Bývam v jednej ulici ktorá sa pokladá za najstaršiu v našom meste od kedy som sa narodil na tej ulici až po dnes zomrelo asi 9mojich susedov + jeden člen mojej rodiny na rakovinu jeden na rakovinu prostaty
no ale ak mám pravdu povedať ja sa neprikláňam nejako k tomu fajčeniu ale ak si pamätám pred dvoma rokmi sme búrali jednu časť domu tieto domy majú približne 100 možno 150 ročnú históriu a sú postavené základ kameň a ostatok z válkov to sú také hlinené kvádre občas tam vidno aj slamu no a v tých základoch som našiel nerasty ktoré mali modrú alebo zelenú farbu vyzerali ako nejaká vyvrelina a keď som to rozštiepil aj z vnútra boli rovnaké v živote som nič také nevidel a preto si aj myslím že všetky tieto "náhody" majú niečo spoločne rád by som to poslal aj na výskum nech zistia či náhodou .
nwm neni na tej ulici neco co ja viem neco pod zemou nejake nebezpecne latky v potrubi alebo neco co vychadza do vzduchu a ty co to dychaju dostavaju do seba nejake rakovinotvorne bunky ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale tak podla toho v akom veku umreli tak mas este cas
Alebo este ti ludia mohli mat nieco spolocne, rovnake zamstnanie (robotnici na stavbe casto umieraju na rakovinu napriklad). Alebo nieco ine...
Ale ne, no kks ja keby tam bývam tak by ma šlahlo s toho musí to byť prekliatie dáke.
viem trochu scifi ale tak je to mozne