Test na plný počet, ale jazda až na druhý krát, hanba ja viem (A) Ale aj tak mám pocit, že ten prvý krát mi to išlo lepšie, lenže som mala vtedy prísnejšieho policajta.
priznávam, prvy krat sa to nepodarilo.... narazila som na straaašne protivneho policajta, ktory ma nechal jazdiť asi 20 minút po nitre.... proste strašny chlap.... štyria ludia ho mali na skúške a nikto u neho nespravil... ale ďalši krát som mala normálneho, takže jazda bola bez problémov...
nejako som to spravil na prvu supu pamatam si prekvapenu tvar policajta ked som dokoncil slalom "Hmmm, kto Vas to ucil?" A ostalo mi to do teraz vzdy sa potesim ked na dialnici nieco robia a su tam rozostavene tie kuzelky
Vsetci si isli jak kacicky v rade a ja veselo, lava, prava
Test na 51 bodov, ledva ledva... A jazda bez najmenšieho problému, policajt nepovedal nič zlé... V polke jazdy mi povedal že dobre, prešli ste, zavezte nás k autoškole..
ja už to mám za sebou, skúšky som mal pred týždňom a test plný počet a jazda v pohode, spravil som na prvýkrát, cvičisko nám policajt ani nedal, pohoďák to bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
C na prvy (plny pocet)
Vsetci si isli jak kacicky v rade a ja veselo, lava, prava