Pred týždňom som prvýkrát spala so svojim priateľom a prekvapilo ma, aká som zostala precitlivelá. Rozmýšľala som, že je to možno tým, že som ho odvtedy nevidela, lebo je mimo mesta a stretnem sa s ním až dnes. Lenže nie som si istá, či je to normálne, ke
@6 Dobre, suhlasim ze idealne by bolo keby som este tak dva roky pockala, lenze svet nie je idealny a myslim ze 16 nie je zas az tak strasne malo aby som sa mala za nieco hanbit.
@11 svet nie je idealny a kvoli tomu sa netreba snazit spravat idealne? praveze to, ze svet je neidealny ma motivuje snazit sa spravat sa co najlepsie, aby som svojim spravanim vyvazil neidealnost veci, ktore ovplyvnit nemozem
boze stratit panenstvo v 16tich je pomerne normalne a myslim ze jej teraz nevybuchne hlava, ani genitalie ani sa nezmeni na trojhlaveho draka kvoli tomu...
to co opisujes je uplne normalne
nemas sa inak za co hanbit, pokial to nebola jednorazovka niekde na diskoteke, ale to evidentne nebola...
@21 tym ze svet nie je idealny som mala na mysli ze ani ja nie som idealna, aj ked v tomto pripade nic nelutujem ale to tazko mozes pochopit ked nie si v mojej kozi, vobec nepoznas mna a ani situaciu
seci sa tu zas obvinuju na zaklade coho???len zas toho ze kazdy o sebe navzajom <> vedia...
nikoho neobranujem( ani na nikoho konkretneho nepoukazujem)....a som si vedomi ze ked to aj pisem hovno to pomoze...
tak sa aj nadalej obvinujte ze ste (len cisto nahodne) nedonosenci, debili, zaostali(mozno je to aj pravda ale to je druha vec)...a dalej si len presadzujte svoje drbnute nazory, lebo si myslite, ze len ten vas PRIHORETY je najlepsi....
trosku offtopic ale mne to nedalo...
@meredith555 a neviem ci to je normalne poviem ti rovno..niesom doktor a ani s ana neho hrat nemienim...ale je to mozne ze je to normalne...
@24 no to vidim na zaklade toho, ako si sa rozhodla, ze nie si idealna a je mi to luto (ja tiez nie som idealny, ved nikto nie je). styri mesiace su malo a aj ked ta nepoznam a ani tvoju situaciu, som presvedceny, ze bud to raz lutovat budes, alebo ak nie, tak len preto, ze budes uz otupena a znecitlivena, nie preto, ze by to bol spravny krok, ktory nebude potrebne lutovat. nevysmievam sa ti ani nic, len pisem, co si myslim a je mi luto, ze to tak je. predstav si, ze mas prvy sex pocas svadobnej noci - myslis, ze by ti v tom pripade hrozilo, ze potom cely tyzden manzela neuvidis? urcite nie.
@29 ano mas pravdu ze by nehrozilo ze manzela potom cely tyzden neuvidim, lenze manzelstvo tiez neriesi vsetko...mozno ten prvy tyzden by som ho videla, ale pokaslat by sa to kludne mohlo neskor a rozviedli by sme sa...ludia sa nemozu zakazdym sobasit len aby mali zarucene ze po svadobnej noci budu mat muza doma...
co sa tyka toho ze to budem raz lutovat, akosi nevidim dovod preco by som mala...mozno by sa to dalo lutovat ak by som toho cloveka nemala dostatocne rada alebo ak by to bol nejaky idiot ale nic z toho nie je moj pripad
@etelnair Čo teraz? Je to moja vec, môžem si robiť čo chcem a nejaká banda zakomplexovaných "deciek" na birdzi to nezmení.
Ja fakt neviem čo je na tom zlé, nadávate na všetkých, ktorý mali sex pred 18tkou, podľa mňa si niečo kompenzujete, alebo riešite vlastné problémy...
@krutafunebracka Ale ja som sa v žiadnej téme nikdy priamo nevyjadril, že aktívne jebem, nikdy som nič také netvrdil
Vždy som normálne reagoval na témy (aj tie so sexuálnou tématikou), to, že pri téme "Máte radi orálny sex" vyjadrím svoj názor a napíšem "áno je to super" a vy sa na mňa obujete, že sa s niečim chválim, to nieje môj problém, ale vaša debilita.
Prosím ťa, ty radšej už iných nenazývaj, že sú nevyspelý Od teba to znie prinajmenšom smiešne
@35 Nemusíš to napísať do jednej témy pokope, stačí celkový obraz z toho všetkého. Navyše tak-či-tak, niektoré veci si ľudia môžu nechať aj len pre seba a nemusia sa s tým všetky deti „chváliť“, čo všetko už skúšali.
Fúha, že si trúfaš tvrdiť to práve ty, maličký, navyše aj všetko ostatné. Asi ti dudel vzali príliš skoro, tak si si začal cumľať niečo iné.
Proste, takí malí chudáci to nepochopia, možno až raz, keď nebudú obklopení rovnakými kamarátmi, čo by ich za to uctievali alebo čo...
suhlasim s @pernikom a vsetkymi co sa snazia pomoct a nie niekomu, kto je na tom blbo este davat polena pod nohy. OMG co sa do nej vobec stariete ked chcela len vediet ci je to normalne?
@0 asi ti len chyba, postupili ste na akysi "vyssi level" neviem o zenskej psychike mnoho, ale normalne to asi aj je
@majo Z takých ľudí sa potom ale stávajú nebezpečné individuá, to, že by pozabíjala všetky deti a ešte ich aj zažila piekla v trúbe, je podľa teba normálny názor, ktorý by nám mal byť ukradnutý?
Ja osobne keby som mal dieťa a žil niekde v jej blízkosti, bál by som sa.
Ja sa tiež môžem ale potom ohánať tým, že jej môže byť ukradnutý môj intímny život a ja celkovo...
@pernik nežiješ v jej blízkosti, tak to máš u prdele a jej môže byť tiež ukradnutý tvoj názor na intímny život, pravda... rozoberáte sa tu úplne do špiku kostí, nechápem síce prečo... nech si každý žije ako chce, no teraz sa neuraz, dakedy vážne vyznie to zastávanie sa sexuálneho života ako sebachvála.
@majo Tak možno to tak vyznie, ale mne je to jedno, ja sa nemám s čím chváliť, kedže to čo robím je podľa mňa normálne.
Proste vieš, mne sa ten birdz niekedy fakt nezdá celkom normálny, nadávajú na človeka, ktorý má rád normálny živočišný pud, nadávaju naňho keď normálne reaguje na témy a s ničím sa nechváli, nadávajú na to, že neagresívnym spôsobom vyjadruje svoj názor.
Ale človeka, ktorý by napíchal všetky deti na koly, ktorý je za povinné interupcie nechajú tak
Je to normálne , tý ktorý to odsudzujú (sry je tom moj názor) tu v diskusii su taký ludia typu extremne hamblivý nemožu si nájsť frajerku , a nahlas závidia Možno to tak není žial správajú sa tak .....
@0 asi tak podvedome to je že odyšiel odteba ako keby ta nechal ymlím si ked sa sním stretneš bude to dobré predsa prísť o pannenstvo neni len taq
A len tak mimochodom kdo hovorý že je blbá doba že jebú deti atd... moj otec pred vyše 20 rokmi stratil tieš anictvo v 16 rokoch A už aj v tedy nastrednej bolo normálne že jebali ľudia pod 18
Je to jednoduché. V 16tich človeku drbe z puberty a hormónov. Kto im prepadne, si sebakriticky môže povedať, že je nezrelé decko. Áno, v dnešnej dobe trtkajú nezrelé decká, a potom im je z toho do plaču.
P.s.: prišiel som o to v 18, ešte stále mi poriadne drbalo, a keby som mohol vrátiť čas nazad, tak by som radšej žiadnej nedal minimálne do 25ky...
@56 Závidia si navzájom možno tak decká, čo si myslia, že keď porozťahujú nohy (prípadne sa pôjdu ožierať), tak budú dospelé a „kůl“, no budú jedine tak trápne, úbohé a bezcenné handry.
@62 Sú, ale puberťáci môžu byť aj takí dajme tomu 12-roční/-é. Lenže puberťáci a malý trtkavci sú tiež rozdiel. To neznamená, že hneď ako niekomu začne rásť vták ho má niekam aj strkať.
@65 čo som sa rozprával s chalnmi naskole a tak že dokonca už prvack maju predpísanu hormonálnu antikoncepciu Take nazori ako tu prejavuju niektorý ludia neviem , možno kedsa rozprávali z rodičmi o sexe donich hustili iba oblbvačky typu "nelešti si fujaru lebo budeš mať chlpaté ruky alebo bude steba gay" sex až po 18 la podobne ... Ja osobne som sa o problematike sexu s mamkou bavil niekedy okolo 13 rokov a v 15 sa ma pýtala či necem kúpiť gumy
Nwm furt ma tu niečo usvečuje v to že ludia čo maju sex pred 18 za silno hriešnu záležitosť ... sú takzvaný "mumáci " , nepomožem si aj unas v triede čo maju prejav typu sex až po 18 , su taky čo poznali jednu babu za 5 rokov ešte sa v živote nebozkávali a podobne Taký domasedovia ....
@krutafunebracka ze nevedeli o co ide? tak preco sa to dodnes zachovalo Ty sama spominas, ze ti je vsetko ohladom tohto nechutne a nechces s tym mat nic spolocne, takze ty uz len vies vsetko okolo toho
najde sa tu nejaka baba ktora si chce zašpasovať alebo sa trochu uvolniť zkolobehu sveta ozvi sa bol bi som rad kebi sibola zo žilini a mala okolo25do28 ozvi sa
@Pernik toto nie je téma "sexovať alebo nesexovať". Toto je téma, že si niekto psychicky odnáša niečo, na čo má mať do konca života krásne spomienky. Keď sa mňa synak spýta na môj prvý sex, budem mu musieť povedať, že som bol chuj a že to čo sa vtedy stalo, bola jedna z najvacsich chýb môjho života. A takisto to môže ľutovať baba, ktorá založila túto tému, keď jej frajer o hodinu napíše smsku, že sa mu to s ňou nepáčilo a je koniec.
Pohŕdam všeckými drbnutými kresťanmi čo si odopierajú prirodzené veci. Ale prísť o panenstvo nie je len taká bežná vec, ktorú zažiješ 3x týždenne, o tomto je táto téma.
@rav0o Ano, ale ty si ju potom nepochopil, ona nič nelutuje, sama povedala, že nemá čo ľutovať, kedže má toho chalana rada a on ma rád ju.
Ona je psychicky v prdeli z toho, že musel na týždeň odísť a chýba jej, rozpráva o tom, že je z tej lásky celkovo precitlivená, to neznamená, že niečo lutuje, alebo , že má z toho sexu zlý pocit.
Pozri, ten frajer jej tú smsku mohol napísať v 16tich aj v 25ke...
Podľa mňa je zas zvrátené prísť o panenstvo cez svadobnú noc.
@rav0o A kôli tomu, že je mladá, v puberte a rozcitlnivená si zaslúži, aby si ju nazýval šťanda?
Rozcitlivenie je u dievčat v puberte po silných zážitkoch normálne a nechápem prečo by si ju mal pre to osočovať a vôbec ten zážitok nemusí byť negatívny...
@100 Uvidíme o nejaký čas, však sa niet čo čudovať, keď voľajakému chalanovi v 16tich po štyroch mesiacoch roztiahne nohy. Navyše aj rakovina je zážitok na celý život.
@pernik diki moc, ze si to aspon ty do bodky pochopil a ze si sa ma zastal samozrejme dakujem aj inym ktori sa snazili len poradit...
a tych ostatni ktori maju taku silnu chut ma osocovat v podstate za nic, radsej nekomentujem....neviem ci im to nejako pomaha ze ma nazyvaju standou a neviem cim este inym, ale ked hej tak nech si posluzia mna to nijako nerozhodi. Osobne ked si aj o niekom myslim ze je nevyspele stena, nereagujem tak ako reaguju oni na mna, myslim ze je to uplne bezpredmetne a zbytocne lebo tym docielia iba to ze ponizia samy seba...
zdá sa mi že som bola precitlivená ale skôr preto lebo som sa bála.. že o to panenstvo som s tým chalanom prišla zbytočne, bála som sa že ma nechá.. a to sme spolu chodili už 1 rok.. chvalabohu nestalo sa tak.. a teraz sme spolu už 2 rok.. a je to o.k.. prešlo to..
@meredith555 viem, ze budem opakovat veci, co tu boli povedane, ale:
po prve, nevsimaj si krutufunebracku
ale teraz k teme: presne viem, ako sa citis. Ked som sa ja s chalanom prvy krat vyspala, plakala som celu cestu autobusom domov. Ked som od neho odchadzala, povedal, ze ide na rok do Anglicka a ze uz sa asi neuvidime. Takze uplne presne viem ako sa citis. Ja som vtedy nebola par dni schopna s niekym hovorit a kazdu chvilu som mala chut plakat. Je to normalne, nic si z toho nerob, ono to skor ci neskor, dufam ze skor, prejde.
uaaaaaaaaaa nevsimajte si krutufunebrackuuuuuuuuuuuuuuuu vsimajte si len ludi co vam teplo pritakaavajuuuuuu a ludi co vam napisu presne to co chcete aby napisali
@krutafunebracka už som ti vysvetľoval, aký dojem vzbudzuje profil ktorý si tu buduješ. ono to môže byť komické, ale len nejaký čas. potom už každý prestane veriť, že to nemyslíš vážne.
@takzvany To musíš byť poriadny chudák, keď si myslíš, že to má byť komické! Ja to MYSLÍM vážne! Ja som na rozdiel od tých sprostých malých rozmrdaných deciek SLUŠNÁ. Tak sa do mňa láskavo neser. Nezaujímajú ma tvoje kecy na môj profil.
@119 kto vraví, že to robila nasilu ? Možno to tak cítila, chcela to. To, že možno napr. ty to tak necítiš vo svojich rokoch neznamená, že ostatné dievčatá sú cundry (myslím, tie so vzťahom)...
Veď je to čisto jej vec...
Vysvetlovať to niekomu tu na Birdzi (česť výnimkám) nemá zmysel
ludia vam uz niektorym asi fakt jebe. sorry za vyraz ale to sa neda inak povedat. budem konkretna @etelnair a @krutafunebracka. ved ona normalne napisala aky ma problem, ocividne jej to nie je lahostajne, trapi ju to a vy nieze by ste sa jej snazili pomoct... mam pocit, ze nikoho okrem vas dvoch nezaujima to vase moralizovanie, ak sa mylim tak pardon.
a este nieco - ani mne sa nezda normalne, ked so sexom zacinaju 13-rocne deti, ktore si neuvedomuju mozne nasledky, nie su pripravene niest zodpovednost a takmer ani netusia, co je antikoncepcia. ale toto je ocividne iny pripad. snazim sa citat medzi riadkami
suhlasim s @pernik -om. a za tym, co som napisala v @2 , si stojim.
jaaj ved ma 16 rokov,vlastny rozum a asi vedela preco to urobila...tak tu nedavajte hodinu slusnej vychovy(niektory)!!!...každý sa učí z vlastných chýb...myslite si ze vy ste neomylini a naj na svete??uvedomte sa!!
@meredith555 , neboj sa to ťa prejde keď budeš so svojim milý, pekne ťa objíme a svet bude krajší ale možno by pomohla vyrozprávať sa z toho kamoške alebo niekomu blízkemu kludne aj jemu..
@meredith555 - nevšímaj si tu všetky tie asexuálne a detinské prejavy, máš 16 a nič zlé si neurobila. Nechápem, ako tu môže niekto vyhlasovať, že sexovať sa má od 18, keď v zákonoch nič také nie je. Každý dospieva inak a každý robí tak, ako to cíti. Snáď ti to s ním vydrží dlho
No myslím že je to normálne, nič si z toho nerob...také niečo prežívam teraz aj ja, ale našťastie môj priateľ je stále pri mne, a podržal ma to je s toho aj, že si si možno k panenstvu pripisovala moc veľkú hodnotu, čo je bežné a normálne, a preto sa tak cítiš...
normalne neviviem ci hej..ale isto sa to stava castejsie...aspon si myslim....a 4 mesiace nie je vela, nwm ci dokazes cloveka(teda cely jeho zivot) spoznat tak rychlo...
a dobre premyslela?...hmm...bol som aj ja zalubeny, a viem ako laska pobalamuti rozum.....
Dobre! nemyslim ze 16 je tak malo, lebo ked som gynekologicke povedala, ze som to este netobila tak na mna pozerala ako na posledneho mohykana. Ale serem na to, ja si este pockam. Tak sa tu do nej nenevážajte.
Ja som ostala dost precitlivena po prvej puse, ale nastastie sa to dalo po chvili do kopy. Ked s nim zase budes, tak sa spolu o tom porozpravajte a on ak nie je absolutny vôl sa ťa bude snažiť nejako ukludnit. Drzim palce.
v 16.... keď si to chcela a cítila si sa na to tak pohoda
ja mám 18 a ešte stále nemám po tom ja sa neponáhľam... ale mňa najviac brzdí strach z tehotenstva.... keby kondómy mali 100% istotu, že tehotná nebudem.. taaaak
Bože vy puritáni................ aj keby to BOLA jednorázovka, a? A toto, čo opísala, je úplne normálne... je mi z duše protivné moralizovanie takéhoto druhu.
Tí ktorí sa snažia moralizovať druhých nech sa láskavo najprv pozrú na seba ... vaša zakomplexovanosť neospravedlňuje. Dotyčná chce radu ..keby chcela od niekoho aby jej kafral do života a zdžubal ju, tak radšej pôjde za matkou...
A moja no stane sa máš toho ešte vela pred sebou chlapov ešte bude ... nehovorím že máš viesť promiskuitný život ale ani aby si sa obmedzovala užívaj si ale s mierou..všetko za hranicou má svoje neželané následky...
@ krutafunebracka ty jeba, za to ze teba nechce ani mrtvy pes sa nemusis pustat do ludi ktori v sestnastich uz jebu
a inac dievca to bude tym ze ked zena s nekym jebe tak sa jej vylucuju nake hormony a tak sa na tu osobu naviaze a kedze asik hned kusok potom odisiel nemozes sa divit ze ti teraz chyba a tak
ak všetko čo tu píšeš myslíš vážne, potom ja myslím vážne môj koment k tvojmu blogu „Fúj, hanba! “. tento koment tu pre ostatných zacitujem:
"nepoznám ťa. ale vzhľadom na obsah tebou napísaného (či už tu, alebo vo fóre) som ochotný uveriť, že si škaredá panna, ktorá si uvedomuje, že o ňu nie je na zoznamovacom trhu záujem a nikto o ňu nezakopne. nakoľko pohľad do zrkadla v tebe evokuje dojem nezvratnosti tohto stavu,nesnažíš sa ho ani zmierniť. naopak už sa len zmietaš v komplexoch a mimoriadne trápnymi vyjadreniami v témach súvisiacich so sexom na seba podvedome strhávaš pozornosť (alebo aspoň sa snažíš) v nádeji že príde pomoc. vo svojej zatrpknutosti však odháňaš od seba aj ľudí, čo to môžu myslieť dobre. k tomu by som tipoval problémy a nepochopenie v rodine a kto ho vie, možno aj nedostatok priateľov."
chudák si ty, barbora, alebo aspoň sa tak prezentuješ. neviem kto ti čo urobil, kto ti ublížil že si takáto, ale duševný mrzák tvojho formátu potrebuje pomoc. buď prijmi sexualitu svoju a ostatných, alebo si tie svoje otravné buzerácie strč do piče.
@144 asi tak...toto je absolutne normalny problem a na diskusii o tom nie je nic zle, len par ludi, ktori chcu v kazdom pripade rebelovat, to tu dosrali...
..uf kolko komentov si hned dostala...horuca tema je toto ...podla mna sa tak citis preto lebo si nebola emocne na to dostatocne pripravenaaa...tuto emocnu nepripravenost som odpozorovala uz na minimalne troch dievcatach v mojom okoli..hm..baby baby...ale koniec koncov ty vies nik ti do toho nemoze ani ceknut...
@159 no neviem ci to bola emocna nepripravenost, ale vcera som sa s nim uz stretla a vsetko je v poriadku a je mi uzasne, asi to naozaj bolo tymi hormonmi a tym ze hned na tyzden odisiel. nic nelutujem a myslim ze ani nebudem lebo nemam dovod, praveze sme si teraz este blizsi a presvedcila som sa ze za to ten chalan naozaj stoji.
inak vsetkym dakujem za rady, okrem niektorych jedincov ktori sa zmohli len na urazky a zbytocne odsudzovanie.
Krutejfunebráčke by sme mali založiť fórum, kde by si pokecala o tom, ako je strašne nemravné mať sex, deti a tak ďalej...
A aby konečne pochopila, že otázka znela, či je normálne že je po prvom sexe precitlivelá, a nie, že či je šťanda či ako ju to kto nazval, za to že mala sex v 16.
@meredith555 Vieš, podľa krutej si si teraz pokazila celý život, a skončíš na D1, vieš teraz si spravila takú nemravnú vec. Ježiš, skončíš strašne zle. Ach.
Hej, sex je strašne zlý, pozor aby vám z neho neodpadli ruky, nohy a pohlavné orgány... (silná irónia, ha ha ha)
budem sa opakovať ale asi je to nutné: samozrejme že ťa nepoznám, resp. vidím len to čo je na birdze. a z toho sa dá usúdiť buď to, čoho extrémnu verziu som popísal v @157 , alebo to že si robíš srandu. nemusím byť žiadny psychológ aby som videl, ktorých tém sa najviac a najostrejšie chytáš. je to jednoduché - práve s nimi máš nejaký problém, ktorý ústi do komplexu, ktorý si tu "liečiš".
to sebapoznanie je relatívny pojem. je totiž rozdiel medzi poznaním svojich konečných povahových vlastností či zvykov v správaní, a medzi poznaním príčin tohto správania. háčikom býva práve poznanie a hlavne priznanie si tých príčin (najmä u detí v puberte). totiž ochota a následná snaha meniť sa k lepšiemu sa dostavuje až po priznaní si problému.
@163@ribo myslím, že to pochopí. ale aj tak mi povie, že som chudák
@takzvany Občas si robím srandu a občas nie a najlepšie je, keď nikdy nikto nevie, kedy.
A keď nie si psychológ, ktorého sama o to požiadam, tak sa do toho nepchaj, ja sa chytím takmer každej témy. (Iba takmer!)
Teba do toho, či budem mať na kunde pavučiny nič.
@ribo Ja to chápem, ale on píše bludy, čo si sám navymýšľa, takže je to blbosť. Absolútne to neberiem do úvahy, niektorí šiale... ľudia majú až priveľa fantázie a nudy.
@adrenalineismylife Zas to som nepovedala, tak si nevymýšľaj. Ja som ju šťandou nenazvala a odpovedala som aj na tú jej dementnú ufňukanú otázku. Keď je krpatá a mrdá, tak nech sa potom nečuduje, že je urevaná.
@ 172Pretože je lepšie mať pavučiny, než aby ešte podporovali tento zvrátený svet. Ten zákon by sa mal posunúť na 18 rokov. To by bolo tak akurát. A prísnejšie trestať, nie len chalana strčiť niekde do lochu alebo čo.
@173 ten zakon je dobre, zakon pomoze velku <> k zmene. Od tych 15 je to znesitelne, aj ked nie idealne. Ale idealne je prave vtedy ked sa na to clovek citi, ak sa tebe nepaci je to tvoja vec, dotycny to lutovat nemusi. Mimochodom co povazujes (okrem fyzickych trestov) za tvrdsi trest? Znicenie zivota minimalne na par rokov nestaci?
a nie je ti trosku luto ze si uz o to prisla?...kolko si s priatelom ak samozem opytat?...aj mne to bolo trosku luto ked som o to prisla...mozno to je len tym ze nie si s priatelom a o to viac ti chyba jeho blizkost lebo ste sa intimne zblizili....neboj teraz to bude uz len krajsie a krajsie...ked ho milujes nie je co riesit
@175 vobec mi to nie je luto...som s priatelom oficialne 4 mesiace ale stretavame sa dlhsie...luto mi to nema preco byt, raz to prist muselo a ja nepochybujem o tom s kym som o to prisla tazko by som na to nasla idealnejsieh
podla mna je to uplne normalne...klasicky expanensky sindrom... DDak sa to tak da nazvat proste stratila si s nim pannenstvo si nanho o to viac naviazana a on teraz neni pri tebe tak ti je z toho napi*u......pohode to casom prejde
neboj, to je len také dočasné bolo to pre teba nové, no tak psychika nato zareagovala ako zareagovala. a vidíš, sama vravíš, že to neľutuješ, takže sa nie je čoho báť
btw: vidím tu veľa feministiek, alebo sa mi to len zdá?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
180 komentov
Btw, vraj tie malé trtkane, čo rozťahujú nožičky tak pred 18 majú väčšiu šancu na rakovinu krčka maternice, to bude potom haluz, čo?
to co opisujes je uplne normalne
nemas sa inak za co hanbit, pokial to nebola jednorazovka niekde na diskoteke, ale to evidentne nebola...
@11 Je to málo. A ak nemáš oslabené stehenné svalstvo, tak svet s tým nič nemá, že nie je ideálny.
@13
Ty si teda maximálne vyspelá, napichovať detské hlavy na tyče
Si prečítaj ešte raz čo som písal v tejto téme, nevidím tam žiadnu zmienku o nejakom referovaní, sa spamätaj
nikoho neobranujem( ani na nikoho konkretneho nepoukazujem)....a som si vedomi ze ked to aj pisem hovno to pomoze...
tak sa aj nadalej obvinujte ze ste (len cisto nahodne) nedonosenci, debili, zaostali(mozno je to aj pravda ale to je druha vec)...a dalej si len presadzujte svoje drbnute nazory, lebo si myslite, ze len ten vas PRIHORETY je najlepsi....
trosku offtopic ale mne to nedalo...
@meredith555 a neviem ci to je normalne poviem ti rovno..niesom doktor a ani s ana neho hrat nemienim...ale je to mozne ze je to normalne...
@23 Hej, to aj moja kamoška sa raz tak v družine vydala za spolužiaka a boli manželia dva dni.
@24 TERAZ možno...
Btw, keď sa ti chce vyrevať sa, tak sa proste vyrev.
co sa tyka toho ze to budem raz lutovat, akosi nevidim dovod preco by som mala...mozno by sa to dalo lutovat ak by som toho cloveka nemala dostatocne rada alebo ak by to bol nejaky idiot ale nic z toho nie je moj pripad
Ja fakt neviem čo je na tom zlé, nadávate na všetkých, ktorý mali sex pred 18tkou, podľa mňa si niečo kompenzujete, alebo riešite vlastné problémy...
@krutafunebracka Ale ja som sa v žiadnej téme nikdy priamo nevyjadril, že aktívne jebem, nikdy som nič také netvrdil
Vždy som normálne reagoval na témy (aj tie so sexuálnou tématikou), to, že pri téme "Máte radi orálny sex" vyjadrím svoj názor a napíšem "áno je to super" a vy sa na mňa obujete, že sa s niečim chválim, to nieje môj problém, ale vaša debilita.
Prosím ťa, ty radšej už iných nenazývaj, že sú nevyspelý Od teba to znie prinajmenšom smiešne
Fúha, že si trúfaš tvrdiť to práve ty, maličký, navyše aj všetko ostatné. Asi ti dudel vzali príliš skoro, tak si si začal cumľať niečo iné.
Proste, takí malí chudáci to nepochopia, možno až raz, keď nebudú obklopení rovnakými kamarátmi, čo by ich za to uctievali alebo čo...
@0 asi ti len chyba, postupili ste na akysi "vyssi level" neviem o zenskej psychike mnoho, ale normalne to asi aj je
To, že to ty pochopíš ako chválenie je tvoja vec, ale neprezentuj to tak
Kolko máš 17? Ty mňa nazývaš maličkým?
Vieš tvoj problém je ten, že ty už asi od malička nie si obklopovaná žiadnymi kamarátmi, možno je tam pár bláznov podobných tebe
Hej, 17, lenže na rozdiel od teba nespadám do kategórie tých maličkých, ktorým som napríklad venovala blog.
Mohlo by to byť tým, že tých, čo mojimi kamarátmi byť chceli, som dobrovoľne poslala... preč, lebo ma to otravuje.
To bude asi preto lebo nie si úplne normálna
@etelnair Od 18 ročného by som čakal viac
ach jaj...:/
@etelnair Nechápem čo to má spoločné s otcovstvom...
Ja osobne keby som mal dieťa a žil niekde v jej blízkosti, bál by som sa.
Ja sa tiež môžem ale potom ohánať tým, že jej môže byť ukradnutý môj intímny život a ja celkovo...
Proste vieš, mne sa ten birdz niekedy fakt nezdá celkom normálny, nadávajú na človeka, ktorý má rád normálny živočišný pud, nadávaju naňho keď normálne reaguje na témy a s ničím sa nechváli, nadávajú na to, že neagresívnym spôsobom vyjadruje svoj názor.
Ale človeka, ktorý by napíchal všetky deti na koly, ktorý je za povinné interupcie nechajú tak
Čo už...
@0 asi tak podvedome to je že odyšiel odteba ako keby ta nechal ymlím si ked sa sním stretneš bude to dobré predsa prísť o pannenstvo neni len taq
@50 Ty asi pozeráš veľa filmov, čo? Vieš čo sa stáva z takých, čo mrdajú ako deti? ...
@55 @56 Až na to, že u detí to normálne nie je.
P.s.: prišiel som o to v 18, ešte stále mi poriadne drbalo, a keby som mohol vrátiť čas nazad, tak by som radšej žiadnej nedal minimálne do 25ky...
Povedz mi čo na tom nieje normálne...
@66 Až na to, že ony vtedy ani nevedeli o čo ide, všakže? Nanajvýš tak im povedali, že musia urobiť decká.
@krutafunebracka Neviem čím to je, ja si raz za čas vypijem aj zajebem, ale nikdy to nebolo preto, že by som chcel byť kúl, alebo dospelý.
@rav0o Vieš čo mi to pripomína? Ako keď sa kresťan snaží silou mocou nemasturbovať, kedže je to diablove pokušenie, ale pri tom to má rád a chce to...
Trening volá OFF...
@76 Nie, len o tom musíš všetkým referovať.
To je to isté...
Pohŕdam všeckými drbnutými kresťanmi čo si odopierajú prirodzené veci. Ale prísť o panenstvo nie je len taká bežná vec, ktorú zažiješ 3x týždenne, o tomto je táto téma.
Ona je psychicky v prdeli z toho, že musel na týždeň odísť a chýba jej, rozpráva o tom, že je z tej lásky celkovo precitlivená, to neznamená, že niečo lutuje, alebo , že má z toho sexu zlý pocit.
Pozri, ten frajer jej tú smsku mohol napísať v 16tich aj v 25ke...
Podľa mňa je zas zvrátené prísť o panenstvo cez svadobnú noc.
Osobne odporúčam si prečítať toto forum » www.upc.uniba.sk/index.php?optio...
Podľa mňa je to choré...
Rozcitlivenie je u dievčat v puberte po silných zážitkoch normálne a nechápem prečo by si ju mal pre to osočovať a vôbec ten zážitok nemusí byť negatívny...
Ty nechápeš, že ona nieje neštastná z toho, že stratila panenstvo, ale z toho, že jej chýba chlapec, ktorý šiel možno len na dovolenku?
a tych ostatni ktori maju taku silnu chut ma osocovat v podstate za nic, radsej nekomentujem....neviem ci im to nejako pomaha ze ma nazyvaju standou a neviem cim este inym, ale ked hej tak nech si posluzia mna to nijako nerozhodi. Osobne ked si aj o niekom myslim ze je nevyspele stena, nereagujem tak ako reaguju oni na mna, myslim ze je to uplne bezpredmetne a zbytocne lebo tym docielia iba to ze ponizia samy seba...
po prve, nevsimaj si krutufunebracku
ale teraz k teme: presne viem, ako sa citis. Ked som sa ja s chalanom prvy krat vyspala, plakala som celu cestu autobusom domov. Ked som od neho odchadzala, povedal, ze ide na rok do Anglicka a ze uz sa asi neuvidime. Takze uplne presne viem ako sa citis. Ja som vtedy nebola par dni schopna s niekym hovorit a kazdu chvilu som mala chut plakat. Je to normalne, nic si z toho nerob, ono to skor ci neskor, dufam ze skor, prejde.
Drzim palce
@110 No veď! (blee)
@108 Ktovie koľko ďalších si nalovil v tom Anglicku, čo?
Brrr.... neznášam trápny humor...
ale zas mas aj dost pravdu
@cocca-colla Ale veď 19. stor., silný kresťania, proste úplne bežné.
@kokinka Ja len nemám rada necudnú mládež.
a @meredith - uvidíš, keď príde, všetko bude zase fajn
Veď je to čisto jej vec...
Vysvetlovať to niekomu tu na Birdzi (česť výnimkám) nemá zmysel
a este nieco - ani mne sa nezda normalne, ked so sexom zacinaju 13-rocne deti, ktore si neuvedomuju mozne nasledky, nie su pripravene niest zodpovednost a takmer ani netusia, co je antikoncepcia. ale toto je ocividne iny pripad. snazim sa citat medzi riadkami
suhlasim s @pernik -om. a za tym, co som napisala v @2 , si stojim.
a @hangtime11 to v @32 zabil nice!
@123 Ja som jej povedala, že keď chce revať, tak nech reve, veď sama si to spôsobila.
Tá dnešná mládež to robí len preto, že by „mali“ a že je to „v móde“, i keď si to možno ani sami neuvedomujú.
Už sa tu riešia veci neriešiteľné a zbytočné..
Chceš mi povedať, že keď mám vyše roka priateľa a žijem s ním aj intímne tak to robím akože z módy aby som bola "in" ?
@129 Keď táto generácia bude mať vnúčatá, tak to budú všetci môcť vidieť naživo bežne na uliciach.
@meredith555 neboj to máš len také zvláštne pocity, aj ja som to mala... po čase to prede..
BTW: Ľudia sexujte čo len môžete, sex je zdravý, čo sa týka fyzickej stránky aj psychickej...
Keď budete starí, buď nebudete vládať, alebo vás nikto nebude chceť.
@pernik plne s tebou súhlasím.. ak budú voľby, máš hlas..
a dobre premyslela?...hmm...bol som aj ja zalubeny, a viem ako laska pobalamuti rozum.....
=Dnebojkaj=D
=Dmojenko=D
=Dnebojkaj=D
=D=D=D=D=D
Ja som ostala dost precitlivena po prvej puse, ale nastastie sa to dalo po chvili do kopy. Ked s nim zase budes, tak sa spolu o tom porozpravajte a on ak nie je absolutny vôl sa ťa bude snažiť nejako ukludnit. Drzim palce.
ja mám 18 a ešte stále nemám po tom ja sa neponáhľam... ale mňa najviac brzdí strach z tehotenstva.... keby kondómy mali 100% istotu, že tehotná nebudem.. taaaak
A moja no stane sa máš toho ešte vela pred sebou chlapov ešte bude ... nehovorím že máš viesť promiskuitný život ale ani aby si sa obmedzovala užívaj si ale s mierou..všetko za hranicou má svoje neželané následky...
@ stanik nejako sa vyznas xD
@ krutafunebracka ty jeba, za to ze teba nechce ani mrtvy pes sa nemusis pustat do ludi ktori v sestnastich uz jebu
a inac dievca to bude tym ze ked zena s nekym jebe tak sa jej vylucuju nake hormony a tak sa na tu osobu naviaze a kedze asik hned kusok potom odisiel nemozes sa divit ze ti teraz chyba a tak
@ keuska xD
@ alfoethur XDDD
ak všetko čo tu píšeš myslíš vážne, potom ja myslím vážne môj koment k tvojmu blogu „Fúj, hanba! “. tento koment tu pre ostatných zacitujem:
"nepoznám ťa. ale vzhľadom na obsah tebou napísaného (či už tu, alebo vo fóre) som ochotný uveriť, že si škaredá panna, ktorá si uvedomuje, že o ňu nie je na zoznamovacom trhu záujem a nikto o ňu nezakopne. nakoľko pohľad do zrkadla v tebe evokuje dojem nezvratnosti tohto stavu,nesnažíš sa ho ani zmierniť. naopak už sa len zmietaš v komplexoch a mimoriadne trápnymi vyjadreniami v témach súvisiacich so sexom na seba podvedome strhávaš pozornosť (alebo aspoň sa snažíš) v nádeji že príde pomoc. vo svojej zatrpknutosti však odháňaš od seba aj ľudí, čo to môžu myslieť dobre. k tomu by som tipoval problémy a nepochopenie v rodine a kto ho vie, možno aj nedostatok priateľov."
chudák si ty, barbora, alebo aspoň sa tak prezentuješ. neviem kto ti čo urobil, kto ti ublížil že si takáto, ale duševný mrzák tvojho formátu potrebuje pomoc. buď prijmi sexualitu svoju a ostatných, alebo si tie svoje otravné buzerácie strč do piče.
inak vsetkym dakujem za rady, okrem niektorych jedincov ktori sa zmohli len na urazky a zbytocne odsudzovanie.
@157 takzvany velmi trefne vyjadrenie
zapajat sa do kazdej jednej sexualnej diskusie s faktom, ze si v zivote nesukala, nieje ti to trochu divne?
@159 Jasné, lebo všetky malé rozťahujú nožičky hneď pri prvej príležitosti.
@nrcka Nezaujímam sa o to, či mňa niekto chce alebo nechce a keby aj chcel, tak má vďaka tomu šťastie, lebo by z neho razom bol KASTRÁT.
A aby konečne pochopila, že otázka znela, či je normálne že je po prvom sexe precitlivelá, a nie, že či je šťanda či ako ju to kto nazval, za to že mala sex v 16.
@meredith555 Vieš, podľa krutej si si teraz pokazila celý život, a skončíš na D1, vieš teraz si spravila takú nemravnú vec. Ježiš, skončíš strašne zle. Ach.
Hej, sex je strašne zlý, pozor aby vám z neho neodpadli ruky, nohy a pohlavné orgány... (silná irónia, ha ha ha)
budem sa opakovať ale asi je to nutné: samozrejme že ťa nepoznám, resp. vidím len to čo je na birdze. a z toho sa dá usúdiť buď to, čoho extrémnu verziu som popísal v @157 , alebo to že si robíš srandu. nemusím byť žiadny psychológ aby som videl, ktorých tém sa najviac a najostrejšie chytáš. je to jednoduché - práve s nimi máš nejaký problém, ktorý ústi do komplexu, ktorý si tu "liečiš".
to sebapoznanie je relatívny pojem. je totiž rozdiel medzi poznaním svojich konečných povahových vlastností či zvykov v správaní, a medzi poznaním príčin tohto správania. háčikom býva práve poznanie a hlavne priznanie si tých príčin (najmä u detí v puberte). totiž ochota a následná snaha meniť sa k lepšiemu sa dostavuje až po priznaní si problému.
@163 @ribo myslím, že to pochopí. ale aj tak mi povie, že som chudák
A keď nie si psychológ, ktorého sama o to požiadam, tak sa do toho nepchaj, ja sa chytím takmer každej témy. (Iba takmer!)
Teba do toho, či budem mať na kunde pavučiny nič.
@ribo Ja to chápem, ale on píše bludy, čo si sám navymýšľa, takže je to blbosť. Absolútne to neberiem do úvahy, niektorí šiale... ľudia majú až priveľa fantázie a nudy.
@adrenalineismylife Zas to som nepovedala, tak si nevymýšľaj. Ja som ju šťandou nenazvala a odpovedala som aj na tú jej dementnú ufňukanú otázku. Keď je krpatá a mrdá, tak nech sa potom nečuduje, že je urevaná.
Ale to s tými deckami, že sú blbé, keď rozťahujú nohy pri prvej príležitosti, myslím vážne.
Mimochodom aj ked @takzvany nie je psycholog/psychiater dost mi ta uvaha pripadala taka "Freud-ovska"
@ribo čo to na tému psychológia som už prečítal. od freuda aj od iných
@173 ten zakon je dobre, zakon pomoze velku <> k zmene. Od tych 15 je to znesitelne, aj ked nie idealne. Ale idealne je prave vtedy ked sa na to clovek citi, ak sa tebe nepaci je to tvoja vec, dotycny to lutovat nemusi. Mimochodom co povazujes (okrem fyzickych trestov) za tvrdsi trest? Znicenie zivota minimalne na par rokov nestaci?
btw: vidím tu veľa feministiek, alebo sa mi to len zdá?