Úplne normálne, poteší to, však každý rád dostane SMS a vie, že niekto si dal tú námahu ju napísať A ešte keď sú tam frázy ako si spomenula, tak to nie je dôvod sa nejako inak zachovať
on má rozbitý displej takže si nemôžeme písať smsky... no môžme, ale on by si to nemal ako prečítať, jedine v odoslaných a ja by som mala asi problém s tou hatlaninou napísanou poslepiačky takže my si voláme, a je príjemné tieto veci počúvať
chodia mi také teraz už vyše roka a neviem,mám ich rada ,ale postupne už sa stali takými klišé frázami trošku,ja neviem sama,...a ja ich tiež píšem rada,ale skôr básne a romantické,ale ..,takto neviem
@nemo17 mne asi pred mesiacom prišla od operátora, že: "Ďakujeme, že ste si dobili kredit, naďalej môžete využívať danú službu." ... a kredit som si nedobila, takže celkom potešilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ale teda samozrejme, veškeré otázky k tomu by boli odoslané nejakými bezplatnými informačnými kanálmi
@nemo17 ja tiež, proste to je riadne super pocit, keď vidíš, že máš sms a nie je to tvoj operátor
@tunidlo niekedy je príjemnejšie čo-to obetovať ja neváham minúť peniaze na kredit, keď mi tá osoba za to stojí
@mezomus ty si inak necitlivý!
@etelnair ja dnes raz operátorovi a dvakrát že Vyhrajte miliardu eur atď.
No mne moja priateľka iste stojí napríklad aj za celodenné státie v žumpe, ale napriek tomu som k tomu zatiaľ nepristúpil. Začínam to však zvažovať.
Ked pride, po rychlovke na zachodoch, tak vobec nepotesi...
To este nadavam neskor, ze mi treba kupit dregger...
...Rozdavat cisla kadekomu na pockanie koli chvilke rozkose, to ani alkohol neospravedlnuje taku hlupost!
Hanba mi !
No zasa rok bez prestávky by bol asi trocha moc hardcore, obávam sa, že tak dlho stáť nevydržím