Prečo dnešný deti vedia čo je to internet ale nevedia, čo je pexeso?
Všimli ste si, že päť ročné deti, aj mladšie, sú na internete často obratnejšie ako my??? A keď sa chcete s nimi hrať, trošku detsky, povedia vám: "to je trápne"???
Lebo je rok 2011 a nie rok 1992. Doba sa mení a s ňou aj všetko okolo. A vravieť, že to dnešné deti nevedia, je hlúposť. V škôlkach na počítače nechodia.
Ja by som všetkých čo nadávajú na túto dobu poslala niekam do stredoveku aby vedeli čo je to zlá doba Proste doba ide dopredu a mimochodom ani som si nevšimla že by nejak decká nevedeli čo je pexeso
Neviem žiadne malé deti nepoznám.ale pokrok nezastavíš. Možno sa tu pomaly vyvíja nejaký superčlovek ktorý preskočí detstvo a rovno sa vrhne do dospelosti.
Ktore dnešne deti nevedia čo je pexeso ? Pretože ja som4 roky praxovala dlhoodobo v mnohych mškách aj školskych kluboch a každe to vedelo...trošku skresleny nazor maš...
Ja mám dve malé 5 ročné sesternice a v pohode vedia čo je to pexeso.... neviem kde žiješ ale malé deti vedia čo to je........ a aj ja si rád s nimy zahrám...
mám malú sestru, ktorá sa často pýta či pôjdeme hrať hru na PC ale s tým nesúhlasím...jedine jej tam púšťam rozprávky, ale to tiež asi napálim nech pozerá na TV radšej...
joooj ale do mš nedá každá matka svoje decko, ja som opatrovala 3 ročného chlapca pol roka a poviem vám, bez telky by nezaspal, tak bol naučený... a do škôlky sa nedostal, lebo tam nespal....
hm, polovica z vás nepochopila, že to pexeso bolo len prirovnanie, mala som na mysli, že nerobia skoro nič iné len net, hry, telka. Ked som bola ja mala, stavali sme si bunkre, lopty, tenis, na ulici sme stále chodili na bikoch hore dole tváriac sa, že sú to autá.............. to dnešné deti akosi nevedia.
Keď sa chcú hrať na autá sadnú za hru a auto už majú o to mi šlo
@maceta4444 nie ja sa nepotrebujem ničím chváliť niekde na internete niekomu kto ani neviem ako vyzerá, aj tak by si si mala prečítať môj príspevok a tvoju reakciu naň a zistíš že bola vlastne dosť odveci, ale nebudem sa tu teda doťahovať s takouto ťažko životom skúšanou, ostrieľanou a vyspelou ženskou
taká ženská nie som o živote toho zatiaľ veľa neviem ale keď príde čas aby si si našla robotu, vlastné bývanie a sama sa živila sama na to prídeš, že pred pár rokmi bolo ohľadom tohto lepšie, keď ľudia dostávali byty len za to, že pracovali dakde v strojárňach teraz to príde ako hlúpy vtip ale fajn nebudeme sa tu kvôli takej kravine doťahovať ty máš svoj názor ja mám svoj názor a hotovo vec vyriešená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a navyše ja to niekedy s malou sestrou hravam tak nehádž všetkych do jednej riti...
Podla mňa to je na rodičoch.
aha pardooon
no to chápem aj ja, ale ako to potom bolo s nami ked sme boli decká, to mali rodicia na nas tolko casu ci uz je cela doba posrata?
v škôlkach? akosi nie si informovana tam ich to totiž aj učia heh
ked budes mat na pleciach povinnosti a zit ako normalny clovek, potom budes nadavat aj ty a chválit skolu, bez penazi rodicov by si tu asi nepisala
Skor mi to pripada ako syndrom "trava bola pred 15 rokmi zelensia a rozky lepsie." .)
prváci na našej škole už nadávaju (česť výnimkám) atď :/ je to divné ale doba je iná všetko je iné :/
mám malú sestru, ktorá sa často pýta či pôjdeme hrať hru na PC ale s tým nesúhlasím...jedine jej tam púšťam rozprávky, ale to tiež asi napálim nech pozerá na TV radšej...
tak sa pochváľ, keď máš s čím
joooj ale do mš nedá každá matka svoje decko, ja som opatrovala 3 ročného chlapca pol roka a poviem vám, bez telky by nezaspal, tak bol naučený... a do škôlky sa nedostal, lebo tam nespal....
Keď sa chcú hrať na autá sadnú za hru a auto už majú o to mi šlo
taká ženská nie som o živote toho zatiaľ veľa neviem ale keď príde čas aby si si našla robotu, vlastné bývanie a sama sa živila sama na to prídeš, že pred pár rokmi bolo ohľadom tohto lepšie, keď ľudia dostávali byty len za to, že pracovali dakde v strojárňach teraz to príde ako hlúpy vtip ale fajn nebudeme sa tu kvôli takej kravine doťahovať ty máš svoj názor ja mám svoj názor a hotovo vec vyriešená