@hajzelbaba Ticho, zahlasuj za ňu a tvár sa, že jej rozumieš. Tiež som sa nad ňou pozastavila, ale nakoniec som si povedala- šak čo?
Ale minule som sa bavila s jedným chalanom o nevere atď., a mal veľmi peknú myšlienku, že keby ho baba podviedla, tak by sa snažil prísť na to, kde ON urobil chybu. Pretože asi jej chýbalo niečo, čo jej on nemohol poskytnúť.
@gothicpoetic ta myslienka sa mne az taka pekna nezda...akoze vo vsetobecnosti hladat chybu v sebe je krajsie ako hladat ju v inych - ale podla mna neveru neospravedlnuje v podstate nic (nevie mi nic, co by ju ospravedlnovalo, zist na um). ak by sa frajerka ku mne spravala akokolvek zle, riesil by som veci rozchodom, nie neverou. zaroven niekedy mozno tomu, kto podvadza, chyba cosi, co mu ten druhy partner, aj keby o tom vedel, nechce/nemoze poskytnut...takze hladat chybu v sebe v tomto pripade nemusi byt vobec uzitocne
nuda a prelietavosť tak to su podľa mňa upne kurvy ... aj tak podľa mňa každy človek to ma vo svojom vnutry na 100% vysporiadané buď nepodvediem v živote .... alebo ak podvediem .....no presne čo ak podvediem ? ...ak podvediem raz budem podvadzaŤ stale ...čiže kurva ,....tak či tak ....neriešim .....čo sa raz stane môže sa staŤ znova....
proste ťa niekto prestane baviť...a občas sa to môže vymknúť z rúk a skôr ako mu/jej dáš kopačky už v tom leitaš s niekým iným... ... Ja nie som ten typ, ale stalo sa, no nikdy viac Njalepšie poučenie je vyskúšať si niečo
@pubertslatinocelny Takto: máš pravdu aj ty, aj on. Myslím, že je to individuálne v každom vzťahu, záleží na tom, ako to u toho-ktorého páru funguje a ako veľký je rozsah škôd.
vacsinou su to ludia, ktory su strasne debilny, a nevedia co maju so sebou robit a tak striedaju vsetko co sa da... najdu jedneho opiju sa a uz su s nim v postel, taketo rozmyslanie fakt nerozumiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale minule som sa bavila s jedným chalanom o nevere atď., a mal veľmi peknú myšlienku, že keby ho baba podviedla, tak by sa snažil prísť na to, kde ON urobil chybu. Pretože asi jej chýbalo niečo, čo jej on nemohol poskytnúť.
podviedla ho pretože ho prestala ľúbiť a tak začala hľadať tú lásku u iného... ale namiesto toho aby bola k tomu 1. úprimná ho podviedla..
povedzme, že on spravil tú chybu, že jej dal málo lásky(lenže ako on má na to prísť??? dakedy to nevidno,a keď ona nič nepovie ani)
@25 niekedy to on dobre vie ale nemieni na tom nic menit
a @26 niekedy sa nevie rozhodnut lebo stale dufa ze sa to zmeni ale zaroven uz nedokaze vydrzat ten aktualny stav...
a vždy to bolo inak...
niekde to bola kombinácia alkoholu,zábavy a príťažlivosti k osobe,ktorú už viac nestretnete...
inokedy to bola samozrejmosť u ľudí, čo si jednoducho nevedia odpustiť romániky...
a niekedy to zas bol útek od problémov...
vždy je to o inom,ale vždy to o niečom vypovedá...