toto tu už dlhšie nebolo
Prvá skúsenosť bola keď som mal 12... potom asi taký mesiac dva som fajčil asi jednu denne a potom prestal.
Tak riadne som začal keď mi bolo 15 a držím to do teraz.
A otázka prečo ? Mne to chutí, fakt! A postupom času sa z toho stal zvyk, ale hlavne to bolo o chuti.
mám na to presne tri dôvody
1. lebo sa mi zatiaľ nechce s tým skončiť
2. keď mi nie je najlepšie - pomáha mi to na nervy
3. keď mi je najlepšie - mám pocit väčšieho chillu
A začala som presne vtedy, keď mi začal život tlačiť na mozog.
zacal som ked som mal osemnast, cize s prestavkami to budu tak tri roky. ak prestavky odratam, tak mozno rok-rok a pol. zo zaciatku by som sa ani nenazval fajciarom, mal som jednu-dve cigy za den. az v poslednej dobe sa to zvrhlo tak, ze podstatna cast mojich vydavkov ide prave na fajcenie.
nenazval by som to zvykom ci zavislostou, nakolko s tym dokazem relativne bez problemov skoncovat. v podstate ide o jednoduchu vec - dopamin. ked sa dari, tak z fajcenia vlastne nemam nic, a preto ani nefajcim. ale zase raz nastala situacia, ze uz vyse mesiaca sa zobudim a je mi do placu, kvoli istej osobke, aby som cez den bol schopny urobit aj daco uzitocne a nelutovat sa cely den v posteli, musim v mozgu udrzat chemicku rovnovahu, tak sa nepretrzite dopujem nikotinom.
asi moje odpovede budú od veci ale vravím , chutí mi viacej jesť ,som trošku kľudnejší ,parádne seknú k pivu ,ku kafé ,ráno sa po nej fajnovo vykadím...proste mám rád keď si natiahnem taký šluk až mi ide oči vytlačiť z jamok + som závislí na nich a môjmu zdraviu neškodia ale prospievajú ,samozrejme tomu psch nie fyz
ja nefajcim ...na vyske som mala obdobie ked som ale to bolo nove prostredie a jedna kamoska co byvala vtedy na intraku ma do toho akosie vtiahla .. hiiiii mama ide ... na to nezabudnem ..a odpoved na otazku .. nwm vnutorny pocit a troska alkoholu v krvi
na nervy, po jedle, pri chlaste, pri konverzacii - to je hned par veci kde si to bez cigy ani predstavit neviem...
zacal som preto ze hodne ludi uz fajcilo a chcel som mat lepsi hlas
Hanbim sa, ze som zacala tak skoro, ale nejako sa vtedy mala (mlada) Narazu rozhodla, ze hm, budem fajcit, a odtial to uz islo.
Ale uz sa snazim nefajcit zo socialnych dovodov, skor ako nejaky me-time, nosim so sebou maximalne styri cigarety na desat hodin mimo domova, a ked uz fajcim, tak si to hrozne vychutnava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Prvá skúsenosť bola keď som mal 12... potom asi taký mesiac dva som fajčil asi jednu denne a potom prestal.
Tak riadne som začal keď mi bolo 15 a držím to do teraz.
A otázka prečo ? Mne to chutí, fakt! A postupom času sa z toho stal zvyk, ale hlavne to bolo o chuti.
1. lebo sa mi zatiaľ nechce s tým skončiť
2. keď mi nie je najlepšie - pomáha mi to na nervy
3. keď mi je najlepšie - mám pocit väčšieho chillu
A začala som presne vtedy, keď mi začal život tlačiť na mozog.
a áno. viem, že to nie je zdravé.
nenazval by som to zvykom ci zavislostou, nakolko s tym dokazem relativne bez problemov skoncovat. v podstate ide o jednoduchu vec - dopamin. ked sa dari, tak z fajcenia vlastne nemam nic, a preto ani nefajcim. ale zase raz nastala situacia, ze uz vyse mesiaca sa zobudim a je mi do placu, kvoli istej osobke, aby som cez den bol schopny urobit aj daco uzitocne a nelutovat sa cely den v posteli, musim v mozgu udrzat chemicku rovnovahu, tak sa nepretrzite dopujem nikotinom.
zacal som preto ze hodne ludi uz fajcilo a chcel som mat lepsi hlas
Rád prijímam tekutiny.
Rád inhalujem.
Všetko mi chutí.
Ale vše s mierou.
ale iba black devilky
vidim v ttom viac negativ,nez pozitiv, tak pre to.
hlavne je to uplne najsuper pre mna je to lepsie ako najest sa napr ten pocit ked som dlho nefajcila a prvykrat si potiahnem to je uplne uzasne
Hanbim sa, ze som zacala tak skoro, ale nejako sa vtedy mala (mlada) Narazu rozhodla, ze hm, budem fajcit, a odtial to uz islo.
Ale uz sa snazim nefajcit zo socialnych dovodov, skor ako nejaky me-time, nosim so sebou maximalne styri cigarety na desat hodin mimo domova, a ked uz fajcim, tak si to hrozne vychutnava.