ked som bola mala okolo8-9 rokov vyhodila som elektrinu celej ulici..a to asi tak ze som si kopala do futbalky kopla som do kablov tie sa spojili preskocili nejake tie iskry ..aa elektrina fuc bolo to pre mna dost sokujuce tak som z miesta cinu usla ..
Keď som bola malá tak sa mi nepáčili naušnice zlaté tak som si ich dala dole (doteraz je každému neznám eako a vyhodila som ich mamina sa musel apotom hrabať v odpadkoch a hladať ich
neviem koľko som mohla mať, keď som ukazovala kamarátke moje nové nohavičky keď vtedy práve prišiel jej dedko do izby a tak na nás pozeral a my sme si ho ani nevšimli
Keď som mal tri roky, tak som si vybral maslo z chladničky, a rukou som pretrel asi polovicu jednej steny v izbe (pokiaľ som dočiahol) a podával salámu na to natreté maslo. Mamabola vtedy u susedky, takže nevedela, že je nebezpečné nechávať ma v dome s chladničkou
som nahovorila kamošku, aby sme zdrhli zo škôlky ...a keď nás chytili a pýtali sa prečo sme zdrhli tak sme tvrdili, že si ideme domov po rožok s maslom
ked bola nejaka navsteva u nas tak potom co odisli som dostal dobry napad, ze ochutnam totu palenku co piju, tak som si nalial plny poldecak domacej..suverenne som ju exol a potom som zacal menit farby rychlejsie ako semafor..utiekol som do kupelne a vyplachoval som si tlamu aspon 5 minut kym som to predychal..v sucasnosti uz nemam s domacou problemy
jasi len pametam ze ako deti kedsme sa krutili vtom kolotoči aked prisiel niekto z ineho dvora tak smesa hadalikto bude vtom kolotoči a klamali ze moj oco je policajt! moj oco vlastní tentov kolotoc moj oco vlastni tuto zem .d ...a takto aviem zesom kazdeho bila.. chalana z vedla vchodu chudak vytahala osmu jeho blondave vlasky kvoli mne sa musel dat ostrihat a este si pametam ao som si zasekla hlavu vtom zabradli na schodoch a nevedeli mi ju vytiahnut vsetky susedy mi ju vytahovali DDLOL ..
sestra nahadzala vsetky hracky do zachoda../prirodzene iba plysove/ ...my sme jej to nechceli verit a povedali nech to urob este raz..a ona posuchla.... ...bohuzial o par dni som na to zabudla a spala som z hrackou ktoru sme volli Guľko-bombuľko..to bola taká velka plysova lopta...fuj hnus
alebo my deti /boli sme este len styria,najmladsi brat este neol na svete/ sme sa hrali v izbe,roicia pozerali vedla TV..a ja som si zmyslela ze hodim do dvery so sklenenym stvorom tazku drevenu lodku...zacala som ratat do troch,surodenci sa poschovavali a ja som hodila...urobila spm velku okruhlu dieru a dostala som vyprask
ja som bola milé dieťa raz som si vopchala do nosa bahniatko, ktoré mi vyberali na pohotovosti, ruku som si spálila žehličkou,spadla som takmer z každého stromu na ktorý som vyliezla atď.. ale naj bolo, keď som sa učila bicyklovať na biku zn.pionier, ktorý bol raz tak vysoký ako ja.Preletela som celou dedinou a skončila v jame na plynovod. Modrá, krvavá a so zlomenou nohou
Napísala som výhražný list jednej tete, že ak do piatich minút neodíde, tak jej vybuchne dom. Ona to zobrala vážne(má vyše 85 teraz) a utekala po celej dedine a namiesto podpis(šak zločinci majú, nie?) prečítala Piča
okrem tejto prihody som bola uzasne dieta sice som doteraz jak chalan, ale to nic..skor som teraz vacsie dieta ako vtedy no tak mala som neviem mozno rok alebo kolko, zacali mi rast zuby akurat som mala tie dva predne a sedela som na detskej stolicke ten vysokej a akosi sa mamka otocila a ja som neviem akym zazrakom spadla presne na radiator tak, ze sa mi tie dva zuby zabili do dasna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
(a on bol uz vtedy velmi inteligentny
Mala som 4
alebo my deti /boli sme este len styria,najmladsi brat este neol na svete/ sme sa hrali v izbe,roicia pozerali vedla TV..a ja som si zmyslela ze hodim do dvery so sklenenym stvorom tazku drevenu lodku...zacala som ratat do troch,surodenci sa poschovavali a ja som hodila...urobila spm velku okruhlu dieru a dostala som vyprask