Tak este raz kedze to prve sa zmazalo... nezakazoval som a ani nebudem nic (pritomny cas vynechany lebo ziadnu nemam) a to ze si to niektore z vas nechaju je vas problem ked ste jebnute
@7 presne skôr baby zakazuju chalanom. Nešahaj tam, ešte nie je čas, zober si tú košeľu chyť ma za ruku, buď slušný... Kdežto chalanovi stačí že mu donesieš pivo
Nikdy nebud s niekym,kto ti nedovoli poriadne dychat,kto ti berie slobodu,vlastny nazor.Bud sama sebou.Pokial ti nieco zakazuje,tak ta asi nema rad taku aka si.Ale mu laskavo vysvetli,ze to je jeho problem
zakazujú rovnako chalani ako aj baby a v oboch prípadoch sú to nejaké sebecké indivíduá, od takých sa treba držať čo najďalej a @14@holyknight povedal konečne niečo k veci - vzťahy sú naozaj o kompromisoch
@19 prepac,ze ty si dokonala....nikdy si nemala strach o svojho chalana,ze spravi nieco, co by nemal.?btw. je mi to fuk. pravdou je,ze toto robia aj chalani aj baby.podla mna je to podmienene tym,komu na tom zalezi a kdo si viac ,,dupne"
to nie je pravda...mne ten moj este nikdy nic nezakal..a ani jeden z byvalych..mozno niektori zakazuju preto, ze im nieco zakazuju baby..vies ako...ake pozicias, take vrat ci ako
boze preco som vzdy ja ta najhorsiaa....nikdy nikomu som nic nezakazovala preto lebo mu doverujem,,,lubiim ho ale on mal byvale co ho oblbovali a tak on uz nikomu newerii a teraz si mysli ze aj ja som rovnaka ako ony
@20@sunnyday nie, nemala, pretože som chalana ešte nemala, ale nedovolila by som si mu zakazovať nejaké úplne hovadiny ako dotyčná spomínala, že chodiť na pokec...a neviem si predstaviť takú situáciu že by som musela niečo zakazovať, môžeš dať príklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale poznam takych co si zakazuju dost brutalne..podla mna ich to rajcuje