Nemám nič proti novým ani starým... Serú ma len tie sprosté ankety, diskusie typu "ako jej povedať, že sa mi páči", "som tehotná?", "čo si o mne myslíte?" a podobné hovadiny..
prosim ta, mohla by si prestat so sprostymi narazkami na moju adresu? polovica ankiet na birdzi je este primitivnejsia, a prave tie maju najvacsie ohlasy
@lucia199513 no veď práve o to ide. Ale všimni si že ankety typu "Páči sa vám moja webqa" a podobné sa tu vôbec neuchytia, iba ťa skritizujú.
Keď som sem prišla prvý raz ja tak som tiež založila anketu "páči sa vám môj blog" a vtedy mi tak naložili že som mala dosť. Ale POCHOPILA som že takéto ankety tu neobstoja. Tak načo ich robiť? Naschvál?
dobre, prinútila si ma:táto anketa je o takých povýšeneckých teľatách ako si ty!!!!podľa teba tie ankety a la ó zaľúbila, tak čo mám robiť, heeelp som homoš sú lepšie???...keď som tu ja prišla prvýraz(nedávno , tak som sa prekvapila o akých blbostiach sa tu ludia bavia
@lucia199513 jediné teľa si tu ty. Totálne si nepochopila čo som chcela povedať ale v pohode.
A nie tie ankety sú ešte väčšia blbosť. No len nechápem, keď si sa prekvapila o akých blbostiach sa tu ľudia bavia, prečo si ešte tu. Akože čo si myslíš? Že prišla tu nejaká LUCIA a teraz sa ľudia budú baviť len na témy ktoré ona vytvorí? Tak to si na omyle moja drahá.
ty si tu čo že môžeš každého poúčať? Na omyle si tu podľa mojho nazoru ty. a na obrovskom, vacsom nez si len myslis. s takym drzim nadradenym spravanim len kazdemu lezies na nervy(mozno su tu taki ludia, ktori ta za to uctievaju, to neviem...), idem pozriet ak inteligetne ankety zakladas ty...asi to bude nieco z oblasti jadrovej fyziky a biochchemie
tie ohlasy su len preto, lebo je nad nimi moj nick, ak by tam bol napr. ten tvoj, boli by uplne ine...uz nejdem s tebou diskutovat, pretoze sa riadim jednym vyrokom, ktory znie priblizne takto en ludska hlupost je nekonecna, a tu to plati dvojnásobne
@lucia199513 ale asi máš pravdu že by sme mali ukončiť našu konverzáciu lebo ty si natoľko tupá, že nedokážeš pochopiť jednu základnú vec. Takže to je zbytočné. Ak je na mňa slovo nekonečná hlúposť nepostačujúce tak na teba ešte také slovo vyjadrujúce tvoju debilitu ešte neexistuje.
A hej viem kedy sa používa slovo AHOJ, ale ty si predsa nemusela reagovať na môj komentár keď už si raz skončila konverzáciu. Či? Sama si sa dodrbala.... Maj sa.
no, neda mi len sa prizerat ako niekto blbne od komentara ku komentaru...ja myslim že človek ktory sa s tebou niky nestretol ani nedokaze slovo debilita vystizne definovat...ale ten kto mal tu cest na birdzi alebo aj v normalnom zivote, pochopi, co vobec tento pojem znamena. dovidenia a diskutuj aj ostatnymi ludmi na takejto inteligentnej urovni, len dufam ze im to bude len na uzitok, nie na skodu...
dobre ale teraz nech je niekto taký láskavý (najlepšie zakladateľka tohto fóra) a nech mi vysvetlí prečo zakladá takéto prapodivné ankety a diskusie?? kriste. (ach)
Ty sopla jedna arogantna!!! Na keru picu zakladas anketu, o ktorej vopred vies, ze sa skonci hadkou a potom sa V RAMCI nej stazujes, ze ti vsetci nadavaju aka si sprosta. Jasne, ze vsetci, ktorym vadis to povedia nahlas, predsa nebudem akceptovat nieco, co mi prekaza. A ty moja draha, ty si vykvet tvojej generacie. TUPA AKO POLENO!!!! Pochop, ze pridavanim takychto KOKOTIN si popularitu neziskas a skonci to tak, ze uz z principu budes nadavat na ludi na birdzi, hoci keby si sa venovala radsej pacifistickejsej tvorbe, tak neschytas ani jednu nadavku. Bloguj a neotravuj kravinami v anketach
nikto ta nenuti tuto anketu vobec otvorit a toboz nie kommentovat...kazdy tu moze zakladat ankety ake chce on a ak su ankety nevhodne tak ich admin jednoducho zmaze...nechapem aky s tym mas problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
ale toto nie je anketa o mne
Koniec môjho narcizmu
ako si na to prisla smiley:d:d:d :
..no co uz, ze len sama som hlasovala
suhlasim s tebou
ty si pekne rastie čo?, teda nezaraditeľny
prosim ta, mohla by si prestat so sprostymi narazkami na moju adresu? polovica ankiet na birdzi je este primitivnejsia, a prave tie maju najvacsie ohlasy
Keď som sem prišla prvý raz ja tak som tiež založila anketu "páči sa vám môj blog" a vtedy mi tak naložili že som mala dosť. Ale POCHOPILA som že takéto ankety tu neobstoja. Tak načo ich robiť? Naschvál?
dobre, prinútila si ma:táto anketa je o takých povýšeneckých teľatách ako si ty!!!!podľa teba tie ankety a la ó zaľúbila, tak čo mám robiť, heeelp som homoš sú lepšie???...keď som tu ja prišla prvýraz(nedávno , tak som sa prekvapila o akých blbostiach sa tu ludia bavia
A nie tie ankety sú ešte väčšia blbosť. No len nechápem, keď si sa prekvapila o akých blbostiach sa tu ľudia bavia, prečo si ešte tu. Akože čo si myslíš? Že prišla tu nejaká LUCIA a teraz sa ľudia budú baviť len na témy ktoré ona vytvorí? Tak to si na omyle moja drahá.
ty si tu čo že môžeš každého poúčať? Na omyle si tu podľa mojho nazoru ty. a na obrovskom, vacsom nez si len myslis. s takym drzim nadradenym spravanim len kazdemu lezies na nervy(mozno su tu taki ludia, ktori ta za to uctievaju, to neviem...), idem pozriet ak inteligetne ankety zakladas ty...asi to bude nieco z oblasti jadrovej fyziky a biochchemie
Každého poúčam??? a to si odkiaľ zobrala???
to bola metafora...a ze ja nechapem...ked ty nie si drza tak nasi politici su dobri ako med
vieš definovať slovne spojenie inteligentné ohlasy?
nikto nehovorí že nie sú
tie ohlasy su len preto, lebo je nad nimi moj nick, ak by tam bol napr. ten tvoj, boli by uplne ine...uz nejdem s tebou diskutovat, pretoze sa riadim jednym vyrokom, ktory znie priblizne takto en ludska hlupost je nekonecna, a tu to plati dvojnásobne
...ahoj!...
No a tipni si asi prečo nemajú radi tvoj nick? Len tak, z čista jasna?
len tak, z cista jasna...vies, kedy sa pouziva slovo ahoj?
...presne toto hovorim, ludska hlupost je nekonecna, ale pri tebe aj to nekonecna nie je postacujuce slovo
A hej viem kedy sa používa slovo AHOJ, ale ty si predsa nemusela reagovať na môj komentár keď už si raz skončila konverzáciu. Či? Sama si sa dodrbala.... Maj sa.
este jedna vec:škriekaj si na svojich koncertoch a nie tu na birdzi
vedela som co ta napali!!!!
ale ty si fakt mladá, nemáš tu čo robiť a nemáš prehlad !
ja som tiež nový birdzák, som tu cca dva mesiace a predstav si, nikto do mňa nerýpe, pretože nezakladám ankety o najtrápnejšieho birdzáka... (ach)
@krvaaa a ona sa ešte čudovala,že odkial to viem
prapodivné-záleží od toho čo je definicia tohto slova
a ktorý tvoj titul pre mna je teraz horsi???
a co ak by si aj ty dostal nejaky titul ktory ti prislucha?
poohovaraj ma tu po celom birdzi
Kludne mi daj hociake tituly...mne je to tak jedno...piča si a pičou aj zostaneš
a kto podla teba nie je???...lebo mam tak dojem, ze kazdeho tu velmi podobne zaradujes...
no, este ty si tu chybal
tak asi zacnem pouzivat vulgarizmy, kazdemu pisat ze je mala, nova, stara, hlupa,...(domysli si)
a budem mat normalne spravanie cloveka s iq pod 50
dakujeme pekne za ilustraciu
Ty to správanie človeka s takým IQ máš už teraz
ja som rada, ze aspon ty si tu clovek s iq viac ako 150
..."maj sa!!"!...
nikto ta nenuti tuto anketu vobec otvorit a toboz nie kommentovat...kazdy tu moze zakladat ankety ake chce on a ak su ankety nevhodne tak ich admin jednoducho zmaze...nechapem aky s tym mas problem
ja by som zas na tvoju adresu mala toho toľko, že ak by som mala všetky moje postrehy zaznamenať, trvalo by mi to celú večnosť(aj večnosť je málo)
...komu na tom zalezi???inac, aspon davate moje ankety medzi top....
toto je asi prvy vyrok od teba, s ktorym aspon ciastocne suhlasim
ty musis byt fakt super psycholog, ked vies ludi odhadnut podla 1 nepodarenej konverzacie...(som zvedava, kedy tu niektomu zazvoni budik)
mas naozaj velke pochopenie pre metafory, uz nebudem na teba reagovat, lebo este z teba osprostiem