No ahojte,ľudia. Napíšem tu teraz nejakú básničku,a chcela by som aby ste si ju prečítali. Vymýšľala som ju 10 min,ale šlo to od ruky,pretože to prežívam. Napíšte komentár či sa vám to páči,alebo nie. Čakám aj kritiku. Len si to prečítajte ďakujem za o
@10 niee,nechcem,vieš je to len to čo cítim.. ale nejaký primitív @11 to nechápe mali by Vás vyhodiť,ste sem prišli nadávať? Upokote sa.. Pridrblá väčšina..:ˇ-) Inač diky,za tých,čo sú normálny akože česť niektorím..
je to pekné, len ten záverečný verš je podľa mňa zbytočný, lebo je to vlastne opakovanie tretieho verša v tej istej strofe...ale inak super a daj to do blogu
ked v tom nejdem hladat umelecku podstatu, ale iba nejake vyjadrenie pocitov tak mi z toho vyplyva ze asi nevies ci chces... ved tam pises ze ta sklamal, ze ma inu, ale ty ho aj tak chces spat aj ked vies ze ti zase ublizi??? Radsej si najdi ineho a nebudes musiet pisat nic podobne...
@17 ho natoľko poznám, a je to ťažké vieš,viem,že táto básnička nieje dobrá,len som chcela vedieť,že či sa v nej niekto nájde..viem,že by ma sklamal,a že by to šlo stále dokola... ale milujem ho viešš,,
nie a nie to docitat. Podla mna je to tretotriedna a ako uz bolo povedane gycovita basnicka bez schopnosti zaujat. Dost uz mojho hodnotenia. Je to aj tak iba moj subjektivny pocit. Nenechaj sa odradit.
@whataboutsusan (No ja som to myslela tak, ze keby sa niekt z Modry spytal taku hlupu otazku.. NO ale dobre, ostala som opat nepochopena tym nespravnym sposobom . Ale) pokial bola poznamka o Svidniku mienena na zaklade skutocnosti, ze to nie je prvy krat, co sa "Svidnik ukazal", tak potom to zmysel dava.
A ohľadom toho Svidníka,neviem prečo hádžete všetkích ľudí do jedného vreca,bóže keby som teraz ja začala zosmiešňovať nejakú tu Blavu Záhorákov (aj keď proti nim nič nemám) Tak asi som na úbohej úrovni ľudí s typom (zosmiešnim a idem) Jedno,ale fakt jedno... naučíte sa už konečne pozrieť sami na seba ? a usúdite,že aj vy sa niekedy chováte ako hlupáci,keby len hlupáci,skôr psychopati. Mate chorobnú závistlivosť,pozerať sa na človeka a usúdiť len jeho ZÁPORY. Mne to doslova nevadí,len mi vadí,že tu ste ta pridrblá väčšina,čo to takto robí. Ešte sa nenašiel človek ktorí tu vidí aj KLADY,ak niekto píše fórum. Druhý mu napíše,že buď to je : Trápne,buď je "decko",Buď býva v DRBLOM meste,alebo má blbé zmýšľanie. Hééj Haló,nikto mudry z neba nespadol,preto aj ja robím chyby,nehrám sa na múdru,ako to tu niektorí robia. Čakala som kritiku ohľadom básne !! Ale nie ohľadom toho v akom MESTE bývam,tak sa skľudnite. Väčšina ste tu inteligenti,a strašne vysokosofistikovaní ľudia len nič iné neviete ako komentovať druhých,hľadať chyby vo vetách,komentovať mesto..alebo vek. Aj vy ste boli deťmi,a hádam nimi budeme do konca života,ešte k tej inteligencii.. vy tiež neviete všetko.. tak byť na vašom mieste,tak sa neozývam. MOžNO TU Svidník.. predvádza podľa VÁS.. (trápne ,úbohe veci.) nemáte čo hádzať všetkích do jedného vreca., S môjho úsudku predpokladým,že sú tu aj mudri ľudia,česť výnimkam.. Ja len toľko. Zamyslite sa nad sebou.!
Myslím si že to nie je také zlé. Vôbec nie je nutné aby ste to takto kritizovali. A nemám rád ked dakto začne nadávať ( hangtime 11). Ked máte nadávať tak radšej nekomentujte vôbec.
noo mne sa to paci ako talent mas to sa musi uznat a hlavne sa to aspon rymuje bo videla som uz aj take basne kde som rym musela lupou hladat a nenasla som... k tomu ze ta tu vacsina vypiskala ti poviem tolko ze si z toho hlavu robit netreba... su ludia ktorym skratka neprides na chut ani keby si sa na hlavu postavila ale forum je na to aby tu ludia prispievali a nie na to aby ti ludia komentovali prispevky svojimi jebnutymi nazormi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
"Prečitajte-Komentujte.."
"Napíšem tu teraz nejakú básničku,a chcela by som aby ste si ju prečítali." "Napíšte komentár či sa vám to páči,alebo nie."
a nejake prosim? alebo potesilo by ma keby..? tak preto to necitam..
ale na môj vkus vtierkavé (predpokladám, že to chceš asi niekomu poslať... )
daj si to do blogu
+pre mňa osobne gýčove,ale su to tvoje pocity
2.) také strohé, nijaké, nezaujímavé (pre mňa). ako bežné myšlienkové pohody zviazané do viazanej reči.
Stratím sa v búrke no nechám sa viesť
Za tebou pôjdem aj do chladných vĺn
Nechcem byť sám...
Všetko mi chýba kým nie si tu ty
Bez teba dýchať ma neprinútiš
Rieka sa vlieva vždy do morí v nás
Mám len to čo mi ty dáš..." - hlavne tam musi byt voda a slovo TY alebo ZA TEBOU a mas "zaruceny uspech", co