mam priatela uz asi rok a pol a lubim ho ale predtym som mala chlapca ktory mi teraz vypisuje ja som sa s nim stretla a on mi vravel ze by sa chcel ku mne vratit ze ma stale lubi.ja som ho mala velmi rada. pomozte mi
Dva krát do tej istej rieky nevstupuj.... Bolo by zbytočné zahodiť rok a pol ak sa lúbite, pre niekoho kto ti len zamotáva myšlienky... aj mne sa stalo to isté, ale k bývalému som sa nikdy nevrátila a som šťastná.
A ja sa zasa budem opakovat. lubit neznamena lubit. A ak si sa s nim raz rozisla tak na co sa zasa spajat? Mas priatela. A mala si mu to hned povedat. mam pratela a velmi ho lubim. tak papa moze byt len kamosi.
diky moc ja si myslim to iste ale patrebovala som to pocut aj od inych lebo nikto mi nevie pomoct a kazdy mi hovori ze sa mam ku nemu vratit lebo je krajsi.ALE NIE
este, ze som sa zastavil. Mirfuskale17. To, ze je krajsi je jedna vec ktora v pratnerstve nie je az taka podstana. Ak je hlupy tak mu ani ta krasa nepomoze. A davat na rady druhych ... o tom potom. Pouzivaj svoj vlastny rozum. To som sa ja naucil pri zivotnych sytuaciach. mam sa zaneho vydat? to musis vediet ty. Ale na to si sa nepytala. ked sa popalis tak uvidis, ze si spravila chybu
co ja viem v tychto veciach sa neda riadit urcitimi zasadami lebo srdce ti vzdy nejak kaze rozgodnutie je na tebe ale pri rozhodovani neber do uvahy cas musis si byt ista koho mas radcsej a zalezi aj na tom ako velmi ta ten predosli sklamal
Ze tebe jebe na palicu? Do pice to su otazky ze co mas robit.. Vies co? Rozid sa s tym terajsim, posli do pice byvaleho a chod do klastora, lebo takejto pici by som kokot do ruky urcite nedal..
a tato veta hovori za vsetko: "ten moj milacik ma uz aj podviedol s mojou naj kamoskou ALE UZ SOM MU TO VRATILA"
Budem opakovat.. ja som cakal co z tommyhota vypadne A to sa tusim este ovladal ked to pisal
Mirfuskale17: ako sorry, ale ty si fakt nejaka vadna. Ex je alkoholik a chudak co mlati baby a terajsi je suknickar a ziarlivec. A ty nezaostavas.... Ale uz teda vieme, preco sa boji, ze ho podjebes a nechce ta pustat s kamoskami...
len vy chlapy ste najlepsi.kazda je kurva a co su chlapy,ktory to robia?a neni ani jedna vynimka!!!!!!!!!!keby to vam urobila priatelka nezdrzali by ste sa!!!!!!ani jeden!
Mirfuskale17: nemysli si, ze mna ziadna baba nikdy nepodviedla, ale narozdiel od teba viem lubit a nerobim take picoviny, ze vracat podjebavanie a podobne..
Vracat podjebavanie neni urcite podla mna ta najlepsia pomsta. Ked mna podjebal chalan, tak som sa s nim rozisla a viac ho igonorovala, kaslala na neho a nie aby som mu to vracala. Nestal by mi zato, ked to spravil.
ty si ho tak lubila, ze ti zato stal, ze ked ta podjebal, tak ty si mu to pre spokojnost svedomia musela vratit? A potom ste boli znova spolu stastni a spokojni?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
vyber si s kým chceš byť
ok sú prázdniny
Mirfuskale17: Kasko to nemohol vysvetliť lepšie..., veľa šťastia.....
ak mas chalana s kroym sa lubite nieje nic viac co by si mohla chciet... vaz si co mas!
a tato veta hovori za vsetko: "ten moj milacik ma uz aj podviedol s mojou naj kamoskou ALE UZ SOM MU TO VRATILA"
hlavne ta veta co hovori za všetko...
Mirfuskale17: ako sorry, ale ty si fakt nejaka vadna. Ex je alkoholik a chudak co mlati baby a terajsi je suknickar a ziarlivec. A ty nezaostavas.... Ale uz teda vieme, preco sa boji, ze ho podjebes a nechce ta pustat s kamoskami...
ty si ho tak lubila, ze ti zato stal, ze ked ta podjebal, tak ty si mu to pre spokojnost svedomia musela vratit? A potom ste boli znova spolu stastni a spokojni?