mne sa na nich páči to, že v kolektíve vychádzajú asi lepšie jak my baby.. myslím to tak, že my sme boli v krúžku samé baby a to nerobí dobrotu, bo to sú samé ohováračky atd.. a keď sú aj chalani tak je to take lepšie, chlapi neriešia také hovadiny jak my dúfam že o niekto aj pochopil jak to napísala
inteligentny, vtipny, empaticky, romanticky, citlivy, tajomny, sialeny ako ja(alebo aj viac , spontanny(napr. ked chlapovi poviem, okamzite sa zbal, ideme na zatah, nema absolutne ziadne namietky), musi byt pre mna oporou v tazkej chvili, a este je toho hoodne len ma momentalne nenapada
Na seba som prísna, no k druhým prispôsobivá. Viem oceniť všetky vlastnosti na mužoch čo sa týka kamarátskych vzťahov. No ak by sa jednalo o partnerský vzťah tak jednoznačne mu nesie chýbať aspoň 2 z týchto: milujúci, chápavý, úprimný, rozvážny, poskytujúci oporu - Túžim po tom aby sme do seba zapadli ako dva diely puzzle
všetko sa dá oceniť aj nie, ak je niečoho príliš, tak to nikdy nie je dobré. takže sa to konkrétne nedá vyjadriť, záleží od kombinácie vlastností daného človeka
Chodenie na čas, neustále prekvapovanie, orginalita, humor.
A strašne ma hecuje, ked mi muž trhá riad z ruky, alebo mi pomáha s taškou, príde mi to tak smiešno-milo-zúfalé a viem, že nemá cenu sa s ním o to naťahovať
Vezmem to zo strany, čo si najviac vážim na chlapovi, ktorý je so mnou vo vzťahu, dobre?
Čo si vážim asi najviac je, keď si ma váži a vie prejaviť, že pre neho niečo znamenám. Úprimne a otvorene to povedať, nie nutne každú chvíľu, všetkého veľa škodí. Ale aby sa nehanbil za to, čo cíti.
Následne aby ma vedel rozosmiať, to je neskutočne dôležité
Potom schopnosť zdvihnúť mi náladu, keď je zle
A asi otvorenosť a úprimnosť ešte... keď úprimne povie, čo mu vadí... a tak ďalej, čím sa páry vedia vyhnúť v budúcnosti zatajovaním veľkým problémom...
Dovolím si povedať, že mám doma chlapa (teda nemám ho doma, ale budem mať!!), ktorý spĺňa toto a ešte má aj kopu bonusov. Koľké mi závidia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale som rada keď som v mužskej spoločnosti,pretože sú oveľa zábavnejší a spontánnejší
mne sa páči na mužoch keď sú vtipný a väčšina je.a aj keď sú pozorný,to sa ráta.a keď voňajú,to musí byť.
schopnosť byť oporou pri vážnych veciach a aj pri úplnej blbosti
schopnosť hádať sa k veci a dospieť k riešeniu, a nie od veci, pocitovo a vzťahovačne
a schopnosť priznať si chybu
A strašne ma hecuje, ked mi muž trhá riad z ruky, alebo mi pomáha s taškou, príde mi to tak smiešno-milo-zúfalé a viem, že nemá cenu sa s ním o to naťahovať
Čo si vážim asi najviac je, keď si ma váži a vie prejaviť, že pre neho niečo znamenám. Úprimne a otvorene to povedať, nie nutne každú chvíľu, všetkého veľa škodí. Ale aby sa nehanbil za to, čo cíti.
Následne aby ma vedel rozosmiať, to je neskutočne dôležité
Potom schopnosť zdvihnúť mi náladu, keď je zle
A asi otvorenosť a úprimnosť ešte... keď úprimne povie, čo mu vadí... a tak ďalej, čím sa páry vedia vyhnúť v budúcnosti zatajovaním veľkým problémom...
Dovolím si povedať, že mám doma chlapa (teda nemám ho doma, ale budem mať!!), ktorý spĺňa toto a ešte má aj kopu bonusov. Koľké mi závidia?