Je super vidiet takuto komunitu ľudí su tu rôzne skupiny vyjadrujuce svoje nazori ako : Budhisti, krestania, voodo maniaci Vela vtipkarov možeš si tu pisať blogy a ludia ti aj hodia rate no čo viac si priať, a su tu fakt niektorý blogery, čo si myslim žeby mali pisať knihy a dostať aspoň tu nejaku nobelofku alebo aspoń tak dako
Je tu dlhodobo udržiavana žumpa - ľudia ktory komentuju somariny, potom na nich reaguju ludia ktory to myslia vazne, a potom sa spolu so zumpou smejeme.
Pravdu povediac, uz asi rok plánujem odchod,ale vždy si poviem,ze meh vždy sa tu nájde niekto/nieco zaujímavé.
Každopádne kvoli tomu,ze ma tu (takmer) nik nepozná a mozem si tu pisat,komentovať,citát,tajne obdivovať co chcem,koho chcem bez toho,aby som bol súdený.
A 90% birdzakov cita viac ako ja, tak sa od nich mozno niecomu priucim, obcas su tu zaujimave nazory a diskusie a aby som nezabudol, eletnair (a jeho skvosty) je sam o sebe dovod na navstevnost
Kôly fóram a hlavne keď sa chcem niečo opýtať ale nieje to bohviečo veľa ľudí ignoruje a polovica tých čo odpovedajú odpovedajú nekorektne je to mizéria. Veľa ľudí je tu zatrpknutých
Chodim sem pocas pracovnych vypadkov, pripadne pred spanim. Vsetkych ludi s ktorymi tu chcem mat nieco spolocne mam na facebooku a tie citove vylevy 16tok (blogy) vacsinou necitam. V zasade sem asi chodim uz len zo zotrvacnosti.
@6 - Bansky, kludne by mohol urobit zbierku ako Strpka
A ze preco? Viac-menej kvoli odreagovaniu, miestnemu pobaveniu a hlavne kvoli testovaniu programatorskych skusenosti (to jest programovanie doplnku, vytvaranie dizajnov etc.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A neodvladam zaklady gramatiky
Toď moj skromny nazor
Prispievam len sporadicky, som skôr taký pasívny člen Birdzu
Napodobne.
haha
hah
ha
h
Každopádne kvoli tomu,ze ma tu (takmer) nik nepozná a mozem si tu pisat,komentovať,citát,tajne obdivovať co chcem,koho chcem bez toho,aby som bol súdený.
Jaj a blogy.
fajne sa tu vždy pobavím..spoznala som tu super ľudí..a táák
A ze preco? Viac-menej kvoli odreagovaniu, miestnemu pobaveniu a hlavne kvoli testovaniu programatorskych skusenosti (to jest programovanie doplnku, vytvaranie dizajnov etc.)