Otázka je prečo dievčatá čakajú že chalan pre nich niečo obetuje, spravý niečo výnimočné( modré z neba, zabitie draka) alebo ich prvý musí niekam pozvať?
No tak to mas cistu pravdu sice som mlady ale mas pravdu baby sa nechaju obskakvat chlani musia dokazovat ja j ustrasne lubis a este to im je malo ked im setko spravis das povies...a tak ale oni ti to niako nedokazu a musis byt z tym spokojny lebo zacnu kydat ze ty pre nich nic nerobis...divne no...ale su to baby
..tak podla danej osoby, neviem ale ja vychádzam zo štatistiky takže vädšina dievčat je taká. Aj ked si to nepripúštajú nakoniec sa táto vlastnosť prejaví. Či už v manželstve, práci,škole.
Keď už spomínaš to manželstvo, žena by podľa tej tvojej osobnej štatistiky mala pracovať, aj sa staráť o domácnosť, takže ten pohodlný je skôr chlap ale viem, čo myslíš, jednoducho je to tak, muž bol odpradavna lovec, hlava rodiny a ochranca a žena to nežné stvorenie. Dnes, zatiaľ čo chlapom stačí pozerať futbal pri pive, my ako nežnejšie pohlavie túžime po romantike, chceme byť jednoducho rozmaznavane, a tým pre toho dotyčného výnimočné, dostávať niekedy darčeky...
Ale aj tak si stojim za tym, že záleží od konkrétneho človeka.
okej nevravím ,že je to tak u všetkých..ale vieš..podla mna je to presne tak...vy ste na to "stavaní"..vy ste tí lovci ,dobyvatelia..len mi nevrav,že by ta zaujala baba,ktorá by ani len trochu neodolavala a bola by ti hned dostupná...samozrejme nehovorím zase,že my baby by sme mali stale hrať nedobytné...ale trošku tajomnosti určite neuškodí
no ale je pravda, že u každého je to inak...ja som skor v tej skupine hanblivých báb,ktoré pevne veria,že chalan sa "obetuje" a prihovorí sa prvý
proste to ma tak byt ..neviem a ani si nechcem predstavit zeby som behala za nejakym chlapcom ..chalani maju dobyvat..ved to je take pekne..ved tym dokazujes co pre teba znamena na kolko si ju vazis
a nepaci sa mi to ako si to napisal "Prečo dievčata neurobia nič pre chalanov?" jak to ze nic? sak nieco urobit musia ... mozno neurobia ale to len tie co su take pipky s kilom mejkapu na sebe a co sa vykrucaju a podlizuju
toto uplne nie je pravda! podla mna vy cakate kym nieco spravime my a ked nieco spravime a vy nahodou o nas nestojite tak to vedia o chvilu vsetci vasi kamarati a my mame s toho len to, ze nas bude kazdy za to podpichovat nic viac
neznasam take temy ze preco dievcata toto preco chlapci tamto...navzajom sa kazdy obvinuje...zato ze si natrafil na take dievca tak to este neznamena ze kazda je taka a to plati aj opacne!!
A prečo by mali?! Však chlapi sú dobrí len na to, aby ich ženské využívali, keď chcú prachy. To by ich mohli rovno odkopnúť, keby na nich chlapi mienili len parazitovať. (blee)
@9 Ale s tým súhlasím, že zo ženských potom urobia otrokov, čo musia aj makať a aj sa o všetko starať a nebodaj im ešte nosiť pivo k telke, TFUJ! Bodaj by im za to chuj zhnil a odpadol.
Vy by ste mali pre nás niečo urobiť, veď to máte aj v charaktere že ste väčšinou večný lovci =/ Alebo ste už na toľko zleniveli? Nebodaj máme my už aj v reštikách za vás platiť?
Ked sa Vam dievcata tak paci to nase lovenie, tak preco stale podporujete emancipaciu? Vyrovnat sa po vsetkych strankach (dokonca predcit), ale v tomto nech to ostane po starom?
ale su aj zenske, ktore aj ked sa chalan snazi a robi vsetko mozne aj tak ho bezcitne odkopnu.. hovorim z vlastnej skusenosti.. a myslim, ze casto je aj holqam jedno ako sa citi druhy chalan, ked ony maju svojho.. dost casto su bezcitne a neberu ohlad na chalanov si myslim.. tak neviem preco by len chalani mali zazivat to neprijemne odmietnutie alebo stale sa snazit o holqu .. nech si to skusia aj holqy, ze to nie je len taka sranda
mozno... svoj prvy vztaj som zacala ja... som chalanovi ktoreho som skoro vobec nepoznala nechala cislo s tym, ze sa mi lubi... lenze asi to tak nebolo dobre, chalan mal potom pocit, ze si hned moze dovolit co chce, ze ved ja ho chcem tak neni problem... nenene chalani, pekne dobyvajte... tak je to spravne
a este nesuhlasim s tym ze chalani musia sa furt obetovat a dokazovat nieco... to je kravina, mozno natrafis na dakaju babu co to potrebuje, ale nezovseobecnuj
podla mna preto, lebo baby sú kolkokrát ochotné pre chalana obetovat čokolvek a on pre nich skoro nič...preto najprv čakáme kým on prvý niečo obetuje.,..
no tak to je tea blbost ot si nemyslim ze len chalani rpe baby neico robia a my nic pre nich a ze vy vzdy robite prvy krok ,skor by som povedal ze my robime,ted ane vsetky no ale tak viem o com hovorim
ved baby sa tiez snazia zaujat chalanov lenze ti si to nevsimnu.....a nechci mi povedat, ze ked nejaka baba urobi prvy krok tak nemoze byt odmietnuta......je to skoro to iste ako s chalanmi
treba si najst taku babu co nechce darceky a tvoje peniaze ale teba a tvoju lasku ....ale tak darceky na narodky meniny a vianoce valentina a take sa musia kupit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale aj tak si stojim za tym, že záleží od konkrétneho človeka.
no ale je pravda, že u každého je to inak...ja som skor v tej skupine hanblivých báb,ktoré pevne veria,že chalan sa "obetuje" a prihovorí sa prvý
Jasné že aj to potom je dôležite ale to je už komplikované pretože každý je iný.
Ale to zoznamovanie sa je vždy o tom istom. Dievča čaká či si ju niekto vybere,pozve na tanec, príde na pytačky atď.
Prečo by chalan mal vždy byť ten ktorý sa osmelý a príde pozvať...
Jasné teraz si určite poviete však vám to nerobí problém. Áno, robí to problém chalanom.. Takisto pri odmietnutý...
Ale ak ste si spomenuli na gigolov tak tým to nerobí problém. Jedna zo zlých vlastností chalanov- zo všetkého robia šport
@29 Nadherna predstava
a este nesuhlasim s tym ze chalani musia sa furt obetovat a dokazovat nieco... to je kravina, mozno natrafis na dakaju babu co to potrebuje, ale nezovseobecnuj
Ak chcete vedieť nemám to z vlastnej skúsenosti. Zbožnujem ako dievčatá vedia bojovať za svoju pravdu
môj názor: Doba sa zmenila. Dievčatá sa nám začínaju vyrovnávať vo všetkých oblastiach.Čo nieje zlé. Dokonca sa mi to páči ( najmä dievčatá a futbal )
Ale tu nastáva problém. A čo pre nich môžme urobiť my. Vždy sme boli pre nich oporou obranovali ich, nosili im kvety atd.
Aaa teraz vraj nezáleži na výzore, nezáleži či máme peniaze,nezáleži na tom či sme silný (rytieri )
Tak ako máme my vedieť či vôbec máme šancu u tej či onej dámy.( PS úsmievanie nestači ja sa rehocem vždy
Riešenie vyberte si vy z nás.
Zober si trebárs pokec . Prečo tam majú baby 100 RP denne kde ich otravujú chalani. Pokiaľ viem tak väčšina chalanov taký problém nemá.
A to že baba bude odmietnutá ked spravý prvý krok-- noo tak to chodí nie vždy to víde ( ale o tom je celá táto téma. Prečo by baby nemuseli...)