Juuuj, takt o dzivá téma, teda hej, no niekto si povie, preto sa jej páči, lebo je žena, ale ee, je to preto, že je taká neobvykla - aspoň tu.
No ja rada varííím moc, moc a asi eče radšej papám. No najradšej varím tie jedlá, ktorá vidím na obrázku, presný dôvod neviem, je to zrejme preto lebo vidím ako to má asi vyzerať a ako to môže byť ozdobené. A najradšj verím debrecínske kuěci prsíčka :oD - to sa iba vytvorí taká kapsička z pŕs a naukladá sa tam šunka a syr a pred tým sa mäšo vyklepe trošku, aby nebolo moc hrubú a trošku posolí a potom sa tá kapsa uzavrie špáradkom alebo nitkou na varenie ( ktorá sa ale pred jdením vyberie ) a vytvorý sa z toho valček a opäť sa to spojí na istých miestach, aby sa nerozpadlo, obalí sa to v klasickom trojobale na vyprážanie aaaa ... vypražííí :oD a k tomu bud hranolky alebo americká zemikaky, resp. opekané zemiaky, či varené - podľa toho, kto čo má rád. A potom faaajné palacinky plnené špenátom s trochou cesnaku naukladané v malom pekáčiku a posypané údeným syrom a zapečené. Juuuj, až mi sliny tečúúú :oD
Tommyhot: polievka je jednoducha, das varit vodu a nahadzes do toho co ti pride pod ruku potom vyber nazov dominantnej z ingrediencii a polievku nazvi podla neho
Co sa týka polievok tak to nemam problem ked su sáčkové cize taký light obed by som vedel spraviť.Francúzska sáčková je podla mňa naj a ako druhé do toho cestoviny zo syrom a kečupom a máme klasické "intrákové"jedlo na obed Dobrou chuť!!
A také že praženica,párky a podobne aj to by som hádam zvládol...
Xenomorph: viem ako by som spravil polievku, len ide o to ze ja si radsej spravim sacokvu, nece sa mi srat s varenim polievky.. radsej si robim len druhe..
konecne sa aj ja mozem pochvalit ze nieco viem..lebo pokial mam recept pred sebou taaak dokazem vsetko spravit a mozno to bude zniet neuveritelne ale aj chuti to dobre
hahah aj my sme taku robili ae teraz robime taku jak v pizzerii ze cesto 0.5cm to treba uplne vyvalkat tak na 0.3cm dat na papier na pecenie abo na alobal a ak mate plynovu ruru tak uplne n spodok faakt goodna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
No ja rada varííím moc, moc a asi eče radšej papám. No najradšej varím tie jedlá, ktorá vidím na obrázku, presný dôvod neviem, je to zrejme preto lebo vidím ako to má asi vyzerať a ako to môže byť ozdobené. A najradšj verím debrecínske kuěci prsíčka :oD - to sa iba vytvorí taká kapsička z pŕs a naukladá sa tam šunka a syr a pred tým sa mäšo vyklepe trošku, aby nebolo moc hrubú a trošku posolí a potom sa tá kapsa uzavrie špáradkom alebo nitkou na varenie ( ktorá sa ale pred jdením vyberie ) a vytvorý sa z toho valček a opäť sa to spojí na istých miestach, aby sa nerozpadlo, obalí sa to v klasickom trojobale na vyprážanie aaaa ... vypražííí :oD a k tomu bud hranolky alebo americká zemikaky, resp. opekané zemiaky, či varené - podľa toho, kto čo má rád. A potom faaajné palacinky plnené špenátom s trochou cesnaku naukladané v malom pekáčiku a posypané údeným syrom a zapečené. Juuuj, až mi sliny tečúúú :oD
Inak, celkom dobre je to tady: www.receptar.sk
A také že praženica,párky a podobne aj to by som hádam zvládol...
_________________________________________
Lidi co dnes bude s sežráááníí?
Rockstar: ty ratas parky a prazenicu do varenia?
hahah aj my sme taku robili ae teraz robime taku jak v pizzerii ze cesto 0.5cm to treba uplne vyvalkat tak na 0.3cm dat na papier na pecenie abo na alobal a ak mate plynovu ruru tak uplne n spodok faakt goodna
Ja ked som varil s priatelkou tak sa to nejako zvrtlo na ine chute
Moja vedela dobre varit,niekedy som sa hambil ze som taky nemozny kkt hlavne ze uz cosi viem
Dobrú chuť!