Tak určite máme aspoň akú-takú predstavu o čom ten príbeh bude a určite sú tam nejaké alternatívy, ako to môže skončiť. Samozrejme počas písania sa môže všeličo zmeniť a určite sa to aj mení. Medze nie sú presne vymedzené a snažíme sa napísať pútavý a dynamický príbeh. Určite ideme do toho zo všetkých síl a snažíme sa napísať ten príbeh na 120%. Niekedy to však nie celkom vyjde tak, aby sme čitateľa nadchli tak ako si zaslúži, ale ako som povedal, ideme a aj v budúcnosti určite pôjdeme do toho naplno.
Ako kedy... Niekedy mám vymyslený iba začiatok, niekedy len pointu a niekedy len nejakú zaujímavú scénu na záver... Väčšinou keď mám vymyslené všetky tri, tak to nestojí zaveľa
Väčšinou aj tak nič nedopíšem do konca, takže píšem skôr také nekonečné príbehy, ale vždy mám vymyslených pár bodov alebo zaujímavých okamihov, ku ktorým sa chcem postupne dopracovať.
A ak píšem niečo čo má len jednu kapitolu, tak väčšinou mám len hlavnú pointu a do konca to už nejak dôjde samé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
(a úplne sa mi hnusí názov tejto diskusie )
A ak píšem niečo čo má len jednu kapitolu, tak väčšinou mám len hlavnú pointu a do konca to už nejak dôjde samé