Som chalan zijuci s talianskym muzom v taliansku , po roku zivota ako ,,gay' ma prechadza ten trapny pocit viny byt homosexualom, v Taliansku je to vec normalna , na beznom poriadku a ja sa citim byt rovnocenny ako druhy , vela si povie : ,, boze tento si
@andress33 Pretože je to PROTI prírode, a je to choroba.... psychická choroba ktorá by sa mala liečiť, aj ked si na chlapov, mal by si si namýslať že si na ženy a žiť so ženou, nie s chlapom OMG... -.-
A áno, odcudzujem to a vždy budem, lebo keby boli vsetci gayovia a lezby tak by svet vymrel lebo by bol bez detí... A v Taliansku je to normálne? Kebyže vies čo si ludia sepkaju ked ťa v meste vidia s chlapom čo ťa drží za ruku....
lebo ludia sú hlúpi... tiež by ma zaujímalo čo maju z toho že niekoho odsudzuju za jeho orientaciu pritom kým o tom nevedeli tak toho človeka považovali za skveleho.... ale bud rad že žiješ v krajine kde to ludia neodsudzuju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
hlavnespravy.sk/preco-nove-%E2%80%9Eludske-prava-vylakali-obcanov-i-politikov/127837/
jediné k čomu sa vyjadrím - samozrejme že v TAL to je normálne, tam ako gay vyzerá aj heterosexuál!
Inak "hraval fotbal " ma privádza späť k teórii...
A áno, odcudzujem to a vždy budem, lebo keby boli vsetci gayovia a lezby tak by svet vymrel lebo by bol bez detí... A v Taliansku je to normálne? Kebyže vies čo si ludia sepkaju ked ťa v meste vidia s chlapom čo ťa drží za ruku....
ako, to netuším.
ale inak... ludia su blbi... a osobne som buzerantofob, neznasam vytocene ususlane panicky s kabelkou a civavou
homofobia je ale zla...
ale inak takú otázku chcem položiť, aj postihnutie je vlastne proti prírode, aj keď vidím v lese štvorlístok, je to proti prírode potom
vlastne všetko je rovno proti prírode!
ale inak nechápem tomu zmyslu pridania tohto fóra
Ale keď chceš vedieť tak baví ma potom sledovať reakcie istých ľudí.
Pozdravuj.