davno som si pisal s takou matou a som bol naivny vies,tak som sa do nej zalubil ale potom ma nasrala (vies nechcela mi poslat fotku svojej puce) tak som si ju vymazal z kontaktov a bolo setko ok,zacal som si pisat s emackou ale potom sme sa rozisli (lebo ma nastvala zase aj ona)no a odvtedy mi pisu nadrzane zeny a posielaju mi fotku ich onych a neoholene!!! chapes???
a ja som chcel byt pekny ale uz nechem....a bla bla bla
>>>odpovedať sa nedá... a vlastne ma ani neprekvapuje vek ...
@zuska198 neverím na lásku u 15roč detí.. a zaľúbenie na bližší styk ako chodenie.. určite nestačí..
a keď vieš že si pekná a píšu ti úchyláci.. ľahká to pomoc...alebo ich ignoruj..alebo si zamkni albumy a vymaž fotky.. a daj si vek 15.. môžem ti sľúbiť že ich bude o 99% menej
@1 majlos, prosim ta uprac sa niekam, lebo si fakt bezcitny kus masa a kosti, ale teraz vazne, prajem ti zazit vsetko, co kritizujes, mas vazne divne geneticke vybavenie....
@9 mne je napr. @majlos nazormi sympatickejsi ako vacsina dospelych uzivatelov tohto fora...aspon sa pusti do niekoho debilneho v debilnom fore narozdiel od niektorych pseudointelektualov co sa pustia v smutocnom fore do cloveka ktory nechce prejavit smutok
@9 Mam presne take geneticke vybavenie do sveta jake je teraz treba: ziadne zbytocne city len chladny kalkul.... A dalej mi povedz: co je na tom skvele ked si tu kazdy komu zomre niekto znamy (asi na toto narazas) zalozi forum kde mu maju ludia skladat uprimnu sustrast. TO ta akoze nejak uspokojuje alebo nejak inak ti to robi dobre? Lebo neviem ci dve slova od neznameho cloveka s neznamym ksichtom co sa akoze hra na sucitiaceho aby bolo vidiet jak mu na kazdom zalezi je zrovna to co potrebujem ku stastiu... Sa zamysli co pises...
lol, tak toto ma pobavilo " narozdiel od niektorych pseudointelektualov co sa pustia v smutocnom fore do cloveka ktory nechce prejavit smutok"
preco sa clovek, ktory nechce prejavit smutok nasilu pcha do toho smutocneho fora? to lebo musi napisat koment a svoj nazor ku kaaazdeeej jednej teme tohto fora? ja som tiez smutok prejavovat neplanoval a to znamena, ze som sa k tomu vobec nevyjadroval. lebo potom mu tam niekto vynada, on sa urazi a este tyzden tu bude ofucane spominat pseudintelektualov. no boze!!
@13 Aj to je nazor tak preco ho nemozem napisat? Ked sa niekto moze vyplakavat tak preco by som ja nemohol si "zanadavat"? Ci radsej by si bol keby sa do temy mohli vkladat komenty len ked clovek suhlasi s celym stadom?
@13 precitaj si velmi dobre co sa pise hore pri Juliusovi Birdzovi...pocuvaj pochopim ak sa obcas niekto do cloveka pusti vsetci mame rozne nalady a pod, ale aby sa niektori v kazdom druhom fore do niekoho pustili uz je trochu moc nemyslis?
@14 ale mozes, co by si nemohol. len cakaj, ze ti budu ludia nadavat spat. to by ti nemalo vadit. tak kvoli comu sa potom stazujes?
@15 teraz neviem, co mas na mysli. vadi ti, ze sa niekto pustil do teba v tom smutocnom fore alebo ti vadi, ze sa napriklad teraz majlos pustil do zakladatelky?
@16 vadi mi ze sa do mna pustia ti isti ludia v hocijakom fore ked maju opacny nazor...napr. vcera bolo forum odpovedal som nan k veci dievca sa ma ma este nieco opytalo a odpevedal som jej...a vecer si len tak pozriem to forum a tam bola hned otazka pri mojom komente nieco v tom style "nieco mi tu smrdi" ale to bolo este nic oproti tomu ked som zbadla dnes to forum ale nechce sa mi to uz riesit...
jejda vy ste jej dali chuda neboj nie si sama aj mne to robia alebo idem po ulici a clovek nemoze mat ani sortky lebo skupina ciganov vsade chodi za tebou a vravi ti ze mas pekne nohy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
davno som si pisal s takou matou a som bol naivny vies,tak som sa do nej zalubil ale potom ma nasrala (vies nechcela mi poslat fotku svojej puce) tak som si ju vymazal z kontaktov a bolo setko ok,zacal som si pisat s emackou ale potom sme sa rozisli (lebo ma nastvala zase aj ona)no a odvtedy mi pisu nadrzane zeny a posielaju mi fotku ich onych a neoholene!!! chapes???
a ja som chcel byt pekny ale uz nechem....a bla bla bla
ach boze,to uz kde sme
@majlos @perzeus a zvyšok..
>>>odpovedať sa nedá... a vlastne ma ani neprekvapuje vek ...
@zuska198 neverím na lásku u 15roč detí.. a zaľúbenie na bližší styk ako chodenie.. určite nestačí..
a keď vieš že si pekná a píšu ti úchyláci.. ľahká to pomoc...alebo ich ignoruj..alebo si zamkni albumy a vymaž fotky.. a daj si vek 15.. môžem ti sľúbiť že ich bude o 99% menej
preco sa clovek, ktory nechce prejavit smutok nasilu pcha do toho smutocneho fora? to lebo musi napisat koment a svoj nazor ku kaaazdeeej jednej teme tohto fora? ja som tiez smutok prejavovat neplanoval a to znamena, ze som sa k tomu vobec nevyjadroval. lebo potom mu tam niekto vynada, on sa urazi a este tyzden tu bude ofucane spominat pseudintelektualov. no boze!!
@15 teraz neviem, co mas na mysli. vadi ti, ze sa niekto pustil do teba v tom smutocnom fore alebo ti vadi, ze sa napriklad teraz majlos pustil do zakladatelky?
a radsej tuto kapitolu uzavriem dufam ze budem za sprostu a nejaky admin to zmaze