b complex je macher... ako DJ, tak aj ako producent... najcasitie z tu menovanych vidavam cenca a dykmana... partizaanske, prievidza... a tiez ich povazujem za velmi dobrych...
dirrrtyB... teda odteraz Blue Motion mám dojem, že sa u nás stráca v tieni B-complexa, čo je určite škoda... má veľmi pekný liquidík, ktorý mne osobne sedí o niečo viac než ten B-complexov
a ešte by som do tejto ankety strelil Soundphreakers... tí si v tejto ankete tiež zaslúžia miesto
no dalo sa ich sem dat len 10, snazila som sa vybrat z kazdeho rosku trosku.. rozmyslala som aj nad Soundphreakers-om aj L Plus-om, tiez su dosti dobri
ja som na nom bola v Blave v Ucku uz viac krat, je to davac sa mi zda ze dokonca aj v BB raz bol, ale to bolo uz mrte davno este kym tam byvali party..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
vy ostatní čo drum nepočúvate/nemáte radi... nedráždite ma tu zbytočne aj tak to ostane bez efetku
@n0win0u tak potom aspon netrep
a ešte by som do tejto ankety strelil Soundphreakers... tí si v tejto ankete tiež zaslúžia miesto
» www.myspace.com/dirrrtyb... (všetky sú dobré, ak by som mal vybrať tie naj, tak asi Twillight, Cinderella Story a Autumn Night - neskutočné pecky
» www.soundcloud.com/bluemotion...