nemyslím že by chlapi súložili len kvôli kamarátom
a vlastne... prečo chcú ženy chlapov len na prachy, šperky, autá a byty? to je taká podobne inteligentná otázka, takže si ju môžme v tejto diskusii zodpovedať tiež, aby sme to mali z krku naraz
Je veľa chalanov, čo chcú baby len na ten účel, a to sa nepáči ani mne... Podľa mňa to nie je len kvôli tomu, aby sa ukázali, jednoducho sú nadržaný a chcú to (aj niektoré dievčatá sú také). Niekedy môžu mať dievča skutočne radi a sex berú len ako súčasť vzťahu...
Tu sa nejedna o to ci uz niekzto sex zazil..ale tak stretla som sa uz s paru chalanmi a stale sme narazili nato ze chceli len natrtkat ale tak co uz.. kto nevyskusa nevie o co prichadza..
(tieto body budu pisane takej tej priemernej 16tke)
- peniaze nezarobis
- domace prace ti urcite nevonaju
- vydavat sa chces po 30tke ak vobec
- deti chces neskoro ak vobec
- svoj nazor mas len obcas, zvycajne vznika prienikom dristov, ktore hovoria tvoje kamaratky. Ak aj nejaky mas, nestojis si za nim
- reprezentativnu funkciu plnis malo, lebo ak aj vyzeras dobre mas 16 a nevies, co mas kedy povedat
- pravdepodobne nevies nic, s cim by si sa mohla pochvalit
- dlhodobe ciele nemas, predpokladam, ze ani nevies, co chces v buducnosti robit
- vazit si druheho cloveka asi tiez nevies
secteno a podtrzeno - vztah 16 rocnej baby s chalanom akehokolvek veku moze byt asi taky vazny, ako wolowiny bez ofiny, tak sa da len trtkat Cest vynimkam a uzasnym zenam, ako bola ta, ktoru som ja v tych 16tich stretol (tam bol problem v tom,ze ja som bol znacne nevyzrety kkt )
(samozrejme nemyslim to vsetko iba tak, ako som to napisal - chcel som len vystihnut podstatu)
Čo inšie by si vedela chalanovi ponúknuť aby si si ho pripútala k sebe? Takže nebude chyba len v chalanoch pretože,poviem to sproste, keď suka nechce,pes neskočí.
z mojho hladiska to vidim tak, ze, ano kazdy chce sex, sak kto by nechcel dievcata to beru s rezervou...lebo vacsina sexualne znasilnenej populacie su zeny - zena moze otehotniet, zena ma panensku blanu ktoru si chce do urciteho veku chranit...ako som casto sa stretol s vetou: "čakam na toho praveho"
angeldevil ktora zalozila toto forum je sympaticke dievca, nechcem robit ziadne zavery ale som si isty ze je opatrna a suhlasim snou. nemyslim si ze by sa vyspala s hocikym, ale chce to zazit zo svojim (buducim) partnerom - neviem ci je zadana
je vela chalanov ktory sa chcu vyspat s holkou preto aby sa mohli machrovat...neviem naco je to dobre?!
sex je zivocisny pud, ktory dedime uz tisice rokov už od opíc a nezastavime to...je to ako dychat kyslik! vdaka cloveku ktory vynasiel kondomy nas tu nieje nastastia az tak vela
ja som spal uz s viacerymi dievcatami a nikdy som sa tym niak neprezentoval...je to moja sukromna vec, ked tak to poviem len niekomu komu verim, najlepsi kamarat/ka a tym to haslo.
a mozno este taka odpoved by bola dobra...
preco chceme stale sex?
- lebo vy baby tak dobre vyzerate!
no napriklad prave angeldevil na tej profilovej fotke...velmi jej to pristane, a ked sa aj vo vseobecnosti baby pekne namalujete alebo si ste prirodzene krasne a obliekate sa vyzyvavo aj ked nie vsetky vedome - priklad v lete: minisukna a lahke tricko alebo tielko s velkym vystrihom...tak kto koho provokuje zo sexom ako takym???
v zime, jesen alebo jat zas: uzke rifle a leginy (hlavne tie leskle) zvyraznujuce horuce krivky vasich zadkov a bokov , cizmicky, topanky na vysokych opatkoch, string tanga vycnievajuci ponad nohavice, zase velke vystrihy, kostymceky, pancusky a ine veci
takze aj vy mate natom podiel ze chalani chcu sex!
Suhlasim s tebou neber si to tak ako ti tu niektory pisu.Kazdy si mysli ze vsetko je iba o sexe ale najde sa niekto ako my ze sa nechce dat pretiahnut hoci kym a staci im aj pekne slovo na zaciatku a pohladenie a uz si o nas myslia ze sme kravy lebo nechceme s chalanom hned na zaciatku sex.A co nam s toho nevyjde nam to a hned sme kurvy ale oni su vzdy frajeri sme iba dalsimi v ich zozname.
@encrypt nemas pravo hovorit ze zeny nevedia soferovat. ak chces kludne ti to predvediem na sebe ako soferovat viEM.
podruhe:
@angeldevil ak si myslis ze chlapi chcu dievcata len na sex tak myslim ze mozem podotknut ze bud nemas ziadne skusenosti s chodenim alebo len velmi malo a zle. chalani su totizto tiez ludske bytosti ktore maju pocity a ak chodia s dievcatom chcu hlavne milovat a byt milovany.
potretie:
@lacike90 mas velku pravdu a vo vsetkom s tebou suhlasim. len by som ta chcela doplnit ze vela dievcat sa neoblieka vyzyvavo lebo sa chce pacit niekomu inemu, ale preto, lebo sa chce pacit hlavne sebe. lebo ak by sa im tie leginy nepacili (popripade ich zadky a boky v tych ktorych leginach), tak by ich jednoducho nenosili.
@ziraffka myslim ze @encrypt chcel pokuzat hlavne na to skatulkovanie Lebo nie vsetci chlapci stale chcu len sex su vynimky rovnako ako pri tom, ze zeny nevedia soferovat nie je to proste pravda...
@matus123 myslis si ze som este stale panna? a nedotknuta holka? hahaha je mi z teba smiesno.. ale pravda je ze nie kazdy chalan chce len sex.. ano mate pravdu chce milovat a byt milovany...
zléééé zmýšľanie... niekedy mám pocit, že chcem sex viac ak ochlapi
to nei je pravda... ak sa dáš dostať na jednu noc, je ot tvoja hlúposť. ale nerob z chlapov necitlivé nadržané hovadá... teda... aj takí sa nájdu ale je to skôr o ľuďoch, konkrétnych, ktorými sa obklopíš...
@angeldevil lebo Leydigove bunky (bunky semenníkov) - riadené hypofýzou (podmozgovou žľazou), ktorá je napojená na hypotalamus (časť medzimozgu) a vytvára luteinizačný hormón - produkujú mužské pohlavné hormóny, najmä testosterón, ktorý primárne aj sekundárne pôsobí na pohlavné znaky a riadi pohlavnú aktivitu mužov. Znižuje počet elektrických prenosov medzi pravou a ľavou hemisférou mozgu, a preto si muži pomalšie vytvárajú názory (najmä v citových otázkach), sú menej výreční, majú sklon k riskovaniu, súťaživosti, bojovnosti, hádkam a predvádzaniu sa v sexuálnej aktívnosti.
este dobre ze som mimozemstan a zijem na inej planete...
takze ma take problemy a bludy netrapia...
a ak sa na tej mojej planete sem tam natrafia nejake ine bytosti... ludia, ktori sa delia na muzske a zenske pohlavie... a su k tomu kus viac blbsi, ignorujem ich
Je to jednoduchá biológia. ľudská bytosť cíti len 4 základné potreby : Jesť, piť, spať a mať sex. A potom podľa obľúbenosti vzniká frekvencia myslenia na tú ktorú z týchto potrieb.
Osobne si myslím, že ženy na sex myslia častejšie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
139 komentov
..kvak..
Je na nom nieco zle ?
Snad nikoho nepohorsi, ked napisem, ze toto mi prislo ako uvazovanie cloveka pod hranicnym pasmom mentalnej retardacie.
a vlastne... prečo chcú ženy chlapov len na prachy, šperky, autá a byty? to je taká podobne inteligentná otázka, takže si ju môžme v tejto diskusii zodpovedať tiež, aby sme to mali z krku naraz
A dalsia vec nie kazdemu ide len o sex
a inak @25
Stunt Stunt
kto nestuntoval nezije
..kvak..
p.s. teda... okrem jednorázoviek
(tieto body budu pisane takej tej priemernej 16tke)
- peniaze nezarobis
- domace prace ti urcite nevonaju
- vydavat sa chces po 30tke ak vobec
- deti chces neskoro ak vobec
- svoj nazor mas len obcas, zvycajne vznika prienikom dristov, ktore hovoria tvoje kamaratky. Ak aj nejaky mas, nestojis si za nim
- reprezentativnu funkciu plnis malo, lebo ak aj vyzeras dobre mas 16 a nevies, co mas kedy povedat
- pravdepodobne nevies nic, s cim by si sa mohla pochvalit
- dlhodobe ciele nemas, predpokladam, ze ani nevies, co chces v buducnosti robit
- vazit si druheho cloveka asi tiez nevies
secteno a podtrzeno - vztah 16 rocnej baby s chalanom akehokolvek veku moze byt asi taky vazny, ako wolowiny bez ofiny, tak sa da len trtkat Cest vynimkam a uzasnym zenam, ako bola ta, ktoru som ja v tych 16tich stretol (tam bol problem v tom,ze ja som bol znacne nevyzrety kkt )
(samozrejme nemyslim to vsetko iba tak, ako som to napisal - chcel som len vystihnut podstatu)
ale inak, rovnako zábavné je čítať príspevky všetkých tých ľudí, ktorí sa proste rozhodli, že oni si "dostať do postele" vyložia po svojom.
a že CAVO.......???? hyhyhyhy
potom baby su MINDŽE
takze tvrdit ze chlapi chcu dostat zenske do postele je blbost...
ked sa v tej posteli skonci, tak je to rozhodnutie oboch stran nie len jednej...
(samozrejme to neplati pri znasilneni, tam je uz fakt len vola jednej strany)
(plus na mna sedia 2 body z hore vymenovanych a citim sa urazene
to by chcelo aspon nejaku zlavu
Teraz si si pekne očko urobil u tomasa zachvilu aj admin z teba bude
očko? neviem...ja už sa tomasovi pcham do rite riadne dlho a stale nic
(a jedno z tých dvoch, čo to ako-tak zachraňovali, bolo moje
z mojho hladiska to vidim tak, ze, ano kazdy chce sex, sak kto by nechcel dievcata to beru s rezervou...lebo vacsina sexualne znasilnenej populacie su zeny - zena moze otehotniet, zena ma panensku blanu ktoru si chce do urciteho veku chranit...ako som casto sa stretol s vetou: "čakam na toho praveho"
angeldevil ktora zalozila toto forum je sympaticke dievca, nechcem robit ziadne zavery ale som si isty ze je opatrna a suhlasim snou. nemyslim si ze by sa vyspala s hocikym, ale chce to zazit zo svojim (buducim) partnerom - neviem ci je zadana
je vela chalanov ktory sa chcu vyspat s holkou preto aby sa mohli machrovat...neviem naco je to dobre?!
sex je zivocisny pud, ktory dedime uz tisice rokov už od opíc a nezastavime to...je to ako dychat kyslik! vdaka cloveku ktory vynasiel kondomy nas tu nieje nastastia az tak vela
ja som spal uz s viacerymi dievcatami a nikdy som sa tym niak neprezentoval...je to moja sukromna vec, ked tak to poviem len niekomu komu verim, najlepsi kamarat/ka a tym to haslo.
a mozno este taka odpoved by bola dobra...
preco chceme stale sex?
- lebo vy baby tak dobre vyzerate!
no napriklad prave angeldevil na tej profilovej fotke...velmi jej to pristane, a ked sa aj vo vseobecnosti baby pekne namalujete alebo si ste prirodzene krasne a obliekate sa vyzyvavo aj ked nie vsetky vedome - priklad v lete: minisukna a lahke tricko alebo tielko s velkym vystrihom...tak kto koho provokuje zo sexom ako takym???
v zime, jesen alebo jat zas: uzke rifle a leginy (hlavne tie leskle) zvyraznujuce horuce krivky vasich zadkov a bokov , cizmicky, topanky na vysokych opatkoch, string tanga vycnievajuci ponad nohavice, zase velke vystrihy, kostymceky, pancusky a ine veci
takze aj vy mate natom podiel ze chalani chcu sex!
(pod)vedome nas drazdite a potom sa stazujete
pekny vikend prajem...
@encrypt nemas pravo hovorit ze zeny nevedia soferovat. ak chces kludne ti to predvediem na sebe ako soferovat viEM.
podruhe:
@angeldevil ak si myslis ze chlapi chcu dievcata len na sex tak myslim ze mozem podotknut ze bud nemas ziadne skusenosti s chodenim alebo len velmi malo a zle. chalani su totizto tiez ludske bytosti ktore maju pocity a ak chodia s dievcatom chcu hlavne milovat a byt milovany.
potretie:
@lacike90 mas velku pravdu a vo vsetkom s tebou suhlasim. len by som ta chcela doplnit ze vela dievcat sa neoblieka vyzyvavo lebo sa chce pacit niekomu inemu, ale preto, lebo sa chce pacit hlavne sebe. lebo ak by sa im tie leginy nepacili (popripade ich zadky a boky v tych ktorych leginach), tak by ich jednoducho nenosili.
tot vse.
to nei je pravda... ak sa dáš dostať na jednu noc, je ot tvoja hlúposť. ale nerob z chlapov necitlivé nadržané hovadá... teda... aj takí sa nájdu ale je to skôr o ľuďoch, konkrétnych, ktorými sa obklopíš...
celkom logické, čo povieš ?
Toto je ukážkový príklad toho, aké sú dnešné deti prijebané.
Tak preto. Príroda je sviňa, čo?
takze ma take problemy a bludy netrapia...
a ak sa na tej mojej planete sem tam natrafia nejake ine bytosti... ludia, ktori sa delia na muzske a zenske pohlavie... a su k tomu kus viac blbsi, ignorujem ich
ah krasny vesmir!
peace!
ak sa ku tomu prizná chlap, je len chlap...
ale kašľať na to, každý zdravý človek chce sex
a je to zdravé ...tak čo koho do toho?
dakujem za suhlas a tebe ziraffka za doplnenie...mal som aj to na mysli ze pacit sa sebe a samozrejme treba sa obliekat podla aktualnej doby, trendov!
a angeldevil, dufam ze si sa neurazila ale kludne sa vyjadruj dalej na birdz !
YES! Táto tvoja reakcia je čistá výhra Vďaka
ty si z prešova že ? či nie ?
Chlap je chlapom vtedy, keď dostane ženu do postele a vôbec s tým nerátal
Okrem iného sex je pre deti, dospelý chlastajú
a taktiež definicia znasilnenie... ze iba chlap moze znasilniť zenu... blbost ! ( hmm diskusia dalej?
Nezmysel, obcas sme aj hladni.
Osobne si myslím, že ženy na sex myslia častejšie .