Chlapci, všímate si na dievčati pleť? Či má vyrážky? Alebo vám to je jedno a ani to moc neriešite? Radšej by ste chceli aby chodili dievčata nenamaľovane s jebakmi alebo vám make-up nevadí?
podla mna ked mas vyrazne akne neda sa to nevsimnut, otazka je len ci im to vadi alebo nie
ja osobne mam hnusnu plet, nosim kilo mejkapu a ked mi nejaky chlap za to bude chciet nebodaj picovat, tak mu v noci natetujem presne take jebaky ako mam ja a nech si s tym chodi po svete, ked mu to vobec nevadi.
pokial viem, priatelovi fakt ze nosim makeup vobec neprekazal a sama sa citim lepsie ked mozem aspon co-to zakryt. nemam dovod pocuvat chlapov keby som sa potom podla ich "uzasnych" rad mala citit horsie. komu sa nepaci, nech sa nekuka, nedotyka a hotovo.
ako ja osobne to berem tak že aj ja mam a nemozem za to , je to vekom a dievky si to tiez musia vytrpet. Racej nech má "ďobky" ako 2 kilá make-upu to je to iste ako otazka-vadia vám na babách okuliare ? tiez za to nemozu tak preco ?
Pretože ak je omietka nanesaná poriadne, tak si to nikto ani nevšimne (pokiaľ teda ten ksicht fakt podrobne neskúma).
Z toho vyplýva, že mnoho prípadov, kedy baba vyzerá nenaomietkovane, sú v skutočnosti baby, ktoré vedia, že keď to nepreženú, tak im to skutočne pomôže a nedopadnú ako Marfuše.
Preto ma baví čítať, ako mnohí nevidia rozdiel medzi decentne namaľovaná a zmachlená
@mielikki ta ja neviem, ja som chodievala decentne namaľovaná, ale fakt že decentne, a tzv. omietku, čiže tekutý mejkap, si bývalý vždy všimol a sprdol ma za to, od tej doby na také blbosti (zväčša) kašlem, ale ktovie, možno len ja som taká vadná, že ma nejde nenápadne omietnuť
@mielikki tak on je dosť divný, ale mám pocit, že to je na ľuďoch vidieť, napr. taká bárbinovská pleť (ktorú som ja nikdy nemala!) je zväčša úplne jasne dosiahnutá umelo. a ja si na sebe všímam dakedy napr, ako to zvýrazňuje suchú lúpajúcu sa pokožku a pod. a a to je vlastne dôvod prečo som sa na mejkap vykašľala.
@burble tak hej, niektoré veci to vie zvýrazniť, ale preto som spomenula prirodzené množstvo, napríklad ja tým len tak nejako zjednotím farbu ksichtu, lebo inak som všelijako bielo-červeno-ružovo-kdejaká a keď nechám fakt tenučkú vrstvu, tak to (dúfam) nevyzerá umelo. Je jasné, že keď je výsledok príliš dokonalý, tak je to okaté, ale proste aj keby som ja vyzerala divno a neuvedomovala si to, stále verím, že existujú ľudia, ktorí si to vedia naniesť tak, že to vyzerá fajn a takí, čo to nevedia
Chlap si vzdy vsimne make up ... len niekedy sa musi prizriet blizsie, alebo si liznut a ochutnat a myslim si ze make up nieje riesenim. A dost zalezi v akej je dievca pozicii ako velmi je nam blizka, ci sympaticka.
Dávam si mejkap aj keď mi ho netreba...a priateľ mi stále opakoval, že sa mu oooveľa viac páčim bez mejkapu... takže už dávno som ho na svojej pleti nemala...
Pre nás staršie ročníky je make up základ práce a stretávanie sa so spoločnosťou...ale ked som chodila do školy, bolo mi to jedno, a tak ako vtedy tak i dnes, všetkeho s mierou...netreba sa fakt spatlať jak Marka z Houště u Temlářek a muži to vedia odceniť ak je to decentne podané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ja osobne mam hnusnu plet, nosim kilo mejkapu a ked mi nejaky chlap za to bude chciet nebodaj picovat, tak mu v noci natetujem presne take jebaky ako mam ja a nech si s tym chodi po svete, ked mu to vobec nevadi.
pokial viem, priatelovi fakt ze nosim makeup vobec neprekazal a sama sa citim lepsie ked mozem aspon co-to zakryt. nemam dovod pocuvat chlapov keby som sa potom podla ich "uzasnych" rad mala citit horsie. komu sa nepaci, nech sa nekuka, nedotyka a hotovo.
to neni riesenie vyrazok
Pretože ak je omietka nanesaná poriadne, tak si to nikto ani nevšimne (pokiaľ teda ten ksicht fakt podrobne neskúma).
Z toho vyplýva, že mnoho prípadov, kedy baba vyzerá nenaomietkovane, sú v skutočnosti baby, ktoré vedia, že keď to nepreženú, tak im to skutočne pomôže a nedopadnú ako Marfuše.
Preto ma baví čítať, ako mnohí nevidia rozdiel medzi decentne namaľovaná a zmachlená
(a proste si nemyslím, že si to väčšina ľudí všimne
a vyrážky má väčšinou kvôli puberte a keď toho je moc dá sa to riešiť s dermatológom, viac make-upu nie je dobré riešenie
a ináč z vašich názorov skôr vyplýva, že make-up sa vám nepáči, no radšej by ste videli dievča čo má celú tvár fľakatú kvôli vyrážkam? tak určitee