viem si predstaviť, že ak by som mala trebárs nepekne zjazvené nohy a chcela napriek tomu nosiť sukne, ale hanbila sa za tie jazvy, tak by som ich ocenila
inak sa priznam, ze ku mne sa tak jedny dostali, take hnede az bezove a na doma su fakt prijemne, viem si prestavit aj v kombinacii s nejakou peknou sportovou podprsenkou na cvicenie ale normalne to nosit, ee
Teraz rozmýšľam či sa mi dobami mojim komentárom niekoho nasrat, ale snáď nie.
Ono keď si zoberieš legíny nie sú vrchné oblečenie sú napríklad ako pancuchy(neviem teda či to môžem nazvat spodným pradlom), takze existuju z dôvodu napríklad @1.
Tak teraz ma tak napadlo... Prečo ľudia nosia legíny bez nohavíc, sukne atd ale pančuchy nie...
@livre je rozdiel medzi silonkami a normálnymi pletenými pančucháčmi
tie druhé sa netrhajú ani nič
len tým, že majú aj tú ponožkovú časť, treba ich prať fakt po každom jednom nosení
Leginy boli vystrelok na jednu sezónu. Jasne ze su sexy ale iba na nejake postavy a hlavne na domace nosenie poprípade cvičenie. Pamätam rok 2013/14 kedy to vypuklo a vtedy to mala na sebe každá žena Dosť gýčovo to vyzeralo. Teraz su trendy obtiahnute rifle ale aspon to vyzera lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ono keď si zoberieš legíny nie sú vrchné oblečenie sú napríklad ako pancuchy(neviem teda či to môžem nazvat spodným pradlom), takze existuju z dôvodu napríklad @1.
Tak teraz ma tak napadlo... Prečo ľudia nosia legíny bez nohavíc, sukne atd ale pančuchy nie...
tie druhé sa netrhajú ani nič
len tým, že majú aj tú ponožkovú časť, treba ich prať fakt po každom jednom nosení