preco je take tazke chapat chlapcov?? preco je take tazke pre nich aby boli verny, oni len chcu aby sme my odpustali ale oni nevedia odpustit (ak nejde ani o podvedenie) proste preco ste take male hlupucke zvieratka?? kedy konecne dospejete ??
Ide o to, na koho narazis...a ozaj, preco je take tazke chapat dievcata? Preco jeden raz ano a druhy raz nie? Preco ste take nerozhodne? A ozaj, k tej vernosti a odpustaniu: asi mas stastie na nejakeho neverneho buldoga s najhrubsim krkom z okolia, radim ti: ZBAV SA HO! Na svete su aj lepsi ako on, len si ich mozno nevsimas. Mozno menej napadni, ale stoja za to...
po prvé: nie sme hlúpučké zvieratká. Keď chceš tak povedz sprosté svine.
a po druhé: myslíž, že keď máš 18 tak už si dospelejšia od tvojich rovesníkov?
Chlapi sú rovnako neverní ako ženy. A aj v odpúšťaní je to podobné. Len si myslím, že ženy dokážu odpustiť skôr. Možno preto, že majú väčšiu náchylnosť k pánovi Alzheimerovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
sme proste tie ktore su vo vstahu sa rozum a vtip a za krasu a sport su tu oni =DD
ze chalani neodpustaju vobec...podla toho o co sa jedna...ale ja som schopny odpustat....
Vy mozno odpustate ale len malicke preslapy my baby odpustime jeden VELKYYY ale potom uz ziadny dalsi
ale ja viem co oni chcu..... =DDD
iba to aby bolo dolezity ale nebudete a bodka
a po druhé: myslíž, že keď máš 18 tak už si dospelejšia od tvojich rovesníkov?
Chlapi sú rovnako neverní ako ženy. A aj v odpúšťaní je to podobné. Len si myslím, že ženy dokážu odpustiť skôr. Možno preto, že majú väčšiu náchylnosť k pánovi Alzheimerovi.