tak uz je to par dni co je vonku nova pesnicka od dimmu borgir ktora bude aj na novom albume a ja sa pytam ci sa vam paci a ci sa celkovo tesite na album
ja osobne sa velmi tesim lebo uz v poslednej dobe ani nemam co pocuvat
Nepaci sa mi spracovanie klipu, aj ked uznavam, ze je to krok vpred...no a k hudbe sa mozem vyjadrit, ked to nebudem pocuvat z yt na mobil, ale z nahravky na sluchadlach, takto mam z basy, resp.aj celej skladby len obrys...ale predbezne mi to vobec nieje proti chuti
po tom, ako som strávila niekoľko dní s nórskym motorkárskym gangom(metalové hlavy) a 5 hodinovú cestu s týpkom, ktorý sa pozná so všetkými metalovými kapelami v Gothenborgu osobne, tak mám zo škandinávskeho metalu strašnú zábavu
lebo som si uvedomila, že aj oni to berú ako zábavu na party.
(napríklad WoW party alebo Wii party, ako sme si spravili
No a k téme.Na moje srdcové skladby z počiatkov Temného zámku to síce nemá.Ale celkové dojmy sú pozitívne.Hoci tento videoklip ma veľmi neoslovil.Chýba mi taká povestná ponurosť.
toto nie je moj styl ..ale ja nikoho za jeho styl neodsudzujem...na margo toho ako zakladatel diskusie zareagoval a co je skutocna hudba lady gaga ? mam pocit ze ludia vnimaju akoby boli len tri styly.. metal...hip hop, rap...a disco sracky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
inak, nejako opočúvaných ich extra nemám, ale táto pesnička sa mi veľmi ľúba!
Ale na album sa veľmi teším.
po tom, ako som strávila niekoľko dní s nórskym motorkárskym gangom(metalové hlavy) a 5 hodinovú cestu s týpkom, ktorý sa pozná so všetkými metalovými kapelami v Gothenborgu osobne, tak mám zo škandinávskeho metalu strašnú zábavu
lebo som si uvedomila, že aj oni to berú ako zábavu na party.
(napríklad WoW party alebo Wii party, ako sme si spravili
cha cha.
@rainbowwarrior a co je podla teba ozajstna hudba? nejaka posrana lady gaga?
Napr, metallica, ale nie TOOOOTOOOO WAAA GRRR AAAAAA !!!!
guns & roses, kansas (ale pochybujem že to poznáš...)
Do záchoda patríš jedine TY !
Ak je Kansas podľa teba sračka, tak ti musím oznámiť že sračka si tu jedine ty...
Choď radšej počúvať Rytmusa, Biebera a Gagu ... -.-
tebe dat len kladivom po hlave
Ja počúvam thrashened post-power rapblack.
SMOTANOVÉ TVÁRE! "BLEK" METAL