím s elemiou.. ako zasa myslím si že teraz to nie je až tak striktné, znesú sa aj kratšie...ale toto je tak na diskotéku alebo čo a nie na ples...ale tvoja volba
(a vlastne Elie Saab tusim ani nevie urobit skarede saty):
makeup:
vlasy skúsim natočiť