Preco by sa krásna kontesa z Pičnej Hôrky mala maľovať pre škaredého žabiaka od vedla?...................dig, ta nejebem to.
Preco by sme sa my zeny mali vzdy pre chlapov krásliť...sme dosť krásne prirodzene.
Oni si kvôli nám nedávajú ani pletovú vodu, aby nemali vyrážky a kvôli sebe to tiez neurobia, je im jedno ako vyzerajú ( cest výnimkám- narcisti a homosexuáli.....t
No prečo?? Mi vám to nekážeme. Mne sa nepáčia dievčatá ktoré majú zabetónovanú vcelú tvár pod make-upom - a myslím že nie som sám - určite viacerým sa páči spontánnosť a prirodzená krása ku ktorej nie je potrebné natrieť si na tvár celú drogériu ale postačí k tomu len decentné líčenie.
lebo zena ma oddavna tendenciu sa skraslovat,aby uputala svojou krasou,kedze davne davno boli zeny len doma,nepracovali,nemali vzdelanie ani nic..takze im nic ine nezostavalo...a my-dnesne zeny,dievcata, to uz berieme ako samozrejmost...cize zeny maju byt pekne a ticho a muzi musia mat v hlave...aspon tak to bolo a z toho nam ostalo len to,ze sa mame skraslovat....ale podla mna sa to o dalsich sto rokov zmeni..aj muzi sa budu malovat....lebo takymto stylom jak vidim kolkoj je na svete metrosov...fu...
prečo by sa to malo zvrhnut na požičiavanie prádla, ja hovorím aspon o tom, aby si vzali deodorant, voňavku, pletovú vodu, vatové tyčinky do uší, holiča, kaderníka, !!!!!žiletky!!!!!, čisté ponožky, čisté trenky, žuvačku atd. .... bežné veci, co su pre nás samozrejmostou poprípade zasli ku kozmetičke, dali si vytrhat obočie, aby neboli ako Brežnev alebo s poličkou na očami, aby si dali zredukovať akné a tak.......bielenie zubov a tak......bežné veci
scopia- a u vas sa chlapci neholia?nenosia ciste ponozky,trenky,nezuvaju zuvacky,nedavaju si pletovu vodu ani vatove tycinku ani vonavku,ani deodorant....este co tam mas.... ....aha..kadernik..no akoze u nas je to normalne ked to takto je...aspon moj brat je taky...vsetko podstupuje..teda ielenie zubov mu este netreba,ani si nevytrhava obocie,ale aj ja sa stretavam s chalanmi,ktori su takto upraveni....
no jasne, ze sú chlapi, ktorí to podstupujú bezne, ale nie vsetci, a dovolím si tvrdit, ze vacsina sa neholí, nevie co je deodorant a nepouzíva vonavky, lebo je to vraj zenské. Netrhajú si obocie, lebo to vraj robia buzeranti a nechodia ku kozmeticke, lebo oni nie su zeny.................ehm, nieco také ako úprava nechtov, ci starostlivost kremom si ani nedovolím ziadat
a nie je to tak len u nas, je to tak na celom svete, myslim, ze u nas je to este na tom najlepsie, ked si vezmem do úvahy Ameriku, tak tam je to taká bieda, ze brrr
Scopia - Nemosia čisté ponožky, trenky??? Nepoužívaju pleťovú vodu deodorant?? To skadial berieš - veď hygiena je na prvom mieste - to všetko mám na dennom poriadku.
Pawlo, no vidís, pre niektorých ano, pre iných nie...............poznam dost prípadov, pre ktorých nie a to chodia na dievcenskú skolu, kde su obklopení dievčatami a aj tak im to nic nehovorí.........
no práveze nie je, este sa cudujem, ked nastúpim do busu a je leto a oni zdvihnú pažu, no idem sa pogrcat....................ako nehovorím, ze zeny nie-ja zostávam v takom šoku, ked mi kamosi z iných miest hovoria,ako sa u nich zeny neholia, nie ze by som to u nas nezazívala.........ale tak chlapi to je nespocetne vacsie percento , prinajmensom 85%
Pawlo: ako Egyptská mačka ? nie nevyzerá..........náhodou ja to beriem, aj ženy sú odchlpené a nevyzerá to odpudzujúco tak prečo, by to na vás malo tak vyzerat Predstav si, ze by tvoja priatelka prisla s taky krásnym húštím na nohách a škrabkalo by ta to.................asi by si sa pozvracal...
ale ja si myslim proste ze chlap by si mal holit sicko okrem noh,ruk,vlasov,obocia..mihalnic....(nezachadzam do podrobnosti? ..)..no proste ja neviem..nemal by to prehanat proste..
Pawlo: No vidís, a nam je to tiez asi tak príjemné, ked si s chlpom a je neoholený na niektorých partiách svojho tela......tak ako tebe by boli tie nohy, no tak aj nam su napr. tie nohy.........................aj ked da sa to zniest a nevnímat az tak.
no tak podla mna su nohy este v pohode.......ruky uz nemusí, to sa aj mne zdá vela, zas nemusí vyzerat vázne ako ta Egyptská mačka........ale zas nech to nie je Perská
Scopia - no každý má iný názor a iný vkus. Stačí keď si pozriem fotky modeliek spred 25-30 rokov a vidím že ešte asi veľmi nepoznali depiláciu Jednoducho vždy je iná doba a treba sa jej prispôsobovať.
Pawlo: smiech no tak to áno, dakedy nemali žiletky, tak im nezazlievam, ze sa neholili. Ale pre Boha, dnes ich kúpit este aj pri pokladni, este aj medzi mrazeným tovarom a pečivom tak kde je problem.........Epilátory su samovrazda, ale tak proste dá sa to vydrzat a holiace strojceky sa predávajú aj v stánku, tak kde je problem
Scopia- problém je v tom že to nemajú napísané v mozgu - ale sú na to lenivý. Ale kto sa chce niekomu páčiť ten sa o seba stará a ten kto sa nechce nikomu páčiť ten nech sa o seba nestará.
Scopia - samozrejme o tom sa ani neoplatí diskutovať.
Minule som pozeral dokument o pravekých ľudoch - rozoberalo sa tam ako ľudia začali vnímať krásu. Praveká žena našla farebný kamienok a nalepila si ho na čelo - to sa zapáčilo pravekému mužovi - a odvtedy sa začali ženy skrášlovať.
Pawlo: to je pekné, ze to aspon niekto vie, lebo vela z vas si myslí, ze ste vo vsetkom dokonalí vy a vzdy ste boli pre nami o 100 krokov, co nie je pravda
Scopia - snáď sme v modernej dobre kde má žena rovnoprávne postavenie ako muž. V súčasnosti sa už nerozdelujú veci na ženské a mužské - je jedno či si muž alebo žena môžeš vykonávať rovnaké veci. Už len aby vyhrala Hillary Clintonová voľby a to bude svet pozerať že žena stojí na čele USA
Pawlo: Ja sa za to modlím, aby zena stála na cele USA.........nic by mi neurobilo vacsiu radost.
Ako hovorí sa, ze uz je to zrovnoprávnené, no to vôbec nie je pravda, zeny su stále velmi prevelmi diskriminované, vezmi si Arabský polostrov.......a to je len malická cast zo svet a my vyvinuté krajiny sme na tom tak isto, len sa tvárime, ze nie-aby to na oko vyzeralo dokonalo a vyspelo a bez predsudkov, lebo tam by to malo byt
Scopia - ako my vivinuté krajiny?? Nemyslím si že by slovensko bola až tak veľmi rozvinutá - veď tu prevláda rasizmus, náboženské/národnostné utlačovanie. A araby na tom tiež nie sú nalepšie ako spomínaš - ale je to ich viera - sú silne veriaci - takže sú na to zviknutý - je to ich kultúra - vyrastali s ňou a budú z ňou žiť - len najmladšej generácií sa to nejak nepozdáva - ženy už nechcú nosiť šatky na hlave - chcú sa obliekať ako európanky - nechcú mať predurčených manželov.
výnimočnosť nespočíva v kráse, či už je umelá alebo prirodzená,alebo vo vnútri...charakter...holka môže byť akokoľvek krásna..ak má prázdne vnútro, chlapi ju majú len na jedn
Colourless - máš pravdu môžeš nejakú prekrásnu stretnúť a hneď myslíš iba na jedno a môžeš zasa stretnúť takú s ktorou si rozumieš a povieš si - s tou chcem žiť - ona je tá pravá - a vôbec nemyslíš na to ako pri tej prvej.
Pawlo a Colourless : mate pravdu vynimočnost spocíva v charaktere a vo vnútri.......no aby si sa k tomu vnútru dostal, najprv ta musí zaujat zovnajsok, inac sa k dotyčnej osobe ani nepriblízis.........a u chlapov je to obzvlást tak.
Vsetko co myslíte je pekné, no tézy su tézy a realita je iná
Scopia - realita je vždy iná ako skutočnosť - máš pravdu že najprv ťa musí ten dotyčný zaujať zovňajškom a až potom jeho vnútrom. O tomto by sa dalo polemizovať ďalší rok.
nesúhlasím už hneď s prvým zakladateľkiným príspevkom...môj priateľ nie je ani homosexuál ani narcista, ale náhodou, cíti sa horšie ako ja, keď nie je upravený. síce sa nemaľuje, ale v rámci mužskej hygieny toho robí celkom dosť.
zbytocne sa s tym series, asi si prilis casto v spolocnosti chlapov, inak by si vedela, ze zenske sa maluju z trendu, z mody, image, superenie ako pisala jedna stade, kto sa lepsie namachli, a vyhnut sa ohromeniam z toho, ze ma nejaka cierne bodky, zachvaty z toho kazda dostava...je jasne, ze chlap pochvali zensku, lebo to je typicke, to sa ocakava, ale kompliment od inej zenskej, to je uz ako dostat oscara...taka je pravda
mimochodom, ja sa nemalujem, a ked iba raz za rok, a potom sledujem reakcie dievcat a v duchu sa smejem...
to je blbost.. za prve nikto vas nenuti, ste dost pekne aj bez toho.. za druhe, asi len kvoli nam tazko, staci sa zamysiet a samo o sebe to znie ako sprostost, kebyze nechcete tak na to kaslete.. este nieco?
Pawlo: ak by sme mali rovnakú veľkosť a fakt by nebolo na výber, tak by som z čírej lásky možno požičala, ale len pod podmienkou, že by sa z toho nestal zvyk
Nemáš pravdu. Ja osobne nepoznám vo svojom okolí žiadneho chalana(muža),kt. by nechcel byť upravený resp. by pre to nič nerobil.. Možno môj brat,ale beriem to tak,že on je ešte malý a vyrastie z toho
Poznam prílis vela chlapov, ktorí zachovávajú konzervatívny názor ľudstva, ze chlap je chlapský ak ma prirodzený pach, ak nie je oholeny a ak je rebel- lebo to pritahuje od pradávna zeny.............a nech si tvrdí kto chce co chce, nech mi hustia chalani do hlavy co chcú, este stále je 3/4 chlapov takýchto, lebo je to návrat do praveku.
Zato zeny mali vzdy zmysel pre krásu, ale dnes to uz o tom nie je, dnes je trend urcený tým, ze byt chudá, mat dokonalé vlasy a uplne cool make-up je krása...............a preto si aj chlapi vyberajú takéto zeny (v 89 prípadoch zo 100), takze to zeny nerobia kvôli sebe.
Pred 50 rokmi boli vsetky baculky, lebo trendom bolo byt baculka a nosit celé plavky.
Dnes je trendom chudá postava a tangá, tak to nosia, lebo to sa páci.............keby to nerobili tak su povazované za out, za nieco co nekráca s dobou. Cize nase vsetky úpravy nie su spojené s nami, ale s tým, ze inac by sme sa chlapom nepácili, lebo im treba výzor........................skúste zaujat niektorého svojim myslením, alebo názorom. Nepodarí sa vám to,krásky moje, pokým nebudete mat dostatočný výstrih, dobre spravené vlasy a dobrý make-up, lebo oni nepocúvajú zeny,ktoré sa im nezdajú prítazlivé a prítazlivost je v tejto dobe vyzerat tak ako som to uz opisovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
nie.
Ak sa chlap skrášli, tak je buzík, alebo narcis..................ak sa zena nekrásli, tak je obludná potvora.....
Tashira...........no jednoznacne láska, co si si myslela, ja len take problemy mam hehe
alebo si dali poradit od kaderníka co na hlavu, alebo od stylistu, čo na seba......lebo toto, čo chodí po vonku mi ničí mládí
A priznajme si, koľko žien by chcelo, aby im chlapi brali šminky, čo ak by sa to potom zvrhlo na požičiavanie si prádla...atd
a nie je to tak len u nas, je to tak na celom svete, myslim, ze u nas je to este na tom najlepsie, ked si vezmem do úvahy Ameriku, tak tam je to taká bieda, ze brrr
ale chápem, ze vám to pripadá take mužné
Smilemug - aby rýchlejšie behal?? to je čo za... Myslíš že vtedy je lepšia aeorodynamika alebo prečo??
Minule som pozeral dokument o pravekých ľudoch - rozoberalo sa tam ako ľudia začali vnímať krásu. Praveká žena našla farebný kamienok a nalepila si ho na čelo - to sa zapáčilo pravekému mužovi - a odvtedy sa začali ženy skrášlovať.
Ako hovorí sa, ze uz je to zrovnoprávnené, no to vôbec nie je pravda, zeny su stále velmi prevelmi diskriminované, vezmi si Arabský polostrov.......a to je len malická cast zo svet a my vyvinuté krajiny sme na tom tak isto, len sa tvárime, ze nie-aby to na oko vyzeralo dokonalo a vyspelo a bez predsudkov, lebo tam by to malo byt
Vsetko co myslíte je pekné, no tézy su tézy a realita je iná
Ako som už vyššie spomínal - určite to nie je z nami až také hrozné že by sme nepoznali deodorant a čisté ponožky.
mimochodom, ja sa nemalujem, a ked iba raz za rok, a potom sledujem reakcie dievcat a v duchu sa smejem...
Mladí muži určite a tí starší...no to mi je pravdupovediac jedno, ja som spokojná s tým čo mám
Zato zeny mali vzdy zmysel pre krásu, ale dnes to uz o tom nie je, dnes je trend urcený tým, ze byt chudá, mat dokonalé vlasy a uplne cool make-up je krása...............a preto si aj chlapi vyberajú takéto zeny (v 89 prípadoch zo 100), takze to zeny nerobia kvôli sebe.
Pred 50 rokmi boli vsetky baculky, lebo trendom bolo byt baculka a nosit celé plavky.
Dnes je trendom chudá postava a tangá, tak to nosia, lebo to sa páci.............keby to nerobili tak su povazované za out, za nieco co nekráca s dobou. Cize nase vsetky úpravy nie su spojené s nami, ale s tým, ze inac by sme sa chlapom nepácili, lebo im treba výzor........................skúste zaujat niektorého svojim myslením, alebo názorom. Nepodarí sa vám to,krásky moje, pokým nebudete mat dostatočný výstrih, dobre spravené vlasy a dobrý make-up, lebo oni nepocúvajú zeny,ktoré sa im nezdajú prítazlivé a prítazlivost je v tejto dobe vyzerat tak ako som to uz opisovala.