mám otázku, ktorá mi dnes celý deň vrta v hlave pre koho píšete blogy? pre birdzákov, alebo pre seba? teda verejný denník? aký je ten prvotný zámer??? dúfam že ste ma pochopili lebo mám pocit že som sa blbo vyjadrila
ked napisu siahodlhy blog o ich depke alebo trapeni, vedia, ze si to precita aspon jeden clovek a ma istotu (aspon minimalnu), ze ich niekto chape a zdiela to trapenie s nimi.
pre tych ktorych to zaujme,inak je to tiez take vyznanie alebo ked chcem nieco povedat a viem ze ten clovek si to precita ale do oci mu to neviem povedat tak napisem blog a je to(momentalne co mam blogy viem povedat do oci aj to robim takze taky ako som napisala sa tam zatial nenachadza)
Píšem hlavne preto, lebo mám potrebu to dať zo seba von a takýto blog je ideálnou formou. Každopádne určite ma poteší, keď viem, že niekto venoval tých pár minút prečítaniu môjho článku
asi pre tych, co mali abo maju rovnake pocity, nalady, stavy, a pre druhu skupinku...a to je ze nech napises cokolvek, tak ti daju komentar ze to bolo fajn a tak, taki "dvihaci sebavedomia"ale vlastne cudzieho
ja napisal ejdnu recenziu an hru XD z nudy ehm XD lebo moja gramatika nedovoluje písať takéto žánre XD ked pišem tak odbuka dobuka žiadne čiarky a podobne čiže kdo prečita moj blog zatial jeden XD je v mojich očiach za hrdinu že to prežil bez zdravotnej ujmy...XD dufam že slovenčinarka nečita leboo...boch chrááň
Hlavne kvôli sebe, aby som si to neskôr mohla prečítať, je to pre mňa taký denník a má tú výhodu, že k nemu sa moji rodičia nedostanú, lebo neovládajú internet.
no moji rodičia internet ovládajú perfektne, tak ak by chceli, určite si prečítajú tie "žvásty" čo sem píšu... ale hlavne píšem pre seba, pre svoj pocit uspokojenia, že som sa mohla vyspovedať tu tejto obrazovke, klávesnici a v neposlednom rade aj cudzím ľuďom...
Prvotný zámer, keď som sa dostala na Birdz? Viacmenej pre seba, pre cibrenie svojho štýlu a s malým záujmom možno niekoho zaujať, ale to hlavne blogmi sarkastickými, mierenými pre populáciu. Ak som niekedy napísala nejakú poviedku alebo čo, to bolo väčšinou pre uverejnenie priateľom, lebo som tušila, že to nikto iný čítať zrejme nebude a čo sa týka výlevov, to samozrejme buďto človek niekomu venuje, a je mu dosť jedno, či to bude niekto čítať, hlavne ak si to prečíta osoba, ktorej je to určené - alebo dôvod vypísanie sa, aj to sa mi stávalo mimoriadne často v minulej dobe.
Teraz už na to nie je čas, takže keď občas už nejaký blog napíšem, je to väčšinou niekomu venované alebo potom je to zamerané populisticky, aby som dala najavo, že ešte žijem a že občas sa ešte odo mňa dá na stránke aj niečo prečítať... ale myslím si, že teraz časom sa to trochu zlepší a bude to pravidelnejšie... určite so zameraním na diváka Teda čitateľa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
...imho, pisanie dennicka do notesa nie je in
a podlhej dobe som aj ja konecne napisala blog
ale tí,čo ich pisu,nechapem.. .. jak to mozu tak dokonale napisat .. ale obdiv.. ale necitam.
Lebo normálny denník mi čítavala mama
resp vymyslam a pisem aby som to mohol uverejnit..
a vzdy ma potesi ak tym niekoho potesim ;o)
Je to môj denník, ktorý som nikdy nemala...
Teraz už na to nie je čas, takže keď občas už nejaký blog napíšem, je to väčšinou niekomu venované alebo potom je to zamerané populisticky, aby som dala najavo, že ešte žijem a že občas sa ešte odo mňa dá na stránke aj niečo prečítať... ale myslím si, že teraz časom sa to trochu zlepší a bude to pravidelnejšie... určite so zameraním na diváka Teda čitateľa...