Podľa mňa to nevyzerá ani zdravo, ani prirodzene a ani pekne... k blond farbe sa hodí skôr svetlá pleť. Čo si o tom myslíte ? Vídam to čoraz častejšie. Prípadne nejaké blondínky by sa k tomu mohli vyjadriť. Pýtam sa lebo som zvedavá (a momentálne nemám n
oni chcú byť hnedé a sú bledé a ja som ... no nie hnedá, ale veľmi ľahko opáliteľná a chcem byť bledá .... ... keby som bola blond, neskutočne by som sa tešila zo svetlej pleti, preto tiež nechápem, ale tak je to ich vec
ja si tiez myslim ze prirodzene blond ludia maju svetlu pokozku ved aj nejake talianky, spanielky a juzanske typy maju takmer cierne vlasy a tmavu plet a zas nejake svedky su blede v tvari a su blond, podla mna to je prirodzene a nepaci sa mi ked ma niekto peroxid a kozu zo solarka dokopy, je to hnusne neprirodzene
Originál som blondínka a nikdy som nejak netúžila po (zdravo) hnedej pokožke. Po prvé sa vždy strašne spálim, aj keď som len chvíľu na slnku, takže ho nevyhľadávam a po druhé, nikdy mi nejak extra moja biela pokožka neprekážala. (to že miestami vyzerá trochu nezdravo bielo je vedľajšie)
pretože väčšina blondíniek nie sú prirodzené. keby boli, spiekli by sa na slnku ako kurata a boli červene.
a inak vobec neviem prečo... asi je to dajaka choroba abo čo... akoby bolo niečo na svetlej pleti zlé...nie radšej budu vyzerať jak vypečene prasata, ešte keby prirodzenym slnkom nepoviem, ale solarkom... fuj fuj fuj.
(týmto sa nechcem dotknúť žiadnej prirodzenej blondínky (i ja som jedna z nich) alebo tých, ktorým sa to hodí a podobne, treba to bra´t ako slovnú hračku a istú formu diagnózy
Osobne som tiež kedysi trpela týmto "syndrómom" ...no našťastie som si nedala prefarbiť hlavu na bielo...ale ostala som pri svojej prirodzenej blond farbe...a čo sa týka solárka, chodila som tam skoro celý rok tak 3x do týždňa bola som úžasne hnedá aj v zime a mala som z toho dobrý pocit....naozaj...ale to bolo asi tak všetko...no s odstupom času ,ked som si zapla kanál FTV a uvedomila som si ,že ani jedna z modeliek nechodí vysolarkovaná ani nemá peroxidovú hlavu...sú prirodzené !!! a to sa cení...a ked som sa na to pozrela z tej lepšej stránky tak som si uvedomila,že koľko černošiek by chcelo mať takú farbu pleti ako mám ja a vlasy (hlavne ich kvalitu) ...preto je zo mňa konečne vyrovnaný človek,ktorý netúži na sebe nič meniť
to dievca na prvom obrazku ma prilis tmave obocie aby bola prirodzena blondina preto kludne moze byt od prirody tmava.
ale mimochodom, poznam prirodzene blondiny, ktore su hnede. vacsinou hnedooke, niektore aj modrooke. samozrejme taka ta normalna miera hnedosti, porovnatelne s hnedovlaskami
a teraz vážne - vôbec sa im nečudujem - šukajú s nimi? -šukajú. nemajú dôvod si uvedomiť, že je to otrasné. poznám kopec takých báb (našťastie zväčša z videnia) a majú kopec obdivovateľov a nadržancov (zvyčajne v rámci ich inteligenčnej oblasti)
skutočne, nie všetkým sa to javí nepekné, najviac sa mi za príklad ráta jeden kamoš, ktorý sa v rámci svojej extrémnej neskúsenosti vyjadril: "chcem len prirodzenú ryšavku, milujem, keď je slečna prirodzene opálená dohneda" povedal som mu, že je kkt, ale nepomohlo mu to.
teda ak niekto čaká od zrzky, že bude opálená ako k... alebo južanka, tak sa nečudujem, keď sa peroxidky obtáčajú na ražni.
no treba mi ešte spomenúť - existujú aj ľudia, ktorí majú plavé vlasy, ktoré slnko vytiahne na dosť svetlú plavú + pokožka im totálne zhnedne. mal som takého šéfa, sestra mala takú spolužiačku, ozaj, ešte jeden môj kamoš (ale teraz je prefarbený na čierno, tak som skoro zabudol) je pôvodne blondýn a opáli sa na negra raz dva
dobre ja sa priznám... ja mám prírodne blond vlasy... som biela ako stena a mám modrozelené oči... pravá blondýna od peroxidu sa dá jednoducho rozoznať.
ja som blondína a som zároveň biela ako stena....lenže pri mojej citlivej pokožke sa väčšinou stane,že som ešte tri dni červená ako rajčiatko ...u mňa niečo ako opálená do hneda nehrozí ...ale ľudia s bledou pleťou sa mi páčia viac
ale nemáš také žlté blond... skôr také tmavšie, nie? ono tá hnedá pleť vyzerá otrasne iba s takou skoro až bielou bezpigmentovou (resp. peroxidovou) blonďavou....
ja napr. by som chcela tmavší ksicht, a keď si aj zvyšok tela dokážem opáliť dohneda, tak ksicht mám vždy dosť bledý oproti telu. a ešte k tomu dôvodu... úplne simpl, lebo na bledej pokožke je vidno každý nedostatok (a najbledší mejkap je hlavne v zime v dm-ke furt vypredaný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
..kvak..
a inak vobec neviem prečo... asi je to dajaka choroba abo čo... akoby bolo niečo na svetlej pleti zlé...nie radšej budu vyzerať jak vypečene prasata, ešte keby prirodzenym slnkom nepoviem, ale solarkom... fuj fuj fuj.
(týmto sa nechcem dotknúť žiadnej prirodzenej blondínky (i ja som jedna z nich) alebo tých, ktorým sa to hodí a podobne, treba to bra´t ako slovnú hračku a istú formu diagnózy
ale mimochodom, poznam prirodzene blondiny, ktore su hnede. vacsinou hnedooke, niektore aj modrooke. samozrejme taka ta normalna miera hnedosti, porovnatelne s hnedovlaskami
a teraz vážne - vôbec sa im nečudujem - šukajú s nimi? -šukajú. nemajú dôvod si uvedomiť, že je to otrasné. poznám kopec takých báb (našťastie zväčša z videnia) a majú kopec obdivovateľov a nadržancov (zvyčajne v rámci ich inteligenčnej oblasti)
skutočne, nie všetkým sa to javí nepekné, najviac sa mi za príklad ráta jeden kamoš, ktorý sa v rámci svojej extrémnej neskúsenosti vyjadril: "chcem len prirodzenú ryšavku, milujem, keď je slečna prirodzene opálená dohneda" povedal som mu, že je kkt, ale nepomohlo mu to.
teda ak niekto čaká od zrzky, že bude opálená ako k... alebo južanka, tak sa nečudujem, keď sa peroxidky obtáčajú na ražni.
no treba mi ešte spomenúť - existujú aj ľudia, ktorí majú plavé vlasy, ktoré slnko vytiahne na dosť svetlú plavú + pokožka im totálne zhnedne. mal som takého šéfa, sestra mala takú spolužiačku, ozaj, ešte jeden môj kamoš (ale teraz je prefarbený na čierno, tak som skoro zabudol) je pôvodne blondýn a opáli sa na negra raz dva
ale je to ich život...
Na, tu máš jednu birdz používatelku. @ragdoll ale už si fotky zmazala
a vyzera to pekne prirodzene v lete..cize je to individualne
ale nemáš také žlté blond... skôr také tmavšie, nie? ono tá hnedá pleť vyzerá otrasne iba s takou skoro až bielou bezpigmentovou (resp. peroxidovou) blonďavou....
ja napr. by som chcela tmavší ksicht, a keď si aj zvyšok tela dokážem opáliť dohneda, tak ksicht mám vždy dosť bledý oproti telu. a ešte k tomu dôvodu... úplne simpl, lebo na bledej pokožke je vidno každý nedostatok (a najbledší mejkap je hlavne v zime v dm-ke furt vypredaný