prvý by bol asi pokus o samovraždu, aj keď, ako sa poznám, dosť chabý
a potom by som ušla z domu ku krstnej, nejako sa dala dokopy a dieťa by som vynosila a dala ho nie na adopciu - ale ,,prepísať" práve na krstnú, lebo deti mať nemôže.
rozmyslala by som ako na priatelovu hysteriu, ked mu to poviem a dalsia myslienka by bola, ze asi musime do ikey. je tam vzdy tolko tehotnych zien, ze je to jedna z mojich prvych asociacii pri tehotenstve.
najskôr by ma jeblo, lebo moja nočná mora sa stala realitou a potom keď by som sa prebrala, tak by som začala nerhorázne plakať alebo nadávať, no asi všetko spolu.... a potom uvažovať a zvažovať čo spraviť a podľa toho ako by sa k tomu aj zachoval otec toho malého, takže tak.... nie som si istá či by som si to nechala... verím si trocha, že by som sa dokázala postarať, ak by som na to mal aprostriedky ( prachy, decko stoji prachy )
Nikdy by som nešla na potrat len preto, že som proste rozťahnôžka... Jedine ak by ma to decko malo zabiť alebo ohroziť... A nie je šanca že by som bola tehotná a keď, tak by som si ho asi nechala, prinajhoršom dala na adpociu
U mňa jednoznačne potrat. Už len pre to, že vhodné prostredie na to nemám a asi by som sa zbláznila keby to vo mne rástlo. A začalo sa to pohybovať. Chytá má z toho neskutočná panika, že by dačo vo mne malo žiť. Ako prvá reakcia by bol po šoku kedy by som odpadla určite histerický záchvat....
určite na potrat... po toľkých cigaretách a chlaste by z neho bol aj tak krypeľ...vpodstate už len kvôli tomu s kým by som ho mala bezohľadu na životný štýl.
Povedala by som to môjmu priateľovi, a nejako by sme to zvládli. Ale asi by som musela utiecť z domu, pretože našich by jeblo, keby som im to povedala.
A okrem toho by som vyškriabala oči každému, kto by mi poradil potrat,
Povedala by som to frajerovi, povedali by sme to jeho a mojim rodicom, nasi by ma asi najskor chceli stiahnut z koze, ale po case by si zvykli.. Vynosila by som to, porodila, a starala sa.. Cojaviem, ved co ine by sa dalo robit? Potrat ani adopcia neprichadza do uvahy, nemohla by som zit s vycitkami do konca zivota..
@antifunebracka čo som ty? ja sa bránim až keď niekto začne útočiť, netlačím mu sama od seba do hlavy svoje veci aj keď takých ako @22 mi je teda úprimne ľúto a som rada, že som taká aká som o___O
nezniesla by som v našom meste tú hanbu že aj ja čakám decko tak ako vačšina mojich rovesníčok čo ledva dokončili učňovku.. chcem dokončiť výšku, decko až potom ... s velkou pravdepodobnosťou by som zvolila potrať
tak ja som videl uz vela x, ze si sa obuvala do tych, co su za potrat s tym ze proste vsetci su jebnuti a ze jedine ti, co to decko vynosia, su zdravi a vyspeli, cize... ô_ô
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a potom by som ušla z domu ku krstnej, nejako sa dala dokopy a dieťa by som vynosila a dala ho nie na adopciu - ale ,,prepísať" práve na krstnú, lebo deti mať nemôže.
Nemám vhodné prostredie pre výchovu dieťaťa a študujem,takže neprichádza do úvahy.
a neľutovala som to zatiaľ ani na sekundu, a viem, že ani nikdy nebudem ľutovať to, že ju mám
ak by to nevyšlo, tak @7
živí ma viac-menej rodič, nemám prostredie ani prostriedky na výchovu dieťaťa
a ešte naviac ma proste z detí chytá panika a cítim sa v ich prítomnosti nepríjemne a keby že mám mať jedno na krku celé dni a noci, tak zbohom
Vylúčené.
A okrem toho by som vyškriabala oči každému, kto by mi poradil potrat,
zaplatila by som si stretnutie s Galeom Haroldom a vytiahla zo skrine veci, v ktorých už aj tak vyzerám ako tehotná
ňu, bábo
nové nepoškvrnené počatie
bola by som oslavovaná, infiltrovala by som cirkev zvnútra a spôsobila prevrat a vzburu!