Kúpil som baterky -> Zapol foťák -> Odfotil snímku -> Vypol foťák, zapojil do USB -> Vytiahol som z rootu foťáku fotku -> odpojil som z USB -> Babral sa s uploadom -> Zapol, zmenšil rozlíšeine -> Odfotil -> USB -> Vybral fotku -> Odpojil z USB .. A počas toho druhého odfotenia mi písalo LOW BATTERY
@kevin - na každých baterkách máš návod, ale v podstate podobne ako napr. pri mobile vybiť a potom nabíjať cca 12 - 16 hodín (niektoré takto 3x po sebe) - v návode to určite nájdeš... a nekupuj lacné šunky v Lidli alebo Bille
@22 / @kevin - inak pripojenie foťáku cez USB kvlitne cucá batérie, najmä pokiaľ nie sú nabíjacie... pre budúcnosť odporúčam radšej kúpiť čítačku kariet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nemôžem zato, že mám retardovaný foťák ^^
2032x1870
Oukej, nastavím na menšie rozlíšenie
Cumlík, ja ťa z ničoho neobviňujem.. ^^
Inakšie, aké je maximálne rozlíšenie ?
Môže sa 0,5mb = 500kb
Skúsim 1600x1200
Inakšie, nevieš prečo sa mi ultra-super rýchlo vybíjajú baterky ?
Asi mám naozaj retardovaný foťák, alebo ma oje*ali v obchode ^^
Kúpil som pred polhodinou, (čítam na batérke napísane) TOSHIBA HIGH QUALITY a keď zapnem foťák, mám 1 paličku a píše LOW BATTERY -.-
WTF ? Pochopil som to tak, že mám vyriť dieru do notebooku, strčiť tam batérie a napísať format :batteryslot ? vraj batteryslot
Ale nie, ako ich mám formátovať ? Mám doma nabíjač bateriek ale tieto sú nenabijateľné
OPRAVA:
a napísať do run programu format :batteryslot ?
Nemusíš hovoriť boha, stačí ma volať Kevin ^^
Ale nie, veď pochopíš, že toto už neriešim ? Nastavil som foťak nech fotí 1600x1200 a to už uploadnuť ide .. A keby niečo, mám Photoshop
Riešim teraz to, čo je v komente @9
Urobil som 3 fotky..
Dík za radu.. A napíšeš návod pre lajkov ako formátovať batériu ?
Majgot
Kúpil som baterky -> Zapol foťák -> Odfotil snímku -> Vypol foťák, zapojil do USB -> Vytiahol som z rootu foťáku fotku -> odpojil som z USB -> Babral sa s uploadom -> Zapol, zmenšil rozlíšeine -> Odfotil -> USB -> Vybral fotku -> Odpojil z USB .. A počas toho druhého odfotenia mi písalo LOW BATTERY
Snáď si to pochopila.
tak ams smolu no (ach)
Cumlík, nebuď smutný
@salora
Mám čitačku kariet, ale ten moj "foťák" je stará šunka, ktorá má iba internú pamäť (žiadna pamäťovka)
Premier DS 3018S
A keď mne sa to hrozne páči, keď to povedal Will Smith z toho filmu Hitch
@matheusko
^^
lepsia volba je toto , a nebol ani moc drahy
a je to na akumulator , co je ovela lepsie ma to vobec transfokaciu
nemá