Ako keby už dávno nebolo jasné, že niektoré spolky nefungujú oddelene, ale spolupracujú na nastolení NWO. Len vaše mozgy, vyžraté od chemtrails, to nevedia pobrať. Ja tipujem slobodomurárskych židoreptiliánov.
@brox tuna je to ironia, ale inde taketo veci fakt myslia vazne. skodaze sa internet tak pokazil, pamatam si 90te roky ked internet zacinal. Vtedy k nemu mali pristup hlavne vysokoskolaci, podnikatelia a bohatsi ludia (a ich deti) dnes ma internet kazdy a potom to tak vizera. Zmenilo sa to zo siete plnej zaujimavych aleternativnych informacii a diskusii na zaujimave temy na zumpu pre luzu plnu spamu a nenavisti. A niekedy pred 10timi rokmi sa internetom zacali sirit hoaxy, konspiracie (bolo to aj predtym ale ludia to nebrali vazne) a menej vzdelani ludia to hltaju od slova do slova.
@foxie Och, trošku s nadhľadom Jedine, že by som ja neprekukol ironický podtón tvojich správ, ale snáď si nemyslíš, že som čokoľvek z tamtoho myslel vážne.
@Xxar3s Nuž, to nezastavíš. Spodok zo zlej strany gausovky sa dostal k internetu a tak to potom vyzerá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Veď to je priam služby spoločnosti.
@Xxar3s Nuž, to nezastavíš. Spodok zo zlej strany gausovky sa dostal k internetu a tak to potom vyzerá.